fbpx

Min 17 mai feiring

-Foto:// Privat-

Hei idag tenkte jeg å blogge om mitt lille dilemma 
jeg var nemlig invitert til forlovles fest den 18 mai til fetteren min og der skulle hele familien min være, Nesten helt umulig å si nei til å komme i Sverige. Også er det 17 mai her med venner, der vi skal spise og kose oss og se på barnetog og russetoget, gå rundt og spise kake og masse god mat.

Jeg føler at dette er et stort valg for meg for jeg har like lyst til å være med på begge deler, men vanskelig når man ikke har bil selv.
Jeg viste ikke hva jeg skulle velge før noen minutter før avreise.

Tilslutt ble det til at jeg feiret 17 mai i enn bil på vei til Sverige, jeg og broren min brukte 5 timer på å kjøre, ble litt kortere tid fordi vi aldri stoppet og tok pauser.
Når vi var fremme måtte vi kjøre fra hus til hus for å besøke hele familien, og var inneom gullbutikk for p kjøpe gave til brudeparet og et fint halskjedet til meg. Ble masse mat på oss, og jeg og broren min kunne ikke si nei.
Etter det så møtte jeg søsteren min og barna hennes, for dem hadde jeg ikke sett på en stund, også dagen etter så fikset vi alle oss og dro til forlovelses festen. Det var utrolig koselig, og utrolig god stemmning, masse god mat, mye dans og fine par.
etter det var det dagen etter og da begynte vi å gjøre oss klare igjen for avreise, vi sa farvell til søstra mi og barna hennes, pakket og dro, også brukte vi 5 timer igjen på veien.
Dette var min helg, og min 17 mai feiring i år.
Håper at alle dere koste dere masse på 17 mai.
Masse kyss og klem

-Foto:// Privat-

-Foto:// Privat av halskjeden jeg kjøpte-

 

♡om du vil stemme på meg send MISSU 8 til 1963♡

☺️For å følge meg underveis i konkurransen
følg meg gjerne på mine sosiale medier!☺️

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

Youtube: https://www.youtube-nocookie.com/channel/UCOg9EEQ6C7y-SLVKZI-MaLg

Spotify: https://www.spotify.com/no/account/overview/ 

Jeg søker samarbeidspartnere, 
dersom du ønsker et samarbeid med meg eller om du har noen spørsmål
kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Facebook: Simat  Mobil: 95062949

Travel missebusiness
Les om meg i Oralen (UiT). Midtsidepike!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på