Veien til et sunt og fint hår

31224979_10214549134034499_6061603330436628480_n

På lørdag var jeg hos Studio S. Style i Lillestrøm og hentet noen helt fantastiske produkter. Jeg gleder meg masse til å prøve de ut og fortelle dere hvordan resultatet blir. Goldwell og Studio S. Style er noen av hovedsponsorene til Miss Norway, og derfor har vi finalister vært så heldige å få noen utrolige fine goodiebags.

Det er to ting som har mye å si på hvordan håret ditt holder seg; kosthold og gode hårprodukter. Men da må du også kjenne håret ditt. Mitt er langt, tjukt og utrolig glatt. Prøv å bruk lusespenner på meg eller tease håret mitt; ti minutter senere er de/det forsvunnet. Jeg fikk noen produkter som skal gi meg volum, som er noe jeg gjerne skulle hatt mer av, så gleder meg til å se hvordan det blir. Jeg fikk også balsam som skal styrke håret mitt; jeg sliter noen ganger med slitte tupper, så jeg gleder meg til å kunne få et hår som både ser og er sunt.

"I've had enough, this is my prayer; that I'll die livin' just as free as my hair!"
- Lady Gaga

Bilde over er tatt med Jenny, som jobber på Studio S. Style og er vår (oss finalisters) konktakt der.

Gå gjerne inn på siden deres for å lese mer om den, sjekke ut hva de tilbyr eller booke en time
Studio S. Style

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt! (en stemme koster 20 kroner)

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Amazing Headshot Shoot in New York
Leve livet helt ut
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på