fbpx

Moskee besøk og ørken safari!

Hei alle sammen!

 

Tirsdag var vi på Sheikh Zayed Grand Mosque Center et veldig fint sted, har aldri sett noe lignende!

Vi dro dit når det nærmet seg solnedgang noe som var magisk. Den ligger i Abu Dhabi, De forente arabiske emirats sin hovedstad. Den er den største moskeen i landet. På det tidspunktet vi valgte å dra på så var det tid for den daglige bønnen, noe som var veldig spennende å få med seg.

Alle damer fikk låne en lang kjole (innkludert meg) for vi fikk ikke lov til å gå uten, og måtte vi ha et skjerf på hodet, så en morsom opplevelse.

Anbefaler alle som skal til Abu Dhabi om å dra dit.

 

På onsdag var vi på ørken safari! Det har jeg gledet meg til lenge. Det som sto på planen var dune bashing, dune fotografering, camel gård, camel ridning, sand boarding, quad biking, bbq, henna tatovering, og danse show. Dette foregikk mellom 15-21 så hele dagen.

Jeg har aldri vært i en sånn type ørken før, det var sanddyner så langt man kunne se, og bakken var overraskende hard til å være sand. Det var ca 14  biler med turister som var med, så på rekke og rad kjørt vi over sanddynene som var veldig morsomt!

Når vi kom fram så sto kjæresten min på sand boarding og var vel den eneste som klarte å stå ned hele bakken, og vi begge red på en camel.

Så var det på tide å se solnedgangen, den var helt magisk! noe av det fineste jeg har sett. Veldig glad for at jeg fikk oppleve det.

Etter at vi hadde satt oss ned på noen puter rundt et bord så var det middagstid. Vi skulle ha BBQ. Det var god mat og mye du kunne velge mellom. Etter vi hadde spist så var det underholdning, ei dame som danset magedans og en mann som danset. Litt ut på kvekden så var det på time med star gazing, noe som var fint å se på.

Det ble en lang, men morsom dag!

her er det noen bilder fra turen!

 

 Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Mammaen min - Mitt forbilde
London
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på