fbpx

Mamluks kortreist mat fra norske produsenter.

Opp en grytidlig morgen for å fiske reker sammen med Mamluks. For en opplevelse! Som frivillig fikk jeg sjansen til å delta i organisasjonen som jobber hardt med å levere kortreist mat fra norske produsenter til våre lokalsamfunn. Mamluks' fokus på gode råvarer, miljøvennlighet og støtte til lokale bedrifter som leverer førsteklasses mat, gjør det til en svært viktig aktør for Norge og vårt fantastiske langstrakte land. Les gjerne hele presseartikkelen på skjærgårdsmat på Facebook. Besøk gjerne mamluks sin hjemmeside: mamluks.com Dersom du er interessert i å jobbe sammen med meg, ta gjerne kontakt per e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

I morgen er den store dagen!
Menneskehandel i Nepal og Norge
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på