Mitt beste treningstips

IMG_5195

//Annonse

Å trene er viktig for helsen både fysisk og psykisk. Det finnes mange måter å trene på, og det finnes en trening for alle. 

Det er en ting som er felles for trening, det er at man trenger riktig utstyr for å få mest mulig ut av en treningsøkt. Jeg har endelig (etter lang tid) funnet meg ett treningsantrekk som sitter godt på kroppen, dette gjør at jeg kan trene maksimalt uten å tenke på at antrekket sklir ned og/eller kryper opp. 

For meg er riktig utstyr kjempe viktig, og trenings klærene fra GoFit sitter godt på kroppen, uten at jeg trenger å knyte eller justere det. I tillegg til dette er settet fra GoFit utrolig fint, og meg og min treningspartner elsker når vi kan matche ute på løpetur. 

GoFit har masse flott treningsutstyr både for dame og for herre, og dere kan se mer av det her: https://gofitsports.no. Så om du ønsker å få mest mulig ut av din treningsøkt klikk gjerne hjem ett antrekk fra GoFit du også! 

Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963.

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Gi stjerner til dette innlegget:
Radio NRK Vestfold
18 ting du kanskje ikke visste om meg!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på