fbpx

Hvordan unngå stress

kollset

 

Med siste innspurt til eksamen for min del, er det fort gjort å bli stresset. Hverdagen er kanskje hektisk nok fra før, og dagene går i ett. Uansett hva du er stresset over, om det er jobb, skole eller  noe hjemme, så er det viktig å klare å slappe av, og ikke la stresset ta overhånd. Det er viktig å ta vare på seg selv, og helsen sin. Den fysiske, men også den psykiske. Jeg har kommet opp med noen tips til å unngå stress i hverdagen som jeg syntes funker bra for meg. 

 

  1. Søvn - Søvn er viktig for en rekke prosesser i kroppen din, og uten nok søvn er det fort gjort å bli stresset. Det anbefales å legge seg og stå opp til de samme tidene hver dag, og å sove ca 7-8 timer. Søvnmangel kan påvirke hukommelsen og evnen din til å yte.

 

  1. Planlegg – Det å planlegge hva du skal gjøre og sette opp en liste kan hjelpe deg med å unngå stress. Ikke gjør flere ting på en gang, men fokuser på en ting av gangen. Her må du prioritere hva som er viktigst. Sett av god tid til det du trenger å få gjort.

 

  1. Pause – Det er viktig å ikke glemme å ta pauser fra arbeidet ditt. Når du har jobbet mye med noe, kan det være lurt å få tankene over på noe annet. Du kan for eksempel gå en tur og få litt frisk luft.

 

  1. Prioriter – Du lever kun en gang og det er viktig at du fordeler tiden din slik du vil. Opplev nye ting, og vær sammen med mennesker du bryr deg om. Det å ta vare på gode øyeblikk i livet ditt og gjøre ting som du bryr deg om, kan gi deg masse energi tilbake, og påvirke livsgleden din.

 

  1. Tro på deg selv – Det er viktig at du tror på deg selv, og vet at du er bra nok. Ikke undervurder deg selv eller dine evner. Hvis du har troen på deg selv, vil det gi deg en mestringsfølelse og du vil senere i livet være bedre til å takle utfordrende situasjoner

 

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - veien til Miss Norway 2020

Nytt år, Ny video
Healthy Juice Cleanse Recipes!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på