18 ting du kanskje ikke visste om meg!

inta-3
Ja, på tide at jeg forteller litt mer om meg selv? Jeg syns alltid det er gøy å lese slike ting på andres blogger, så her kommer 18 ting du kanskje ikke visste om meg.
 
# 1 Jeg er alltid sulten og planlegger mitt neste måltid mens jeg spiser. Jeg kan fint stå opp midt på natten for å spise. Normalt?
 
# 2 Jeg er avhengig av sjokolade. De fleste som kjenner meg vet at jeg elsker sjokolade. Før så kunne jeg fint spise en til to plater om dagen.
 
# 3 Jeg begynner å hoste når andre hoster. Jeg aner ikke hvorfor.
 
# 4 Jeg har sceneskrekk. Derfor utfordrer jeg meg selv så mye jeg kan slik at det skal gå over. Det kan jo kun bli bedre!
 
# 5 Jeg er ekstremt spontan av meg og kunne fint ha hoppet på et fly i kveld om jeg hadde fått muligheten.
# 6 Jeg har vært med på et 30 metersfall!! Virkelig de lengste tre sekundene i livet mitt.
 
# 7 Da jeg var sånn 15 år, var jeg sånn et millisekund fra å være med i NM for å skli i vannsklie.
 
# 8 Da jeg gikk på ungdomsskolen, fant jeg ut av at det var en sykt god ide å klippe mitt eget hår for å spare penger. Endte opp med å gå med lue inn på frisørsalongen å spørre om det gikk an å fikse dette. Frisøren var skeptisk på om hun faktisk kunne gjøre noe for å forbedre den katastrofale hårfrisyren, noe som ikke gjorde situasjonen bedre. Gjett hvem som tok seg best ut på klassebilde noen dager etterpå?
 
# 9 Jeg har skilte foreldre. Moren min bor i Kristiansand og faren min i Søgne.
 
# 17 Hvis jeg går opp på ti meteren i svømmehallen, så kan jeg ikke ta trappen ned. Hvis jeg først har bestemt meg for noe så skal jeg gjøre det, uansett hvor redd jeg er.
 
# 10 Jeg synes det er så interesant å snakke om teorier om hvordan verden ble skapt eller hva som er ute i universet.
 
# 11 Jeg elsker å gi bort klemmer!
 
# 12 Jeg er veldig sta av meg. Når jeg først vet at jeg har rett, så er det vanskelig å overtale meg. Spesielt på meningene mine! Bare spør lillesøstera mi.
 
# 13 Jeg angrer ikke. Grunnen til dette er fordi jeg ikke vil ende opp gammel å angre på at jeg brukte så mye av min tid på å angre. 
 
# 14 Jeg er livredd for edderkopper, virkelig noe av det verste jeg vet om.
 
# 15 Jeg er allergisk mot alt! Og når jeg sier alt, så mener jeg alt. Er sykt irriterende, men jeg er allergisk mot det meste.
 
# 16 Jeg er pesketarianer. Jeg liker ikke hvordan dyrene i Norge blir behandlet, ønsker ikke å støtte dette og tenker på miljøet. Det er så mye bra vegetariansk kosthold nå på markedet at det er ikke noe jeg merker forskjell til det i min hverdag.
 
# 17 Jeg synes opplevelser er viktigere enn penger. Som sagt, så elsker jeg å reise og synes opplevelsene i seg selv er verd pengene.
 
# 18 Jeg tror på karma. Jeg liker å tro at hvis man gjør gode gjerninger, så får man igjen for dette.
 
Håper dere likte innlegget og at dere alle har en fantastisk dag videre!
 
Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 1" til 1963!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf: Vestgardenphoto
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Mitt beste treningstips
Hello Oslo - Hello Elsa - Rikshospitalet
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på