fbpx

Hei der! Jeg er Aila Ellila (19) deltager i miss norway 2024, og er kokkelærling for hurtigruten. Jeg er en søring som bor på toppen av NordNorge i Honingsvåg.

Jeg er ei positiv jente som liker å utforske nye ting og ta sjanser og utfordringer. Jeg er her for å vise meg selv og andre at man kan klare alt og gjøre hva som helst hvis du bare vil, og har troa på deg selv. Hvis det går galt prøv å kom deg opp igjen å prøv på nytt, selv om det er vanskelige utfordringer underveis. Miss Norway er en utrolig sjanse som jeg har fått og er veldig takknemlig for. Jeg vil prøve mitt beste på å klare dette uansett hvor mange vanskelige hindringer og utfordringer som kan komme.

photoshoot

449909932_443420755232694_1944353078338392203_n

Jeg hadde photoshoot med fotografen min Karl Otto Nesdal. Det var en perfekt dag med perfekt sommer vær her har vi tatt masse fantastiske bilder ute i Bergen, mens jeg var der i Bergen med båten og hadde pause fra jobben min så var jeg ute i Bergen å tokk bilder før jeg måtte tilbake å jobbe igjen. føles ut som at jeg lever i en drøm som går i oppfylelse, følg dine drømmene å gjør det til virkelighet.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.


Ta kontakt eller følg meg på mine sosialemedier hvist du er inttrisert i å samarbeide med meg.

https://www.instagram.com/ailaelli/

Eller send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nå kan kan dere også begyne å stemme på meg ⯑dere kan stemme så mange dere vil⯑
Slik funker det:
Send MISSU 1 mellomrom til 2401
"kr. 20 per stemme
Tusen hjertelig takk til alle som har stemt på meg til nå.
Emneord:
198 Hits

Drømmer

450645627_794617256128480_4981037854678839561_n

Mange tror at drømmer ikke går i oppfylelse, vell nå er jeg her å fortelle at det ikke er sant drømmer er ikke bare drømmer. Alle har en drøm som kan gå i oppfylellse vist man bare jobber mot det. Mine drømmer er å bli en god kokk og modell. det er bare å jobbe seg mot det du drømmer om så får du det til. Jeg jobber hardt for å nå målene mine og det vil jeg fortsette å gjøre. Jeg gjør mine drømer om til min historie, en historie jeg kan fortelle til de neste i genrasjon. Jobb mot dine mål og skjen på den følelsen at du klarte å nå den målet. 

(foto: karl Otto Nesdal)

(foto: karl Otto Nesdal)


hvist du skjenner noen som vil sammarbeide med meg er det bare å ta kontak med meg på sosiale medier: https://www.instagram.com/ailaelli/

eller send meg en gmail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nå kan kan dere endelig begynne å stemme på meg ⯑dere kan stemme så mange dere vil
Slik funker det:
Send MISSU 1 mellomrom til 2401
"kr. 20 per stemme
er veldig taknemelig for alle stemer jeg får.
Emneord:
132 Hits

En fin 17.Mai til alle

442446894_1143852903626809_1665632751432215856__20240517-215843_1

Hei alle sammen.

Gratulerer med dagen!! håper alle har hadt en finn dag på 17 mai. Denne 17 mai feira jeg på hurtigruta, det ble masse god mat til gjestene og oss ansatte alle var fornøyde. I dag så feirer vi en spesiel dag til Norge for at vi fikk grunnloven.


om du vil sammarbeide med meg bare ta kontakt på mine sossiale medier eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram:https://www.instagram.com/ailaelli/

 

Fortsett lesing
Emneord:
293 Hits

Min Finaleuttak

439620333_7540871615996592_2252490239522536901_n

Heia alle sammen finaleuttaket er her nå, og det er på tide å legge ut mitt. Jeg har lagd en presentajonsvideo og tatt fotoshoot med bikini. Disse månedene har gått så fort og jeg har gleda meg til denne dagen. Jeg har virkelig likt prosessen av å sette sammen antrekk og finne fine steder å ta bilder. I tillegg har jeg fått god støtte, spesielt fra min mor Yva Ha som har lagd både cocktailkjolen og bikinien jeg har brukt.

Her er bikini bildene som ble tatt.

Presentajonsvideo

https://www.youtube.com/watch?v=SVHKRKBwG0Q

 


Om du kunne ha tenkt å samarbeide med meg send en melding på sosiale mediene mine eller send en Mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Og følg meg på instagram @ailaelli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emneord:
412 Hits

Min semifinaleunttak

419090604_3197308380565840_783668788242688841_n
Hei nå er vi endelig kommet til semifinale unntaket. Nå begynner det vel å bli på tide at dere blir litt bedre kjent med meg og hva jeg gjør. Jeg har også en liten overraskelse. Jeg har vært så heldig at den cocktail kjolen dere ser på bildet har nemlig moren min sydd til meg. Hvis jeg er såpass heldig at jeg går videre så blir dere å se flere av hennes kreative verk i tiden framover. Bildene som er tatt er kanskje ikke tatt av en profesjonell fotograf, men jeg kan med sikkerhet si at det var veldig gøy å ta bilder selv også.

Litt om meg

Jeg er Aila Ellila, halvt norsk og halvt vietnameser, jeg er 19 år og bor i Honningsvåg nemlig Norges nordligste by på fastlandet. Jeg gikk ungdomskolen på Sørreisa sentralskole, der fant jeg fort ut at kokk var mitt kall. Etter det begynte jeg på Senja Vg1, restaurant og matfag. Deretter fullførte jeg Vg2, kokk og servitør. Nå holder jeg på med lærlingtiden min som kokk om bord på Hurtigruten. For dere som ikke kjenner til Hurtigruten så er det båter som seiler langs norskekysten fra Bergen i sør og opp til Kirkenes i nord. Når jeg har fullført lærlingtiden om bord på Hurtigruten håper jeg på å bestå fagprøven slik at jeg kan fortsette å lage mat, noe jeg trives veldig med.

Hjemmestedet mitt

Jeg flytta fra Sørreisa for en stund siden og nå bord jeg oppe i Honningsvåg. Honningsvåg er en liten plass med litt over 3000 innbyggere ca. 45 minutter i fra Nordkapp som er Norges nordligste turistattraksjon. Honningsvåg er også kjent for å være Norges nordligste sommerby. Naturen hvordan fjellene her oppe nesten fungerer som et skjold mot byen er bare helt magisk og må oppleves. Vi har en kirke midt i byen som ble bygd i 1885, dette var en av de få som ikke brant ned under andre verdenskrig. Koselig om du tar deg en tur opp til Nordkapp

Hva jeg brenner for 

Noe av det jeg brenner mest for er matsvinn. I Norge kastes det rundt 450 000 tonn spiselig mat hvert år. Dette tilsvarer ca. 84,7 kg per innbygger. Matsvinn er både et ressurs, klima og miljøproblem. Det krever land, vann, energi og arbeidskraft får å produsere mat. Vi i Hurtigruten har startet et prosjekt mot matsvinn. Alt av svinn som normalt bare hadde blitt kastet sender vi inn til kompostering slik at norske gårder kan bruke det i deres jordbruk.

Idrett

En liten funfact om meg er at jeg har drevet med litt forskjellig kampsport siden jeg var liten. Men av alle de jeg har prøvd så var det Taekwondo jeg trivdes best med. Jeg var med på nordnorsk mesterskap 2 ganger. I 2021 fikk jeg sølv i sparring, og 2022 vant jeg med gull i min vektklasse i sparring. Klubben jeg representerte var Målselv Taekwondo Klubb.

 

 Mitt fokus til finale unakett

Det jeg skal fokusere fram til finale unntaket er å blogge mere for dere, ta masse bilder, trene en god del på å gå i høyhælte sko og ikke minst ha det gøy. Det kommer kanskje både oppturer og nedturer, men de skal jeg klare å håndtere. De skal mere til for at jeg gir opp. Tusen takk til alle dere som har støttet og enda støtter meg under Miss Norway.

Her her resten av de bildene.   

 


Om du kunne ha tenkt å samarbeide med meg ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller følg meg på instagram @ailaelli

Emneord:
1629 Hits

Fine Hurtigruten

solnedgang2

hurtigruten er min lille familie med veldig koselige folk. Det er en utrolig plass med masse utrolig opplevelse du for vært med på. du reiser mye så det er anbefalt for folk som elsker å reise rund. Det beste med og jobbe der er at du kan bo hvor du vil uten og måtte flytte til den plassen jobben er på. de flyr deg på jobb og de sender deg med fly hjem igjen eller der du skal. Du må ha sikkerhets kurs og legge attest. Jeg er 22 dager på og 22 dager av. Så når jeg har fri kan jeg gjøre det jeg har lyst til hjemme. De har alt du trenger om bord mat å spise, trenings rom, boblebad og masse annet. Det kan være slitsomt å å jobbe 22 dager til og med lørdag og søndag, men det er hvert det. Du får jo trås alt 22 dager fri. jeg er lærling som kokk og lører utrolig masse der også, vi lager mat både for oss som jobber på båten og gjester. vi bruker å hilse på gjestene for å vise at dem er alltid velkommen på båten.

  her lagde jeg forett laksetartar med gulløyechips, trøffelmajones, grønnolje og fenikkelspirer. 

Det jeg syntes er det beste med jobben er at jeg får se den finne utsikta langs kysten.det er veldig pent å se den pene lang skysten.

 

 


vist du er intrisert med å jobbe med meg ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

ta gjerne følg meg på instagram @ailaelli.

Emneord:
200 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på