fbpx

The Importance of My Sponsors

Hello everyone, 

This post is going to be mostly in Norwegian. I have been lucky to get a lot of great sponsorships with me, and for me it has had an huge impact of what I have achieved. I have been moving cross continents, starting a rescue center in Kenya, and worked on several other projects. I have been flying in to have a speech at NYU and I have been working globally with companies in Norway. Bolt communication have been one of them, and they posted a FB post about the importance of engagement and collaborations with me, which I really want to share with you.

Since I was able to get Bolt on my team, and as well as my other sponsors. Dryss, Seven, Ula Marina and Vip Beauty Lounge, we have been able to create amazing projects. I use we, because this is not about only me anymore, but it is me and me team, it is us. Because without the sponsors and without the people supporting, I would never have come this far. (And we are still working to go longer!) They do so much for me all of them, and I could not be here without any of them today! 

Here is what Bolt Communication wrote:

 

"Er engasjement vanskelig å definere?

I fjor høst ble Bolt Communication kontaktet av Rebecca Bjørk fra Ula i Larvik. Hun fortalte at hun var med i Miss Norway 2018 og at hennes mål var og fortsatt er å bli Miss Norway 2018, men at for å komme dit ville det kreve mye hardt arbeid. Planen hennes viste både veldedighetsarbeid i Kenya, eldreomsorg i Larvik og arbeid for vanskeligstilte i Sandefjord. Hun jobber også med et prosjekt ved kreftavdelingen på Rikshospitalet i Oslo. For å få gjennomført de ulike prosjektene var Rebecca avhengig av sponsorer, og vi i Bolt Communication ble spurt om vi kunne tenke oss å være en av dem. Etter å ha snakket mye med Rebecca sa vi JA til å sponse henne og hennes arbeid.

Fire av fem markedsførere bruker «engasjement» som et måleparameter for å vise til suksess og mer spesifikt måle avkastning på en kampanje, en ny profil eller lignende. Men hva menes egentlig med «engasjement?». Som designbyrå møter vi begrepet fra kunder som ønsker at den nye profilen skal engasjere. «Vi må skape engasjement», hører vi ofte. Og vi svarer at «Ja klart vi må skape engasjement». Men hva legger vi egentlig i det? Er det antall «likes» i sosiale medier, er det antall nyhetsbrev som har blitt åpnet, er det antall produkter solgt eller er det å jobbe for en spesiell sak du brenner for?

Vi har hatt gleden av å følge Rebecca i et halvt år og ser nå resultater av arbeidet hun gjør. At hun før jul ble nominert på listen over de 10 beste kandidatene var stas, og ekstra gledelig er det at hun nå ligger på toppen av listen. Hennes motivasjon er inspirerende og hennes engasjement sprer seg lett videre.

Dersom du har lyst til å lese om Rebeccas arbeid så kan du gå inn på bloggen hennes: 
http://www.missnorway.org/…/miss…/blogger/rebeccabjoerk.html

Dersom dette engasjerer deg… så stem gjerne på Rebecca http://www.missnorway.org/ Det fortjener hun!  "

 

Love,

R

 

Gjest hos Radio Riks Oslo
Årets favoritt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på