fbpx

Takk for meg

1

Finalen nærme seg, men jeg kan ikke delta på den.

Som dere vet, er jeg i UK nå og studerer. Og siden finalen er den 31 oktober har jeg ikke mulighet til å fly til Norge. Siden jeg er nå i lockdown. Og fordi jeg er i karantenene nå på grunn av en person jeg bor med testet positivt for Covid-19.

Som de fleste vet er min utdanning viktigst for meg og da må jeg prioritere den fremfor alt annet.

Da jeg meldte meg på i fjor på Miss Norway viste jeg aldri jeg kommer til å komme så langt i konkurransen.

 Da jeg kom til finalen begynte jeg å tenke på hvilken tittel jeg ville ha «om jeg skulle vinne.» Og jeg satset på Miss Internasjonal, (denne ville jeg jobbe for å få) Men på grunn av Covid-19 og alt som har skjedd dette året, er det kun en tittel i år. Dette påvirket meg til å miste litt lysten på å jobbe like mye som før i konkurransen. 

Gjennom konkurransen fikk jeg møtt noen fantastiske kjekke jenter. Jeg fikk noen fantastiske gode minner gjennom min reise her i Miss Norway. Jeg fikk en del kunnskap som jeg garantert komme til å få brukt videre i livet mitt.

Jeg vil takke Miss Norway som har gitt meg en plattform for å utrykke meg selv, for at jeg har fått noen fantastiske venner og blitt kjent med nye folk. For å ha gitt meg kunnskap og lært meg en del ting som jeg kommer til å få brukt for videre i livet mitt.

Miss Norway har vært en fantastisk fin opplevelse for meg og gitt meg støtte fra dag 1.

Jeg vil også takke min flotte sponsor Marine Matrix som har sponset reisen min mot Miss Norway.

Jeg vil takke alle fotografene jeg har samarbeidet med gjennom min reise.

Til slutt vil jeg takke familien, venner og bekjente som har stemt på meg, følt og lest bloggene mine jevnt og gitt meg støtte i konkurransen. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dere.

Og jeg ønsker alle jentene masse lykke til i finalen! Jeg kommer til å heie på dere fra UK! 

Tusen hjertelig takk til alle sammen.

(På Bosnisk) Hvala vam zam sve

Finale se bliži, ali nažalost ja ne mogu da prisustvujem.

Kao što znate, sada sam u Engleskoj i studiram. A s obzirom da je finale 31. oktobra, nemam priliku letjeti za Norvešku. Jeri sam sada u lockdownu. I u karantenu posto je jedna osoba skim zivim testirala pozitivno za Covid-19.

Kao što većina ljudi zna, moje skola mi je najvažnija i onda moram to da prioritiram prije svega. Moram pratiti svoj san.

Kada sam se prošle godine prijavila za Miss Norveške, nikada nisam znala da ću doci do finala. I ponosan sam na sebe što sam dosla do finala.

Kad sam usla u finale, počela sam razmišljati o tome koji bih naslov imala "ako bih pobijedila". I  htjela sam dobiti naslov Miss International. Ali radi Coronom i sve što se dogodilo ove godine, je odlucila organizacija da ce samo biti jedan naslov ove godine. To je prouzrokovalo da sam izgubila malo želje za radom u konkurenciji.

Kroz konkureciju sam upoznala neke fantastične djevojke. Nekoliko fantastičnih dobrih uspomena  sam setkla kroz svoje putovanjem ovdje u Miss Norveške. Stekla sam mnogo znanje koje cu koristiti i dalje u mom životu.

Želim da zahvalim Miss Norveškoj koja mi je dala platformu da se izrazim, sto sam stekla fantastične prijatelje i upoznala nove ljude.

Miss Norveške je za mene bilo fantastično iskustvo u zivotu.

Također bih se zahvalia svom velikom sponzoru Marine Matrix koji je sponzorirao moje putovanje u Miss Norveške.

Želim da se zahvalim svim fotografima sa kojima sam sarađivala tokom ove kokurencije.

Na kraju bih se zahvalia porodici, prijateljima i nepoznatim ljudima koji su glasali za mene, čitali redovno moje blogove i pružali mi podršku u takmičenju. Ne znam šta bih radila bez vas sviju.

I želim svim djevojkama puno sreće u finalu!

Hvala vam svima od scra puno.

 

 

"The golden hour"
Sammen- Senteret
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på