Jeg vil følge Mona Grudts fotspor

VFO08930

Hei mine fantastiske lesere! For en stund siden ble det publisert et presseoppslag, som jeg tenkte å dele med dere. Denne gangen i Sørlandsavisa. Syntes dette var utrolig gøy, siden jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger og det blir jeg veldig glad for! Det er litt rart å tenke tilbake på at når jeg var liten så hadde jeg så lyst til å være med på Miss Universe - og nå står jeg her med muligheten. Norge har som sagt kun vunnet en gang og det var Mona Grudt i 1990. Senere har Norge både vært på 13 og 10 plass i Miss Universe.

Må si fra første gang jeg snakket med en journalist til nå, så føler jeg meg mye tryggere på meg selv. Noe jeg overhodet ikke ville trodd! Jeg syntes det var veldig skummelt første gangen. Det er så rart at man kan ha den sperren for å gjøre noe man har så lyst til, også går den plutselig over. Så hvis det er noe man virkelig vil, så skal man ikke la frykten stoppe deg, for den går over!
 
Ellers så er det øving på høye hæler som står i fokus! Er litt vanskelig å øve hjemme, siden det er så liten plass å gå på. Så nå har jeg fått lov å øve i et lokal, så det skal bli greit og kunne øve i en sal hvor det er speil. Da blir det litt lettere å se hvordan det egentlig ser ut. Beauty campen var siste samling før finalen, så nå er oss deltakere litt på egne bein om å fordrede seg best mulig.
 
Husk at du kan være med å stemme frem i konkurransen! Med å sende"MISSU 1" til 1963! Tusen takk til dere som stemmer, setter utrolig stor pris på det.
 
Her er noen utklipp fra artikkelen, og hvis du vil lese hele kan du trykke (her).

Dette er en stor mulighet for meg til å kunne gjøre en forskjell i verden og påvirke andre om mine hjertesaker. Jeg engasjerer meg sterkt i saker som handler om dyrevelferd og inhumane arbeidsmiljøer. Jeg ønsker derfor å bruke dette som en mulighet til å sette fokus på tekstilarbeidere og pelsindustrien, sier hun.

Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf: Vestgardenphoto
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Gi stjerner til dette innlegget:
Vi må ta vare på byen vår!
The perfect eyebrows - with High Brow from Fred Ha...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på