fbpx

Vinn nytt sett vippeextensions

presentasjonsblogg

Foto: Daniel Millan

//Annonse

Hei fine dere!

Nå har endelig Valstad velvære fått åpne opp igjen, og i går var jeg å satt på vippeextensions. Hege som er eier og driver av valstad velvære er utrolig dyktig i jobben sin, og gir god informasjon før og etter behandling. Jeg er så heldig å ta vippeextensions hos flotte Hege, og har aldri vært mer fornøyd! Her utføres det nøyaktig arbeid, utrolig god service og god kvalitet.

Kunne du tenke deg å våkne opp hver morgen med fyldige, lange og fine vipper? Da er dette den perfekte muligheten for deg! I samarbeid med valstad velvære skal vi nemlig dele ut et nytt sett vippeextensions til en heldig vinner!

Vil du delta i konkurransen? Da kan du trykke HER.

Tidligere i år satt jeg på hårextensions hos Valstad velvære, og var utrolig fornøyd! Klikk HER for å lese innlegget.

Kunne du tenke deg å prøve vippeextensions eller andre behandlinger Valstad velvære tilbyr, kan du ta kontakt på tlf 41505428, eller https://www.facebook.com/valstadvelvaere/. Du kan også gå inn på hjemmesiden ved å trykke HER.

Valstad velvære tilbyr noe for alle, så jeg er sikker på at du finner noe som passer for deg! Du kan også kjøpe gavekort, noe som er utrolig kjekt å gi bort. For å finne ut om tilbud og kampanjer, kan du følge Valstad velvære HER.

Vakre Stavanger
Tusen takk!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på