fbpx

Jeg er ei engasjert og glad jente fra Bodø som elsker nye utfordringer. Jeg er alsidig og åpen, og veldig sosial.

På fritiden min elsker jeg å trene, lage mat og være kreativ. Jeg har mange hobbyer som jeg liker å holde på med, Blant annet kunst, dans, media og musikk. Til daglig jobber jeg i forsvaret, og er stolt av det! 

 

Som deltager i Miss Norway ønsker jeg å utvikle meg selv og bli en del av noe større.

Gleder meg til å bli en del av dette!

 

-Julie Celin

 

 

Semifinaleuttak!

Hei hei❤️

Nå er det på tide med semifinaleuttak, og det gir meg muligheten for at dere kan bli litt bedre kjent med meg!

 

Spørsmål

Hvor er du fra og hvor gammel er du?

Jeg er ei 22år gammel jente fra Bodø❤️

 

Hvor har du gått på skole og hva studerer/jobber du med?

Jeg har fullført videregående skole i Bodø. Etter videregående fullførte jeg min verneplikt som vaktgardist og ble etter det ansatt i forsvaret. Jeg jobber nå i Heimevernet i innlandet og trives med det.

Foto: Anthony Simmons

 

Jeg har en stor interesse for trening og kosthold og elsker å lære nye ting, derfor er det å jobbe i forsvaret veldig kjekt for min del. Forsvaret gir meg en variert og spennende hverdag der det å være en del av noe større en seg selv er motiverende på så mange måter.

Hva vil du fortelle er ekstra fint der du kommer fra?

Jeg er veldig stolt av komme fra Bodø. Det jeg syns er ekstra fint med byen min er naturen. Bodø har et rikt kulturliv, et nydelig turterreng, fine strender, dype fjorder og høye fjell. Noe som også er nydelig med bodø er midnattsolen som kommer fra 1.juni til 31.juli. OG ikke minst ser vi ofte det fantastiske nordlyset.

(meg og min søte lille hund Nellie<3)

 

Hva er hjemstedet ditt kjent for av flotte eller kjente ting?

I år 2024, er Bodø kåret til Europas kulturhovedstad. Det er den første kulturhovedstaden som ligger nord for polarsirkelen.

I Bodø kommune ligger verdens største malstrøm, Saltstraumen. Vannet fosser med enorme krefter inn og ut av sundet når tidevannet snur. Det dannes mektige virvler på opptil 10 meter.

Bodø er også kjent for sin store bestand av havørn, og det arrangeres turer for å få oppleve havørna på nært hold(havørnsafari).

Hva brenner du for?

Jeg er veldig opptatt av trening og kosthold, og det å kunne bidra med motivasjon og treningsglede. Jeg er også veldig glad i musikk å spiller piano selv så mye jeg kan og får tid til. Det er mye glede i musikk!

 

Jeg brenner for en fredelig og rettferdig verden. Jeg er veldig opptatt av menneskers rettigheter og deres helse. Derfor er organisasjoner som Leger uten grenser, amnesty international ekstremt viktige å støtte. Det arbeidet de holder på med redder liv vær dag overalt i hele verden. De risikerer ofte mye med å reise ut til farlige områder for å hjelpe de i nød. Arbeidet de gjør står det stor respekt i, og dermed ønsker jeg og støtte deres arbeid.

 

 

Bilder

 

 

 

 

Fotograf: Megapiksel, Emil Saglien

 

 

Gjerne sjekk ut mine andre platformer 

Juliecelin: på instagram og snapchat

Du kan kontakte meg via mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for samarbeid.

 

 

-Julie Celin <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emneord:
515 Hits

Kvinnedagen, vår dag!

Hei hei!

 

Vi står sammen om å være sterke, stolte og og vise at vi kvinner kan oppnå det vi ønsker!

Gratulerer til alle kvinner der ute❤️ Til alle dere sterke mødre som alltid passer litt ekstra på, til alle de som sprer håp, styrke og positivitet til de rundt, til alle kvinner som har kjempet vår kamp i alle år og fortsatt gjør det, til alle kvinner som står fram som gode rollemodeller og til de som er med å forsvarer dette landet.

Med tanke på at jeg selv jobber i forsvaret ønsker jeg å komme med noen punkter om jenter i forsvaret.

 

•Kvinnedagen er en påminnelse om at vi fortsatt har en vei å gå for full likestilling.

•Vi trenger kvinner i forsvaret fordi det gjør forsvaret sterkere

•Det er viktig at vi i forsvaret ikke gir oss i kampen om å bli respektert og hørt. Si i fra om uakseptabel oppførsel!

•Alle fortjener respekt og trygghet.

 

Også takk til alle menn som bidrar for at vi kan stråle som vi gjør❤️☀️

Menn og kvinner trenger hverandre for å stråle. 

Vi er alle med å utligne hverandre på ett vis, i begge retninger❤️

 

Dere finner instagraminnlegg om temaet på @Jenteriforsvaret og på min instagram @Juliecelin

Ta gjerne en titt!

 

-Julie Celin<3

 

 

Emneord:
152 Hits

Ferie og photoshoots!

Hei hei☀️

Denne uka har jeg og noen venner vært i Marbella sammen!

Både jeg og venninnen min hadde planlagt å ta vinterferie den uka, så passet perfekt å planlegge ferie og shoot på samme tid!

Jeg og venninnen min reiste fra Oslo til Malaga på onsdagen i uke 9 og planla å være i 5dager. Vi ble hentet på flyplassen og kjørt til Marbella hvor vi skulle være med vennene våre. Det har vært soling, bading (fortsatt veldig kaldt i vannet), vlogging, photoshoots og myyyye god mat.

 

De siste dagene av ferien hadde jeg og fotografen/videografen fra firma Megapiksel planlagt shoot! Vi fant mange fine lokasjoner i Marbella, og varierte med outfits og poseringer.

Her er en liten sneakpeek fra shooten:


Gleder meg til å dele mer av bildene og videoene med dere!❤️

Bilder:Emil Saglien

 

Poster daglig på plattformer som Snapchat og Instagram, så følg gjerne med der også!

@juliecelin

 

-Julie Celin❤️

 

 

 

 

 

 

 

Emneord:
201 Hits

Litt om meg!

 

Jeg er ei engasjert og glad jente fra Bodø som elsker nye utfordringer.<3

På min fritid elsker jeg å trene, lage mat og være kreativ. Jeg har mange hobbyer som jeg liker å holde på med, alt i fra kunst, dans, media og musikk. Til daglig jobber jeg i forsvaret, og er stolt av det!

 

Som deltager i Miss Norway ønsker jeg å utvikle meg selv og bli en del av noe større. Jeg mener at ved å bli med på dette, kan  jeg bidra til å bli en god rollemodell og bli noen som kan hjelpe andre mennesker via nettverket vi skaper her.

Jeg gleder meg til å vise litt mer av meg og mine hjertesaker underveis på denne reisen under Miss Norway deltagelsen min❤️ Jeg ønsker å ta dere med inn i hverdagen min der jeg viser forskjellige sider av meg. Det er også viktig for meg å ta opp forskjellige temaer og hjertesaker!

 

Det å utvikle meg mer i mediebildet er noe jeg ser fram til❤️

Poster ofte bilder og videoer om livet mitt på andre plattformer om dere ønsker å se mer av livet mitt utenom blogging❤️

Andre plasser du finner meg:

Snapchat: Juliecelin

Instagram: Juliecelin

Portfolio: juliecelin.com

 

-Julie Celin<3

 

Emneord:
247 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på