fbpx

Spre Kjærlighet!

84024508_2538623003060531_2355472919687069696_n
Fotograf: Roger Myrland
Hei!
Jeg har tenkt litt, å ville bare skrive om noe jeg virkelig vil spre til alle! Budskapet om spre mer kjærlighet til alle rundt oss.

Det har kommet til en tid hvor vi så vidt tørr å se hverandre i øynene. Alle sitter på hver sin mobil å snakker nesten ikke sammen lengre. Tror det er viktig at vi begynner å ta skrittet mot mer åpenhet og varme. At man kan starte en samtale med en du nødvendigvis ikke kjenner. Bare små grep kan gjøre en stor forskjell i det store å hele. Bare et smil smitter. At man kan sette seg ved siden av noen på bussen fek. Skal egentlig ikke mye til.

Personlig pleier jeg å snakke med mennesker jeg møter på tilfeldig, syntes det er veldig koselig, og folk er som regel veldig hyggelige tilbake. Man trenger så klart ikke ha en lang dialog, bare utveksling av noen ord.Er også gøy å prate med noen du ikke kjenner, vi lever jo bare en gang så like greit å gjøre det beste ut av det. Det er også en fin ting til å gå ut av egen komfortsone. Så du vokser på det også.

Hadde vært så fint om vi begynte å fjerne noen av fasadene våres å bare hoppe ut i det. Om det er noe man lurer på eller et kompliment man vil gi til noen, bare gjør det. Det blir ofte tatt godt i mot.

Tror også det er viktig å spre godhet og kjærlighet til de som står oss nærme og som er viktige for oss. Vise at man er takknemlig, gjøre ting for hverandre og si at man setter pris på dem.

Skulle ønske vi koblet oss sammen istedenfor å koble oss vekk fra hverandre.
 
 
 
 
 Fotograf: Rose Thorheim
Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg
Radiointervju med NRK Vestfold + fotoshoot!
Semifinale bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på