fbpx

Passer du til å bli Miss Norway 2019?

IMG_8391

Som mange sikkert vet går årets finale mot slutten, og alle deltakerene har vært gjennom fantastiske eventyr sammen allerede. Vi har vært på uttak, middager, og neste helg er det beautycamp for alle finalistene. Det er litt trist at ett så fint år nærmer seg slutten, men det betyr jo at neste års konkurranse snart er i gang. 

Påmeldingen har nemlig begynt. 
Å være med i Miss Norway var ett eventyr for meg helt fra jeg var liten, og det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse. Som skjønnhetsutøver får du være med på masse spennende, og du lærer så mye om deg selv. Det krever mye å være med i Miss Norway, men ingenting er uoverkommelig om man legger tid og innsats i det. Du får møte masse nye mennesker, du får lære deg om samarbeid, presse og blogging. Det er en opplevelse du sent eller aldri vil glemme. 

Gjennom Miss Norway vil du møte presse, få samarbeidspartnere, skape nye vennskapsbånd, motivere andre rundt deg. Du vil gå ut som en offentlig person og fortelle alle saker som er viktig for deg.

(Kjole: Inistyle. Fotograf: Raymond Michelsen)
Jeg personlig har oppnådd så mye ved å være med i årets Miss Norway. Jeg har flotte samarbeid hvor jeg har deltatt på moteshow, fotoshoots, kundekvelder og så mye mer. Jeg har lært de andre deltakerene og kjenne, og mye av tiden min går på å snakke med dem, og planlegge neste gang vi møtes, jeg vil nok si det er noen av de mest fantastiske personene jeg vet om. Annet enn dette har jeg møtt pressen, og meg og Kjell fra P5 Bergen har hatt catwalk kurs. Jeg har også blitt kurset i høyheler selv gjennom vår fantastiske coach Klara, som er coach for alle skjønnhetsutøverene. Som dere sikkert skjønner er det mye gøy å være med på når man er med i Miss Norway. Det krever arbeid, men det er verdt det.

Miss Norway passer for deg som:
- Har mye å gi, og som byr på seg selv

- Liker utfordringer

- Er sosial og liker å møte nye mennesker

- Har pågangsmot

- Liker å hjelpe og motivere andre

- Har godt humør

- og sist men ikke minst er Miss Norway for deg som har en drøm om å nå langt. 

Kanskje beskrivelsen over passer for deg? Eller kanskje du kjenner noen som passer til å melde seg på? Tips gjerne, så kanskje vi ser akkurat deg i finalen av Miss Universe Norway 2019!

Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963. Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..Merkevarer på salg
DRYSS - My Summer Favorites
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på