fbpx

Min hjertesak

 

Hei fine dere!

Leger uten grenser er min største hjertesak, og er en organisasjon jeg støtter og respekterer så mye. De er en helt nøytral og uavhengig organisasjon som hjelper til der det er størst behov. Det som tiltrekker meg ved leger uten grenser er at de hjelper alle, og jobber for alle. Slik er det også i min jobb som sykepleierstudent og fremtidig sykepleier. Alle skal få like god helsehjelp uansett hva. 

Vi i Norge er veldig heldige som har tilgang på god helsehjelp. Det er det dessverre ikke alle som har, men jeg mener alle burde ha de samme rettighetene til helsehjelp.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Daniel Millan

Min ambisjon er å jobbe for leger uten grenser som ferdig utdannet sykepleier og jordmor. Det å få bidra i den fantastiske jobben de gjør har alltid vært en stor drøm for meg.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg ble intervjuet av S24 om leger uten grenser, og hvorfor det er min hjertesak. Hele saken kan leses HER.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg hadde satt stor pris på om du kunne tenke deg å stemme meg frem i Miss Norway 2020. Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 8" til 1963(20kr).

Følg meg gjerne sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Det er ingen skam å føle
Ferie og fotoshoot sneak peek
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på