fbpx

Min sommer

Hei fine dere!

Denne sommeren har gått utrolig fort, og det nærmer seg studiestart og siste året på sykepleien. Etter min praksis i hjemmesykepleien tidligere i år, ble jeg tilbudt jobb, noe jeg syntes var veldig stas. Jeg jobber også i en bolig for funksjonshemmede, så denne sommeren har for det meste gått i jobb. Det er stort behov for helsepersonell for tiden, og jeg er så glad for å kunne bidra. Jeg trives så godt med å jobbe med mennesker, og synes det er veldig givende. 

Miss Norway finalen nærmer seg med stormskritt og jeg er så spent på tiden frem mot finalen! Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kunne du tenke deg å hjelpe meg å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende "MISSU 8" til 1963. Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Sommeren
Finalekjolen!! (+video)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på