fbpx

Lyst til å lære mer?

Lyst til å lære mer?

Foto: LDM-Studio

Når man jobber skiftarbeid, kan det fort være at man jobber i helgen. Og denne uken har jeg fri onsdag-torsdag, så i dag er min lørdag. Når jeg jobbet som guide, så merket jeg også hvor fort man kan komme i helgestemning, selvom det ikke faktisk er lørdag-søndag. Man må rett og slett ta helgen når man kan. 

Nå er søsteren min flyttet inn i leiligheten, og i dag har bror og hans kjæreste vært på besøk og vi har spist taco og sett på noen av de merkelige tv-seriene de sender på tv om dagen.

Dagen i dag og i morgen går til å planlegge videre arbeid i konkurransen, og jeg gleder meg masse til ting som skal skje fremover. Blant annet har ledelsen nå lagt ut tilbud om show-walk og poseringskurs nå i Mars. Og vår show-walk coach er ingen ringere enn Thamyris som var deltager i fjor! Hun er utrolig flink til å være ærlig med deg, om hva du må gjøre bedre på catwalken, men hun sier det på en hyggelig måte. 

Det tilbudet er ikke bare for deltagere, men hvis du selv er litt nysgjerrig og ønsker å lære mer om denne bransjen, arrangeres det kurs den 15., 21, og 22. Mars fra kl 10-17 på Åpen Scene i Oslo. Prisen er på 3500kr hvis du ikke er deltager, og du får fotoshoot med profesjonell fotograf og makeupartist. I pakken får du også 5 redigerte høyoppløselige bilder med private rettigheter, som du kan bruke til din egen portfolio. (Eller kanskje du vil ha et nytt profilbilde på facebook?). Det er førstemann til mølla på kursene, så meld deg på via denne epostadressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., med navn, telefonnummer og hvilken dato du ønsker å komme.

Bloggbildet mitt er fra LDM-Studio, og ikke glem å besøke facebooksiden deres:

 https://www.facebook.com/pages/LDM-STUDIOcom/315799871796306

b2ap3_thumbnail_LDM-STUDIO-IMG_7932.jpg

Tough love :)

-Martine

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kan snart se målstreken.
Fantastisk helg i Amsterdam og Utrecht.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på