Min første shoot

Hei alle sammen. På mandag hadde jeg min aller første photoshoot med flinke @rayofnorway på insta. Det var en veldig spennende opplevelse, og jeg lærte veldig mye. Jeg fikk kjempebra bilder og jeg synst det var helt supert. 

Jeg har i tillegg til denne bloggen en youtubekanal så derfor har jeg valgt å ta dere med på shooten i film. Youtube kanalen min er nett som min egen videodagbok og jeg synst det er kjemekjekt å drive litt med det på siden, og det at jeg har fått masse positiv respons hjelper mye på.

Her er videoen:

https://youtu.be/6G8ueAqnEtM

 

Jeg gleder meg veldig til neste photoshoot, og ikke minst det å lage en presentasjonsvideo til konkurransen. Jeg føler jeg lærer mye om meg selv og andre ved å drive med youtube, og jeg håper det er noe jeg kan få godt til videre. Resten av uken har jeg bare fokusert på det å lære å gå i 12 cm heler og treningen min. Jeg har aldri helt fått til å gå i heler, men jeg satser på at jeg får dreisen på det til slutt. 

 

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

abboner gjerne på youtuben min, og ha en fin uke videre. 

- Noora

Frivillig trend
Så utrolig gøy!!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på