Tar oppgjør mot kroppspress- mitt innlegg i Vestnytt

26733286_10159858803920565_810787488_o

For en drøy uke siden hadde jeg intervju med en kjempe hyggelig mann i lokalavisen på Sotra. Jeg var på skolen når de ringte så intervjuet tok plass i friminuttet på skolen, og det gikk egentlig veldig fint. Det er veldig kjekt å få muligheten til å jobbe med presse lokalt ettersom jeg er veldig stolt av hjemstedet mitt. Selve intervjuet gikk veldig fint. Jeg er veldig glad jeg fikk snakket ut om viktige ting som kropp og skjønnhetspress, ettersom dette er noe jeg ønsker ikke skal ta del i noen sin hverdag. For å sitere meg selv så synes jeg ALLE er perfekt på sin måte. Du trenger aldri å måle deg med andre. 

Det eneste som jeg tenker kunne vært bedre med innlegget var at jeg/ eller dem kunne oppgitt riktig alder, men det var samtidig litt komisk at jeg trolig har oppgitt at jeg er ett år yngre enn jeg egentlig er.  Alt i alt er jeg veldig fornøyd, og jeg er kjempe stolt av hjemstedet mitt som står bak meg og støtter meg i denne konkurransen. Så tusen takk til vestnytt for ett fint og hyggelig intervju.  

Søker du jobb?
Hva er PMU?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på