!HURRA FOR ALLE KVINNER!

I går var det endelig kvinnes stolte dag og jeg vil gratulere alle jentene der ute på etterskudd, den 08.03.1914 er den dagen vi fikk stemmen vår tilbake i Norge men den ble ikke markert før i 1915.

 Vi hever hodet opp og lar ikke noen senke det ned.

Uten kvinnedag hadde ikke mange av oss jenter vært her idag, vi hadde ikke hatt rettigheter, stemmerett eller bestemme over oss selv

Jeg er utrolig takknemlig for denne dagen for jeg er en type jente som liker å ha mine meninger og vil gjerne utføre og vise en del av dem, jobbe med det jeg vil og realisere drømmene mine.

Jeg hadde ikke vært den jenta jeg er i dag om kvinnedagen ikke hadde blitt noe av. Jeg hadde sikker ikke vært en av de jentene som hadde prøvd hele tiden å si sin mening men uten å lykkes alene. Så jeg er utrolig takknemlig for denne dagen, uten dagen så hadde ikke mange jenter nå fått det de vil eller det de fortjener.

Fotograf: Daniel Millan

 Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

  

Jeg søker samarbeidspartnere, 
dersom du ønsker et samarbeid med meg eller om du har noen spørsmål
kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 Facebook: Simat  Mobil: 95062949

Spennende uke
Klar for semifinalen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på