fbpx

Photoshoot

Photoshoot

Et bilde forteller en historie. Det består ikke av noen ord men vi alle tolker innholdet i bildet annerledes. Fra jeg var bitte liten har jeg elsket å stå foran kamera. vært så fascinert av hvordan et bilde kan fange et øyeblikk. Fra en babys uskyldige latter, til kjærlighet en har for an annen, til hyggen ved koselige familiesamlinger og til slutt til noe helt unikt, et intenst blikk som gir et sterkt inntrykk og fanger blikket ditt for lenger tid enn vanlig. 

Å kunne skape et sånt bilde er veldig spesielt. At man kan se tilbake på det øyeblikket i bildet og tenke "wow"! Det er spesielt. Der og da står man kanskje i en awkward og ubehagelig pose og gjør noe intenst med blikket mens man tenker på noe litt dramatisk eller modeller man er inspirert av. Det fantastiske er at bildet gir et helt annet inntrykk enn det man selv har stått å tenkt på mens bildet ble tatt.

Skjønnhet er så spesielt. Det er i oss alle på ulike måter. Vi er alle unike og har spesielle trekk som skiller oss. Å kunne fange denne skjønnheten i bilder, det er spesielt. 

Hadde en vellykket photoshoot i dag med en veldig dyktig fotograf. Er så spent på å få sett på disse bildene når de er ferdige. Fikk meg til å tenke på hva som inspirerte meg til å bli modell. Er så forelsket i å stå foran kamera igjen.

 

Kamera, min gode venn <3 I love you and I know you love me hehe

Intervju med Magiske Øyeblikk Hamar
Støtte hverandre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på