I dag vil jeg fortelle litt om Hvit Jul.

 

 

Hei! I dag vil jeg fortelle litt om Hvit Jul! For dere som ikke vet hva hvit jul er, så er dette en organisasjon som oppfordrer voksne til å drikke alkoholfritt i julen, slik at flere barn får feiret jul med trygge og nærværende foreldre.

 

Dette er en sak jeg støtter med hele mitt hjerte. Mange barn ser på julen som en av de viktigste og koseligste høytidene, og de gleder seg masse til den. Uheldigvis er det en del barn som ikke får oppleve julen på denne måten.

 

Vi voksne tror at barn ikke skjønner hva som skjer, at de bare tror at alt er bra fordi vi selv tror det. Men vi glemmer at barn ser ting, de gjennomskuer oss med en gang, de leser oss som en åpen bok. Prøv selv å sett deg inn i hvordan barnet har det, se ting fra deres perspektiv. Når deres omsorgsperson plutselig blir annerledes så er det ikke sikkert at de opplever det som noe positivt bare fordi du sitter der med vin glasset og drikker og drikker. De kan bli usikre, begynne å tvile er ikke en atmosfære hvor barn burde være tilstede i, og i tillegg er det på en dag som skal symbolisere noe godt, noe trygt, noe de kan tenke tilbake på og huske gode minner, fine stunder, med de aller nærmeste. Ikke en utrygg atmosfære hvor de ikke føler seg trygge. Er det et minne du vil at barnet ditt skal ha? Vi må innse at det er ikke vi voksne som definerer hvordan barna føler seg eller oppfatter ting, det er kun dem.

 

Jeg ønsker med dette innlegget å oppfordre flere å ikke drikke alkohol på julaften eller rundt juletider. Gå gjerne inn på hvitjul.no og skriv under på kampanjen deres! Setter også stor pris på om dere kan dele budskapet videre, vi vil at så mange barn som mulig vil få en fin jul i år! :)

 

 

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

 

Jeg søker samarbeidspartnere, så dersom det kan være interessant så kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Hvor høyt kan en ballong fly?-Eirin Tunheim
Liberia? Hvor er det?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på