fbpx

Rett før den store finalen

Av: Knut Yrvin, pressekontakt

Finalistene på trening på Scandic Fornebu Hotel, rett før finalen i Miss Universe Norway 2013. Dørene åpner 20:00 i kveld!

b2ap3_thumbnail_MU_2013.jpg

Foto: Edmond Yang. Finalister fra øverst til venstre til nederst til høyre: Lilia Tomren, Arita Fejzulai, Linn Suzana Kuttner Sanchez, regjerende Miss Universe Norway 2012: Sara Nicole Andersen, Britt Roselyn Camillo Rekkedal, Christine Frestad, Maiken Skoie, Mari Chauhan Ekeløf, Nora Lindvåg Johre, Ida Myhrvold, Heidi Enany, Fay Teresa Vålbekk, Lejla Memic. 

Over 490 aktiviteter

Helt nytt er det at finalistene har gjennomført over 490 forskjellige aktiviteter siden mars i år. Dette for at vinneren skal være best mulig forberedt til å konkurrere med toppeliten av skjønnhetsutøvere som deltar på verdens mest prestisjefylte konkurranse, Miss Universe. 

Finalistene har gjennomført aktiviteter og oppdrag i reklame og markedsføring, foto-shoots, modelloppdrag, motevisninger, veldedighet, sponsorprosjekter, kurs i blogging og media, praktisk trening i cat-walk og show-walk, beautycamp m.m. Av aktivitetene er det over 130 presseoppslag med finalistene i aviser, radio og TV. 

Helt åpent

Vinneren kåres gjennom å summere poeng fra aktivitetene før selve finalen, og summere det med poeng gitt av dommerne på finalen og publikumsavstemning via SMS. Innsatsen før finalen teller hele 70 prosent. 30 prosent avgjøres av dommerne og publikum. Det er nå svært jevnt mellom mange av finalistene. Det betyr at dommerne og SMS-avstemningen i kveld er med på å avgjøre hvem som vil representere Norge i Miss Universe forran en milliard TV-seere i Moskva 9. november. 

 

 

Eventyrlig finale
Siste presseoppslag før finalen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på