Vi må ta vare på byen vår!

34860295_10214863081122980_1727764896780648448_n

OSLOVE

Vi hadde en lang vinter med mye snø i år, tror ikke jeg har sett så mye snø utenfor blokka mi på flere år. Jeg hadde snø opp til låret! Men, det beste med en så lang vinter er at man blir ekstra glad når sola dukker opp! Og det som er så fint med Oslo er at når sola dukker opp så våkner hele byen; alt begynner å blomstre, det er mennesker overalt og alle virker så glade.

Men så kommer vi til det virkelige problemet; med bare varme og solfylte dager så fører det med stort ansvar. Gresset, trærne og bakken er tørr og det er utrolig stor fare for skogbrann. Du har kanskje sett skiltene ute; der det står at du IKKE skal grille eller bruke noe form for flammer? Dessverre er det ikke alle som har sett det og brannvesenet må kjøre i hytt og pine for å stanse det før det sprer seg. Det har blitt så ille at Oslo Kommune har sendt en privat tekstmelding til alle innbyggere i hele Oslo for å minne oss på at vi må være forsiktige.

Så husk å ta vare på deg selv og dine kjære; få i dere nok med væske, solkrem hvis du trenger det og igjen mer væske! Men husk også å ta vare på den vakre byen vår. Jeg er utrolig glad for å være fra Oslo; jeg er født her, jeg har vokst opp her og blitt til den personen jeg er i dag. Og det er derfor jeg gjør mitt for byen. Så gjør det du også! Vi har lov til å kose oss, men foreløpig kan vi ikke lage bål, grille eller bruke noe form for ild nær marka, skogen eller på øyene, og det kjære lesere, tror jeg er noe vi klarer lett.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!

(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Gi stjerner til dette innlegget:
Photo shoot, upcoming events and a store visit - D...
Jeg vil følge Mona Grudts fotspor
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på