fbpx

Kroppspress

Hei alle sammen!

Dette er et tema som de fleste har følt i alle fall en gang i sitt liv.

Den dag i dag er det sånn at man er opptatt av hvordan man ser ut, hvordan kroppen skal se ut ut ifra normer. Det som skjer er at det skaper visse tanker, følelser og opplevelser. For det meste kommer det fra sosiale medier, hva slags sminke man skal ha, klær, kosttilskudd osv.

Et tips jeg vil komme med er å ikke se på kroppen som et objekt, finn heller friheten i å møte verden. Vær fornøyd for den du er, både med kroppen og utseende generelt. Det er ikke galt å ta beslutninger i det å spise sunt/trene for å ha energi. Men ikke bruk metoder som både er funksjonelle og destruktiv for å oppnå kroppsfasong.

Her er noen tips jeg kan komme med:

Ikke sammeling deg med andre- du er perfekt som du er. Du er den du, og vær fornøyd med det.

Vær sosial- finn riktig vennegjeng, vær med de som har et sunt forhold til aktiviteter, mat og sin egen kropp.

Se etter fordommer som knyttes til utseende, strørrelse og kropp, for det er en form for diskriminering. Fordi form og størrelse sier lite om karakter, intelligens, moral eller suksess. Sunn kropp kommer fra mange fasonger og størrelser. Det fysiske karaktertrekket beskriver ikke deg som person, hvem du er og definerer deg ikke som person.

Dette er meg og det er det som skiller meg ut fra alle andre! 

Så husk alle sammen, du er bra akkurat som du ser ut. Ikke la deg lure av eventuelt sosiale medier.

Kjenner du en som vil samarbeide med meg ta gjerne kontakt på e-posten: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Følg meg gjerne på facebook-siden min: https://www.facebook.com/Donjeta-Deli-Miss-Universe-2020-100433771367045/?modal=admin_todo_tour Eller instagram: https://www.instagram.com/donjetadeli/ 

Ha en fin søndag!

Hvem er dine forbilder?
Min barndom på fattigdomsgrensen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på