Mitt beste treningstips

IMG_5195

//Annonse

Å trene er viktig for helsen både fysisk og psykisk. Det finnes mange måter å trene på, og det finnes en trening for alle. 

Det er en ting som er felles for trening, det er at man trenger riktig utstyr for å få mest mulig ut av en treningsøkt. Jeg har endelig (etter lang tid) funnet meg ett treningsantrekk som sitter godt på kroppen, dette gjør at jeg kan trene maksimalt uten å tenke på at antrekket sklir ned og/eller kryper opp. 

For meg er riktig utstyr kjempe viktig, og trenings klærene fra GoFit sitter godt på kroppen, uten at jeg trenger å knyte eller justere det. I tillegg til dette er settet fra GoFit utrolig fint, og meg og min treningspartner elsker når vi kan matche ute på løpetur. 

GoFit har masse flott treningsutstyr både for dame og for herre, og dere kan se mer av det her: https://gofitsports.no. Så om du ønsker å få mest mulig ut av din treningsøkt klikk gjerne hjem ett antrekk fra GoFit du også! 

Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963.

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Radio NRK Vestfold
18 ting du kanskje ikke visste om meg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på