fbpx

Miss Universe 2018

Inneholder reklame:

Miss Universe er virkelig en konkurransen som jeg har lært mye av. Alt vi har fått oppleve, og alt vi har fått være med på er en en reise i seg selv. Dette er en opplevelse jeg vil ta med meg videre i livet. Jeg har vokst mye som person og lært mye om både meg selv og andre. Hver av jentene har alle hatt forskjellige historier, kulturer og språk å fortelle om, og det er veldig spennende å kunne høre så mye på en så kort tid. Jeg er takknemlig for denne reisen jeg har fått være med på, og jeg kunne aldri vært foruten.

 

Nasjonale kostyme showet var en av delene som betydde mest for meg i denne konkurransen. Å kunne vise frem min samiske identitet i en internasjonal konkurransen. Jeg har vært stolt av å kunne representere Norge i Miss Universe, men også Sápmi. Det å gå på scenen og høre de forklare hvorfor kofta har vært så viktig for oss samer. Det er virkelig en sann ære for meg å kunne være en representant for Sápmi internasjonalt.

Her hadde thaidesignere designet antrekk til alle jentene til Thai Winter Festival. Alle antrekkene var forskjellige og veldig spesielle. En av de fineste plaggene vi brukte fra Thailand.

En galakveld hvor vi skulle spise middag sammen med Miss Universe. Alle jentene og Miss Universe ledelsen var samlet til en god middag på en toppetasjes restaurant. Der fikk vi møte blant annet Miss Universe 2017, Demi og Miss Universe presidenten, Paula. 

Hver dag hadde de arrangert opplegg for oss, og igjen hadde thaidesignere gjort en kjempe jobb med å designe alle jentene kjoler vi skulle ha på oss på en thai fashion show. 

Det fineste vi gjorde var å lage rammer til barn i Smiletrain. Vi hadde som mål i år å kunne lage de rammer med blomster, hjerter og fine ord som skal få de til å smile. Og det er veldig viktig for oss i Miss Universe å bruke denne muligheten til å fremme denne saken.

Så må jeg takke sponsoren min Abanti som designet og sydde 3 kjoler til meg til Miss Universe konkurransen. Det å kunne bruke samisk inspirerte klær i en internasjonal konkurranse er veldig spesielt for meg. Abanti har stått på i flere måneder før konkurransen for å kunne bli ferdig med disse kjolene, som ble kjempefine. 

Koften jeg brukte i nasjonalkostyme showet er også sydd av henne. Jeg er veldig glad for å hatt henne som en sponsor og en god venn som har hjulpet meg mye i denne konkurransen.

Her bor jeg
Akkurat nå kan du lese om meg i 16 aviser
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på