fbpx

Merkevarer på salg

IMG_9227

:Annonse:

De fleste av oss trenger solbriller nå som sommeren kommer, og de færreste av oss har de riktige solbrillene for sesongen. Ett godt syn er viktig i så mange faktorer her i livet, og da trenger vi både riktige briller og solbriller. Derfor er det viktig å få god hjelp for å finne briller og solbriller tilpasset sine behov. 

I morgen (tirsdag 29. mai) åpner interoptik Bakketeig en helt ny butikk i olavkyrres gate 39, og det vil bli 30% på solbriller, og hele 50% på komplett brille. Det vil være fantastisk personell som består av både brillestylister og sertifisert personell som tilpasser brillene helt etter ditt ønske, og dine behov.

(Disse nydelige solbrillene fra Tom Ford får du på 30% i morgen hos Interoptik Bakketeig)

Hvorfor er det så viktig med skikkelige solbriller? 

Solbriller spiller en stor rolle i hvordan synet vårt utvikler seg, med feil solbrille kan man risikere at farlig UV- stråling treffer brillen og forsterker UV strålingen før den treffer øyet. Dette kan danne skader og sykdommer som er livsvarig. For å forhindre dette vil personellet hos Interoptik Bakketeig finne briller tilpasset din daglige aktivitet ved å finne både glass og form etter ditt ansikt og syn. 

(Briller er på hele 50% i morgen, et enestående tilbud for så vakre briller)

Det er helt klart at fashion spiller en stor rolle når man skal velge briller, og hos Interoptik Bakketeig har de ett bredt utvalg merkevarer å velge mellom. Brillene kommer i alle former, farger og størrelser. Det er viktig at du skal føle deg vel i brillene du tar med deg hjem, og dette er noe Interoptik Bakketeig tar svært bra hensyn til. 

(Også disse nydelige prada brillene kommer på 30% i morgen)

Hos Interoptik er du alltid i trygge hender når det gjelder både stil og helse. Kom innom Interoptik Bakketeig (olav kyrresgate 39) sin åpningsfest i morgen fra klokken 10:00, og få 30% på solbriller, og 50% på komplett brille. 

Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963. Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Spennende ting fremover
Passer du til å bli Miss Norway 2019?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på