Litt om meg

Hei! Mitt første innlegg som deltaker i Miss Norway tenkte jeg at skulle handle litt om hvem jeg er, hva jeg interesserer meg for og hva jeg ønsker å oppnå med Miss Norway.

Jeg er 21 år gammel og bor i Moss. Jeg kommer opprinnelig fra Irak, men har bodd og oppvokst i Norge siden jeg var 8 år gammel.

Drømmen min er å bli lege, advokat eller psykolog. Jeg elsker å hjelpe folk som ikke klarer helt å hjelpe seg selv, og det å se at folk kommer seg videre i livet og klarer seg selv på måter de ikke klarte før ved hjelp av meg, får meg til å smile. :)

En av de tingene jeg hater mest er å se at folk blir snakket negativt eller blir behandlet dårlig uten at de klarer å gjøre noe med det, og da ønsker jeg å stille opp for dem.

Jeg er en ganske sosial person, så fritiden min liker jeg å tilbringe med venner. Ellers trener jeg ganske ofte, og har akkurat startet på kickboxing og taekwondo! I tillegg til dette er jeg også veldig glad i å tegne og male. Jeg føler at man kan uttrykke følelser ved hjelp av tegninger eller malerier, og foretrekker heller å få frem følelser på denne måten, enn ved å skrive.

Hudpleie og sminke er også noe jeg interesserer meg mye for. Jeg er veldig nøye på hvordan sminken min skal se ut, og elsker å prøve ut nye ting. Jeg kan sitte i en evighet for å finne ut nye metoder eller finne inspirasjon til hvordan jeg kan sminke meg, og jeg er veldig glad i å lage mat og eksperimentere med nye retter og kombinasjoner. Jeg tenker å utdype noen av interessene mine i senere innlegg.

Det at jeg meldte meg på Miss Norway er et stort steg utenfor min komfortsone, og jeg håper å oppnå og lære så mye som mulig i løpet av de neste månedene!

Blogging er noe helt nytt for meg, så håper dette var en grei første post!

 

 

Fra skuespiller til deltaker i miss Norway
Bli med å gå i fakkeltog mot pelsindustrien!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på