fbpx

Video fra Miss Norway-finalen 2023

Miss Norway finale 2023

Miss Norway 2023 ble avholdt på DOGA i Oslo den 5. august. Julie Marie Tollefsen (28) fra Oslo ble kronet Miss Norway / Miss Universe Norway 2023 av sin forgjenger Ida Anette Hauan.

 

Fortsett lesing
1733 Hits

Video fra Miss Norway-finalen 2022

_36A2473_

Miss Norway 2022 ble avholdt på Samfunnssalen i Oslo den 13. august. Ida Anette Hauan (26) fra Trondheim ble kronet Miss Norway / Miss Universe Norway 2022 av sin forgjenger Nora Emilie Nakken.

Fortsett lesing
866 Hits

Hils på dommerne i Miss Norway 2021

226304730_665789911488468_269148526110678657_n

Den store kroningskvelden til Miss Norway 2021 nærmer seg med stormskritt. I år finner finalen sted på Åpen Scene den 14. august. Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla i Agder skal etter sin vellykkede regjeringstid krone sin etterfølger denne dagen. Med finalen så nær, ønsker organisasjonen å avsløre vårt jurypanel for denne kroningskvelden.

Jurypanelet benytter en rekke kriterier for å velge den beste representanten. Først og fremst ses det etter en person som kan være en positiv representant for produkter, tjenester og arrangementer, både kommersielle og ikke-kommersielle. Hun må ha et vinnende vesen med god selvtillit og selvinnsikt. En person som kan ta plass og eie denne plassen på en scene og gi av seg selv til et publikum. Flere av disse utfordringene har alle finalistene stått i siden starten, og hver og en får poeng for aktivitetene de gjennomfører. Juryen baserer derfor valgene sine på aktivitetspoeng, samt utstråling og sceneprestasjon.

Årets jurypanel består av:

Svetlana Jouini

Svetlana Jouini har en lang bakgrunn som hår- og makeup-stylist. Hun har vunnet flere norske og internasjonale konkurranser, samt vært Europa- og verdensmester. I Norge har Svetlana blitt kåret to ganger til årets frisør, og har flere publikasjoner i norske og internasjonale hårmagasiner. I tillegg til hår og styling bransjen har hun også lang erfaring med modellbransjen, og vet hva hun ser etter. Svetlana holder kurs og Hair show, i tillegg til å være eier av Studio S Style.

studiosstyle.no

 

Fred Hamelten

Fred Hamelten er mannen bak den norske øyenbrynsrevolusjonen, som gjorde øyenbryn fra en tilleggstjeneste til en egen fag-gren i skjønnhetsbehandlinger. Han er kåret til en av verdens ti beste skjønnhetsbehandlere av magasinet Costume, og er omtalt som øyenbrynsmagiker, øyenbrynsguru og øyenbrynskonge. Med sin bakgrunn har han satt et solid fotavtrykk i den norske skjønnhetsbransjen, og vet godt hvor viktig et naturlig utseende er. 

øyenbryn.no

 

Linn Nguyen

Linn Nguyen har nærmere tjue års erfaring innen skjønnhetsbransjen. I mange år har hun drevet salong, utført hudpleie og permanent makeup, samt undervist i dermatologi. Hennes siste storsatsing er Utseende.no som satser på K-beauty, revolusjonerende Koreansk hudpleie som på kort tid har blitt ekstremt populært i Norge. Som linergist handler det om å trekke fram personligheten i anatomien, og ikke minst i personen selv.

utseende.no

 

Kaja Caroline Kojan

I år ønsker vi vår tidligere Miss, Kaja Caroline Kojan, velkommen. Kaja er vårt yngste jurymedlem siden grunnleggelsen. Hun vant Miss Norway i 2017, og gikk dermed videre til Miss Universe i Las Vegas. Med ti års bakgrunn som vippestylist, modell og skuespiller vet hun godt hvordan bransjen fungerer, og ikke minst hva som trengs for være forberedt. Som fulltidsstudent og med deltidsjobb i en start up vet hun hvordan det er å sjonglere flere baller i luften samtidig, og holde motivasjonen på topp. Som årets nye dommer er hun på jakt etter sterk og positiv energi, som skiller seg ut i mengden.

 

Finalen den 14. august er et lukket arrangement, hvor gjestene består av familie og venner av finalistene, samt samarbeidspartnere.

Meld deg på Miss Norway 2022 her.

 

1454 Hits

Video fra Miss Norway Beauty Camp 2020

Søndag 7. juni samlet 11 finalister seg på Ibsen Scene i Oslo, for å delta på årets Beauty Camp. Dette er en treningsdag, for å lære koreografi og trene på gange, vendinger og holdning, og ikke minst det å presentere seg på en scene. Se filmen nedenfor.

Miss Norway-konkurransen er sammensatt av mange ulike komponenter, men alle handler om å gå utenfor komfortsonen. Det meste er nytt for mange, og svært krevende, alt fra å finne samarbeidspartnere og delta i presse til å snakke foran et publikum.  

Koreograf Klara Szalai er Miss Norways faste og stødige sjefsinstruktør. De fleste av finalistene har vært gjennom et catwalk-kurs tidligere i år. Nå handler det om å drille på visninger i casual antrekk, sportsklær, bikini og aftenkjole, før fremføringen under finalen den 19. september. Det å gå på 13-15 cm høye hæler og se så selvsikker og komfortabel ut at publikum og dommere blir overbevist er en kunst som krever mye trening. Szalai instruerer de dyktige finalistene med tydelige og konstruktive, men vennlige ord. Det var en artig og lærerik dag, hvor alle ble litt bedre kjent med hverandre.

Med seg hadde Szalai to medhjelpere, som har deltatt i internasjonale konkurranser, Miss Universe Norway 2019 Helene Abildsnes og Miss International Norway 2019 Henriette J. Hauge.

Finalistene:

Amine Victoria Fjeldberg
Andrea Nicole Nornes Freier 
Atika Hegic
Celestina Andreassen
Christina Auli Westhelle
Donjeta Deli
Ina Kollset
Matilde Lundh Forberg
Natalie Yri
Sunniva Høiåsen Frigstad
Viktoria Christense Skarstein

Filmet og klippet av Christina Waage, Miss Universe Norway 2016
Dronefoto: Aksel Jahre Mustaparta
Foto i artikkelen: Knut Yrvin

Takk til:
Asea Renu 28
Linn Nguyen PMU, Permanent Makeup
Fotograf Daniel Millan

 

 

Påmelding til Miss Norway 2021 er startet, og det vil bli foretatt løpende uttak fra månedsskiftet sept/okt.

Meld deg på i dag!

 

5011 Hits

Finaleshowet i Miss Norway 2018


​28. juli gikk finalen med åtte finalister i Miss Norway av stabelen på Åpen Scene i Oslo. En unik opplevelse med kjoler, glitter og show for de spesielt inviterte fra familien, sponsorer og et begrenset antall venner.

Ta gjerne et titt på finaleshowet

Karasjok-jenta Susanne Næss Guttorm gikk rett til topps i Miss Norway og skal som første same representere Norge i Miss Universe. Jubelen stod i taket da Madelen Michelsen fra Bergen ble kåret til Miss World Norway.

Begge vinnerne reiser mot slutten av året til henholdsvis Thailand og Kina for å representere Norge i verdens to største skjønnhetskonkurranser som til sammen har over 3 milliarder TV-seere i rundt 200 land. Vi ønsker våre flinke og flotte internasjonale kandidater masse lykke til!

Husk løpende PÅMELDING, sesong 2018-2019 idag: https://www.missnorway.org/deltakere/register.html 

For de som blir valgt ut til å delta videre blir det arrangert gratis introduksjonskurs på nettet. Datoer, tidspunkter og program blir tilsendt på e-post til de som har komplett profil med tekst og bilder. Kurset er obligatorisk og gjennomføres av vår eminente kursleder, Christina Waage (som vant Miss Norway/ Miss Universe Norway 2016).

Link til viktige forberedelser: https://www.missnorway.org/konkurranse/utovere/introduksjon.html 

Vi minner i tillegg om grunnleggende catwalk-kurs (gratis) med Klara Szalai 16 september i Larvik. For mer info.: https://www.facebook.com/events/2226363234305969/

La ikke den minste tvil ta knekken på dine drømmer - som skjønnhetsutøver i Miss Norway vil du bli med på spennende opplevelser, lære svært mye og få nye venner for livet.

VELKOMMEN!

MVH
missnorway.org
Admin

3258 Hits

Video: Full fart på beauty-camp

beauty-camp-2018-all-finalists-miss-norway

Miss Norway er Norges ledende organisasjon innen skjønnhetskonkurranser. På verdensbasis er det et hav av internasjonale missekonkurranser, men Miss Norway retter seg primært inn mot "Grand Slam", som Miss Universe og Miss World, TV-produserte verdensfinaler som til sammen når ut til over 3 milliarder seere i henholdsvis 190 og 230 land.

Hele åtte dyktige kandidater i Miss Norway 2018 trente på finalen 2. juni på Åpen Scene -  inklusive i programmet var også den tradisjonelle og morsomme misseparaden på Karl Johan. Folk og turister flokket seg omkring de dyktige og vakre finalistene ved Grand Cafe Oslo hvor det senere på kvelden ventet en bedre middag.

 

Finale 28. juli

Finalistene har stått på med trening og forberedelser siden august-september i fjor da de meldte seg på. Altså et helt år før finalen som i år er 28. juli på Åpen Scene i Oslo, og vi ønsker alle sammen riktig lykke til!

Når det gjelder billetter til finalen er dette et lukket arrangement - kun inviterte gjester og det er finalistene som inviterer sin familie, venner og sponsorer. Ta derfor kontakt med din finalist i dag for mer informasjon. https://www.missnorway.org/konkurranse/finalister/finalister-2018.html 

Meld deg på

Vi håper du tar en titt på videoen og ser hvor lærerikt og gøy dette er. Påmelding til Miss Norway 2019 er allerede igang. Gratis introduksjonskurs for påmeldte gjennomføres på nettet av tidligere vinnere i september 2018.  https://www.missnorway.org/deltakere/register.html

I Miss Norway jobber kandidatene med reklameoppdrag for både kommersielle og veldedige organisasjoner. Alle gjennomgår kurs i blogging, markedsføring, sosiale medier, presse og etikk. De lager presentasjonsvideo, kontakter lokale medier, blogger om sin deltagelse og sine sponsorer på plattformen til Miss Norway.

La ikke den minste tvil ta knekken på dine drømmer - som skjønnhetsutøver i Miss Norway blir du med på spennende opplevelser, du blir en bedre utgave av deg selv og blir kjent med nye venner for livet. Bli med!

Velkommen!

 

MVH 
Admin
missnorway.org

17991 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på