fbpx

Mine erfaringer med Marine Matrix

//Annonse

Av og til kan det være vanskelig og stole helt på de forskjellige hudproduktene som finnes der ute. Det er så mange merker som prøver å selge produktene sine. Personlig er jeg en som er veldig opptatt av hva jeg bruker; hva inneholder de, er det verdt pengene og kommer de virkelig til å hjelpe for hunden min?

Som dere vet, har jeg nå i over 2 måneder fast brukt produktene fra Marine Matrix. Og jeg har fått noen fantastiske resultater av dem! Jeg har merket at hunden min har blitt mye bedre etter jeg har startet å bruke Nordic Beauty Collagen Shots. Huden min føles virkelig fyldigere og glattere, i tillegg til at jeg føler meg mye bedre innenfra etter jeg har begynt å bruke produktet.

I tillegg til dette har jeg opplevd andre forskjeller også.

Jeg har fått sterkere og sunne negler, og jeg merker også at håret mitt har blitt mye sunnere. Og jeg mister mye mindre hår nå og håret føles bare mye mer naturlig og sunnere ut.

 

Her ser dere bilde av håret og neglene mine (etter at jeg har fikset dem). Både håret og neglene har blitt mye sunnere og bedre takket være Nordic Beauty Collagen Shots.

I tillegg til Nordic Beauty Collagen Shots, som inneholder marine kollagenpeptider og hyaluronsyre, har Marine Matrix også små porsjonsposer i pulverform. Disse hjelper mot å redusere fremtoningen fine linjer, rynker, cellulitter og strekkmerker.

 

Jeg personlig digger Nordic Beauty Collagen Shots siden de har en veldig god og naturlig søt smak (men er helt uten sukker), og ikke minst er de enkle å ta med overalt!

Og akkurat nå har Marine Matrix en fantastisk Value Deal på 3 stk Nordic Beauty Collagen Shots. (Trykk her)

Det er så verdt pengene. Spesielt etter at jeg selv har brukt produktet og har opplevd de store forskjellene i huden, håret og neglene mine!

Et lite tips hvis man er ikke så flink til å ta produktet jevnlig eller ikke er så flink til å huske på å ta dem hver dag. Ha dem et sted hvor det er enkelt å se dem. På badet for eksempel, da glemmer du dem ikke. Hver morgen når jeg står opp for å pusse tennene og skal gå for å spise frokost, så tar jeg en. For jeg ser dem med en gang jeg kommer inn på badet, så da husker jeg dem.

 

Mer om Nordic Beauty Collagen Shots: (Trykk her)

Mer om Marine Matrix Kollagenpeptider: (Trykk her)

Instagram: marinematrix 

Fakkeltoget, stå sammen gå sammen
Utsikt over Karl Johan
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på