Hvem er dine forbilder?

I går var jeg på Missekurset, og det var utrolig mye nyttig og lærerik informasjon som jeg skal ta med videre på veien. 

Forbilder.. Noen å se opp til. Vi er alle et forbilde for noen. Er du et godt eller et dårlig forbilde? 

Jeg anser meg selv som et godt forbilde. Man kan ikke være perfekt hele tiden, men man kan være seg selv. Man kan dele kunnskap, inspirere, filosofere. Jeg trodde lenge at det kun handlet om utseende, idealmennesket. Nå i dag ser jeg opp til personer med en vakker og tenkende sjel. Med sterke meninger. Alt handler ikke om utseende, men også hvordan man er på innsiden. 

Definisjon på gode forbilder er forskjellig fra person til person, men for meg er det et tenkende individ som er selvsikker. En som ikke setter press blant mennesker. Jeg skulle ønske jeg hadde noen ordentlige forbilder jeg kunne se opp til når jeg var fjorten år. Når jeg trengte et forbilde. Derfor er det kjempe viktig at folk i dag er et godt forbilde, for å ikke skape en gjeng ungdommer som er usikre fordi presset er så stort. Jeg kan se en forandring i dette i dag, både presset og normaliseringen av plastisk kirurgi. Influensere og generelt folk flest begynner endelig å sette ned foten. 

Foto: Andrea Syversen

Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mitt første steg gjennom konkurransen
Kroppspress
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på