fbpx

Hei!

Jeg er Amine, 21 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er finalist i Miss Norway 2021! 

Jeg vil få frem de gode verdiene jeg har, være en god rollemodell for både unge og eldre. Jeg vil vise hvor lett det kan være å spre glede og hjelpe andre. Jeg vil jobbe for min hjertesak, og fortelle videre at det alltids finnes noen du kan snakke med.

Her...

Hei!

Jeg er Amine, 21 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er finalist i Miss Norway 2021! 

Jeg vil få frem de gode verdiene jeg har, være en god rollemodell for både unge og eldre. Jeg vil vise hvor lett det kan være å spre glede og hjelpe andre. Jeg vil jobbe for min hjertesak, og fortelle videre at det alltids finnes noen du kan snakke med.

Her på min blogg så kan du lese om hva jeg har gjort så langt i denne konkurransen, og hva jeg gjør for tiden. 

Denne fantastiske reisen har gitt meg mulighet til å vokse som et menneske! Håper dere vil følge med videre og gi meg en stemme. Send MISSU 1 til 2401❤️Tusen takk

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kontakte meg? 
Send meg en Mail! 

Amine00@live.no

Ha en fortsatt fin dag❤️

Vil du få med deg når jeg legger ut et nytt innlegg? Trykk på linken under å følg siden min på Facebook <3

https://www.facebook.com/Amine-Storr%C3%B8d-Veien-til-Miss-Norway-2021-100361338746449 

Følg meg gjerne også på min instagram: https://www.instagram.com/amine.storrod/?hl=nb 

 

More

Jeg lærer alltid

Heii❤️

De siste dagene har vært litt masete og vonde. Så derfor jeg ikke har fått oppdatert dere her på bloggen. 

Men jeg har det kjempe fint. Jeg er ikke en jente som knekker lett, og jeg lærer alltid på veien. ☺️ Jeg lærer at folk ikke er sånn som man tror de er, jeg lærer at noen mennesker ødelegger for andre for å få seg selv mere frem og jeg lærer at motgang gjør en sterkere og mer motivert. 

Denne konkurransen har gitt meg så utrolig mye, og jeg har lært å vokse som et menneske. Det å kunne dele livet mitt her på MissNorway bloggen har ikke bare vært en del av konkurransen, men det har hjulpet meg i livet mitt. Her sitter jeg å skriver om hva jeg føler, og hva som skjer i livet mitt. Jeg reflekterer over flere ting. Og jeg tror det kan hjelpe mange! Jeg husker når jeg var yngre så fikk jeg beskjed om å skrive treningsdagbok. Dette er litt som en treningsdagbok. Jeg skriver om mine oppturer og mine nedturer, jeg forteller hva som skjer i livet mitt. Det er noe jeg anbefaler alle å gjøre. 

Dette bildet ble tatt fra en av de beste helgene jeg har opplevd. Jeg er stolt over så langt jeg har kommet, og jeg er stolt av den jeg er blitt. Jeg er en reflektert jente med sterke meninger og målrettet. Jeg er et menneske som alle andre og jeg har også følelser. Så tenke bare å komme med en liten påmindelse. Tenk over hva du sier, hva du gjør og hvordan du velger å handle for å såre et annet menneske, eller sette de i en unødvendig situasjon❤️ Det synes hvertfall jeg er noe alle burde tenke litt over. Man blir et bedre menneske om man unner andre noe godt.

Klem☺️

  158 Hits
158 Hits

Kun 3 uker igjen!

Hei❤️

På fredag så ble jeg ringt av Fredrikstad blad. De så det begynte å nærme seg finalen, og ville høre hvordan de neste ukene for meg så ut! Det var kjempe stas å bli ringt. 

Jeg synes artikkelen ble utrolig bra, og bildene fra min siste shoot med Inge ble også brukt 😁

Her kan dere lese artikkelen🤩 Så hyggelig å bli omtalt i nærmiljøet! 

https://www.f-b.no/amine-21-sikter-mot-miss-universe/s/5-59-2308911 

Håper dere synes artikkelen var fin. Allerede fått stor respons, og mange som har ønsket meg lykke til og at de ønsker meg alt godt☺️ Det viktigste er å være seg selv!

Ønsker dere en fin søndag videre! Klem❤️

  133 Hits
133 Hits

Bildedryss kommer...

Hei❤️

Jeg hadde jo lovet å komme med bildedryss fra min siste fotoshoot, men har ikke fått alle bildene ennå. Men når jeg har fått alle bildene så skal jeg selvsagt vise frem resultatene. Jeg er kjempe fornøyd med det jeg har fått så langt☺️

Idag så går dagen til å spise lunsj ute med noen venninner og videre jobbe frivillig i kirken☺️ Jeg er jo kristen. Jeg er døpt og konfirmert og kirken synes jeg er et koselig sted å være. Jeg har sunget flere ganger i kirken som barn/ungdom og synes det er så gøy. Jeg skal også være så heldig å jobbe frivillig i kirken der jeg er både døpt og konfirmert! Så gleder meg veldig til det!

Foto: Inge Strømseng

Fortsett lesing
  78 Hits
78 Hits

Miss Universe kjole?

Hei❤️

Når jeg var å snakket med By Fridman om de hadde lyst til å sponse meg skreddersydd finalekjole, så var de veldig villig til det☺️ De hadde troa på meg, og synes dette var en spennenes opplevelse. 

Hun hadde et krav og det var at hvis jeg vant Miss Norway så skulle hun være den som skreddersyr MissUniverse kjolen min! Altså😍 Det vil si at jeg allerede har en sponset kjole til Miss Universe, om jeg skulle være den som vant!! 

Så det er utrolig gøy at det er noen som har troen på meg og mine drømmer❤️ Jeg skal fortsette å jobbe hardt! Denne helgen skal jeg øve masse på catwalk!🤩

Klem!

 

  76 Hits
76 Hits

Husmor idag

Heii❤️

Idag så har jeg vært på jobb i hele dag. Det var utrolig varmt, så det var utrolig godt å komme hjem. 

Nå har jeg startet med å rydde og vaske hele leiligheten fra bunn til topp😂 Det må til noen ganger. Jeg kjøpte denne leiligheten i november 2020, og har nesten ikke hatt besøk, pga corona. Jeg har selvsagt hatt de nærmeste vennene mine på besøk. Men til lørdag så skal jeg ha en liten innflytningsfest, så da må det jo se rent ut her😂 Det blir en dag jeg bare skal slappe av! Gleder meg masse, siden nå opp mot finalen så er det veldig mye stress.

Foto: Inge Strømseng

Jeg får også besøk av en venninne i helgen, hun skal være hos meg fra fredag til mandag, så det gleder jeg meg masse til ❤️ 

Men, nå må jeg fortsette med vaskingen, så jeg blir ferdig før midtnatt😂

Klem☺️

  60 Hits
60 Hits

Hva skjer under finalen?

Heii❤️

Nå er jeg nettopp ferdig med 2,5 time med video møte over nettet med finalistene og noen av de som er i MissNorway organisasjonen. 

Vi snakket om hvordan hele finale-helgen skulle foregå, og hva som skulle skje. Jeg merket det begynte å krible i magen enda mer nå som vi snakket om det. Fordi nå så er det faktisk bare 3 uker til! Tiden går så utrolig fort, og det er så mye som skal gjøres før finalen. Vi fikk stilt litt spørsmål og snakket masse om finalen. Nå vet vi akkurat hvordan finale dagen skal gjennomføres! For oss finalister så starter helgen allerede på fredag🤩

Det var så koselig å se de andre finalistene igjen. Vi er en så utrolig fin og sammensveisa gjeng! Vi snapper på fritiden og holder hverandre oppdatert. 

Foto: Inge Strømseng

Her er foresten et av resultatene fra min siste shoot. Hva synes du?

Jeg fikk også vite for ikke så lenge siden at Miss Universe skal ikke lengre bli holdt i CostaRica! Det skal bli holdt i Israel! I desember 2021! Wow! Det hadde vært helt utrolig å kunne få reist dit å representert Norge! ❤️

  80 Hits
80 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på