fbpx

Stjel stilen

emilie6

:sponset innlegg:

Siden høsten i Bergen dekker for alle årstider er det klart at varme gode klær blir en stor del av min garderobe. For noen år siden fikk jeg sansen for litt store strikke gensere, og har nå fylt skapet mitt med strikkegensere i alle mulige farger. Til min store glede har Ludostore nå fått inn så fine gensere som jeg selvfølgelig måtte ha. 


Dette er uten tvil en av mine nye favoritter, med den mørkeblå fargen er det lett å style den til andre farger, og jeans. Det jeg synes er så fint er at den kommer med glidelås på skulderen. Ikke bare er det en kul detalj, men det er også så utrolig praktisk når man skal ta den av og på etter å ha fikset hår og sminke. Det aller beste med hele genseren er at den ikke klør! 


PS! Denne fine jakken er på tilbud på ludostore nå! Den er perfekt året rundt. Den er lett i materialet og derfor fin å bringe med seg overalt. 

Project Kenya Updates - The Reasons Why
En kjole som betyr mer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på