fbpx

Sisteåret på sykepleien

ina

Hei fine dere!

Nå er 3. og siste året på sykepleien endelig i gang. De to siste årene har gått så utrolig fort, og det har vært så lærerikt og spennende. Jeg er sikker på at det siste året blir like lærerikt, og jeg er så klar for å bli ferdig utdannet sykepleier.

Neste uke skal jeg ut i min 5 praksisperiode, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Denne gangen er det medisinsk praksis som står for tur, og på infeksjonsmedisinsk avdeling. Det er så spennende å være i praksis da det gir et godt innblikk i hvor man kunne tenke seg å jobbe etter endt utdanning. 

Jeg har også startet å tenke på hva jeg skal skrive bacheloren min om, og gleder meg til å komme i gang.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Vil du hjelpe meg å nå drømmen om å representere Norge i Miss Universe? Da kan du stemme ved å sende SMS "MISSU 8" til 1963(20kr). Setter utrolig stor pris på hver eneste stemme.

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva skjer?
Det beste innenfor solskjerming
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på