Sen halloween feiring

3mYLuxkFTuODydXYrJuQ

Halloween er en helligdag som blir feiret på mange forskjellige måter. Noen ser på det som en helligtid for å feire de døde og noen som ser på det som en tid til å spise så mye godteri man kan, skremme hverandre, kle seg ut og ha det moro med venner.

Men for mange er det dessverre ikke en så fin tid. Mange blir dessverre stengt ute og blir ikke inkludert, derfor kan det være vanskelig for mange, spesielt barn, i denne tiden.

Inkluder alle, gi like mye godteri til alle. Selv om noen har kanskje ‘’finere kostymer’’ så betyr det ikke at andre skal få mindre godteri. Ikke alle har råd eller tid til å lage et ''fint kostyme'', så det kan være godt at alle blir behandlet likt, for alle fortjener å bli behandlet likt og like bra..

 

Hvis dere leste mitt forrige innlegg, fikk dere sikkert med dere at jeg har vært syk

den siste uken, så jeg har ikke fått feiret noe halloween enda! Jeg er heldigvis bedre nå, så i går var jeg  med noen venner for å feire halloween, noe jeg hadde gledet meg til lenge. Jeg syntes det er veldig morsomt å kle seg ut, og leve seg inn i rollen man har kledd seg ut i. I år valgte jeg å kle meg ut som catwoman! Jeg pleier som oftest å sminke både meg selv og venner på halloween, så det endte med at jeg gjorde det i går også. Jeg fikk ikke så god tid som jeg hadde håpet på, men jeg syntes resultatet ble ganske bra. Jeg sminket 3 personer, inkludert meg, på ca. en time, så det ble en ganske hektisk dag for meg. Jeg har holdt på med sminke siden jeg var liten, mye på grunn av min storesøster, så jeg har en del erfaring. I tillegg har jeg studert hudpleie, så jeg vet en del om forskjellige hudtyper og hva som er bra for huden deres.

 

I dag har jeg laget middag til meg og vennene mine, så nå skal vi kose oss med mat.

Kommer noen bilder av halloween feiringen og maten fra i dag, noen bilder er tatt med polaroidkamera, noe jeg er veldig glad i å bruke. :)

 

 

.  

 

En måned fylt med morro!
Jeg tok saksen i egne hender like før klassebilde
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på