Søker du jobb?

IMG_3846

:Annonse:
For mange er det vanskelig å finne ut hvor man skal begynne å søke jobb når man er ferdig med utdanning, eller kanskje man ikke vet helt hvor man skal bytte til når man vil ha ny jobb. Dersom du er på jakt etter ny jobb har jeg den perfekte jobben for deg som er faglært innen bygg og anlegg.

XL Bemanning søker nå nye medarbeidere. Er du en positiv og sterk person er det den perfekte jobben for deg. XL Bemanning tilbyr ett trygt arbeidsmiljø med god oppfølgning. Du får muligheten til å jobbe med fler firma innenfor bygg og anlegg, og bygge deg opp en sterk CV. Denne jobben er passende for deg som liker en variert hverdag på jobb. XL Bemanning tar på seg både store og små oppdrag, de har tidligere vært med å bygge den nye Bergen Lufthavn Flesland noe som bare er en av mange spennende ting du vil mulig vil ta del av i arbeidsdagen. Du vil få utfordret deg selv på måter du ikke har vært utfordret tidligere. 


Hva er XL Bemanning?
XL Bemanning er ett bemanningsbyrå som ansetter fagarbeidere innenfor bygg og anlegg. Du har muligheten til å samarbeide med fler ulike bygg byrå ettersom XL låner ut arbeidere til andre bedrifter. Dette vil gi en stor variasjon i hverdagen, og ett arbeidsmiljø du ikke vil gå lei av.
 
Passer du for denne jobben, eller kjenner du noen som passer for denne jobben kan dere gjerne søke på: http://www.xl-bemanning.no/registrer-cv/?cvsessionok=1
Ps. Trenger du fler menn til ditt byggeprosjekt ta gjerne kontakt med XL Bemanning. 

JUNGLETOUR
Tar oppgjør mot kroppspress- mitt innlegg i Vestny...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på