JUL

 

Julen har akkurat begynt for de fleste, men for meg begynner det å nærme seg slutten på det jeg liker best å gjøre i julen, nemlig det å kjøpe gaver til mine nære og kjære! Jeg elsker å bruke tid på å kjøpe gaver til de jeg er glad i uten at de sier til meg hva de ønsker seg. Jeg føler at det er måte jeg kan vise at jeg virkelig kjenner dem, og vet hva de trenger eller ønsker seg!

 

Denne julen skal jeg for det meste tilbringe med vennene mine. For første gang i mitt liv skal jeg opp til Trysil for å besøke familien til en venn av meg. Vi kommer til å være der i noen dager før julaften, og dette er noe jeg ser mye frem til, siden jeg har alltid ønsket å oppleve mer av Norge!

Jeg har også planlagt at etter julaften, så skal jeg og et par venner ha vår egen lille julefeiring hos oss. Da blir det enda mer mat (antageligvis bare dessert) og gaveåpning, og håper på å lage en liten tradisjon hos oss.

Jeg er en person som liker å være forberedt på fremtiden, så dette blir på en måte hvordan jeg forbereder meg til jeg får meg barn og egen familie som jeg skal feire jul med!

 

Til slutt ville jeg bare minne dere på at ikke alle er så heldig å ha noen å feire jul med, eller ikke har så god råd i julen.

Send en liten god tanke til disse menneskene i julen, og  kanskje prøv å ikke skryte så mye av de flotte julegavene du får til de som kanskje ikke fikk like fine gaver i julen!

                                                                        Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

                                                                                 Instagram: Simat_al

                                                       Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

 

 

Jeg søker samarbeidspartnere, så dersom det kan være interessant så kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Den største gleden er å glede andre
Dream high, fly even higher - Eirin Tunheim
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på