fbpx

Stem, Stem, Stem på din Favoritt!

Hei nå har vi fått svar fra dommerne, og jeg vil  gratulere alle finalister fordi alle dere er en herlig gjeng og finalen hadde ikke vært det samme uten dere. Jeg er utrolig glad for å ha blitt kjent med en hver og for å være en del av Miss Norway 2019 gjengen.
Nå er det den tiden for å stemme på sin favoritt finalist blant deltakerne, så dere må huske å gi stemme til din favoritt! Hvis favoritten er meg, så kan du stemme ved å sende MISSU 8 til 1963.
Jeg setter utrolig pris på en hver stemme og uansett så håper jeg at du bruker stemmen din på din favoritt. For nå er det du som kan påvirke valget. Man kan stemme en gang eller flere om man ønsker, men det koster 20kr per stemme.

Lykke til alle jentene, jeg heier på alle dere! Og tusen takk til alle dere som stemmer og har fulgt oss hele veien. Masse kyss fra meg!https://www.missnorway.org/konkurranse/finalister/finalister-2019.html

Tusen takk til alle for støtten! <3

☺️For å følge meg underveis i konkurransen
følg meg gjerne på mine sosiale medier!☺️

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

Youtube: https://www.youtube-nocookie.com/channel/UCOg9EEQ6C7y-SLVKZI-MaLg

Spotify: https://www.spotify.com/no/account/overview/ 

Jeg søker samarbeidspartnere, 
dersom du ønsker et samarbeid med meg eller om du har noen spørsmål
kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Facebook: Simat  Mobil: 95062949

Finalist
Kvise mirakel
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på