fbpx

Valg av outfit - tenke smart


Jeg har maks uflaks og nå tror jeg at jeg brygger på noe. Har blitt dårligere og dårligere de siste dagene nå. Enten er det noe som går rundt i barnehagen, eller så har jeg fått det via jobb, eller fordi det er veldig varmt om dagen og kaldt om natten. Jeg tenker nemlig ikke over valg av outfit når jeg skal noe. Så da ender jeg opp med å fryse på kveldene.

Jeg håper virkelig jeg bare er sliten og at det er lite søvn, nå som beautycamp nærmer seg med stormskritt. 

Jeg har nylig hatt solstikk, så jeg håper at den ikke påvirker meg nå.

Håper alle husker å vaske hender, og tenke over valg av outfit hvis dere skal være ute en hel dag, og lytt til kropp og sinn når man føler seg sliten, slapp eller har behov. 

Jeg pleier å ha med en reserveløsning som f.eks hettegenser eller lange strømper/sokker. Det kan jo bli en utfordring hvis man skal dra med seg en backup outfit med seg, men jeg pleier å legge en bag i bilen min hvis jeg skal kjøre dit jeg skal, og den skal være i nærheten.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Er du like lei av akne som meg? Sjekk ut mine anbe...
Hva betyr det å være Beautiful Confident?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på