fbpx

Heii!

Mitt navn er Frida Færøy, er 18 år og jeg kommer opprinnelig fra Askøy men bor i Sveio. Jeg er på mitt 3 år på vgs og snaaart ferdig!

På fritiden jobber jeg på pizzabakeren og Bring, noe jeg trives godt med.

jeg meldte meg på Miss Norway fordi jeg vil utfordre meg selv og gå ut av komfortsonen min. Jeg gleder meg til denne reisen, og alle oppdragene

For nærmere kontakt:

Mail: Fridusvf@gmail.com

 

Landstreff Stavanger!

344290024_232081342762556_7862547732180771994_n

Heii!

Nå i helgen var jeg på LS, og så sykt kjekt det var! Det var dritfint vær og bare god stemning hele helgen!

Jeg Gruet meg litt før helgen fordi jeg trodde det skulle være skummelt med tanke på dop og voldtekt, men det var faktisk sykt lite til ingenting (som jeg har hørt om) Alle var bare kjempe glade og sol og 16 grader hjalp veldig på humøret.

Det var mange dårlige og ukjente artister i år, men postgirobygget var der heldigvis, de er de eneste jeg genuint gledet meg til å høre på, og gjett om de leverte! Det var allsang og bare god stemning, alle sang med og smilte og ledde. Etter konserten var jeg så glad og full i adrenalin at knærne mine var svake! Jeg har aldri kjent på en så stor rein glede før.

Jeg var stort sett edru hele helgen, grunnet lange dager, men alle var så glade hele tiden at man trengte faktisk ikke alkohol i det hele tatt. 

Jeg sitter bare igjen med en smil når jeg tenker på denne helgen, og jeg kunne ønske man kunne dra der mer en bare en gang i livet, for dette var virkelig en opplevelse for livet! 

Den neste konserten som jeg gledet meg til var Mackelmore, der og var det igjen bare god stemning, alle sang med og hoppet og koste seg! Alt jeg klarer å skrive er at det var kjekt og alle koste seg, for det er akkurat det som skjedde!!

Anbefaler alle å dra på LS, og kjøpe camp! Camp var bare koselig og kjekt fordi alle samlet seg og hørte på musikk, mange nye venner ble lagd! 

10/10 helg!!

297 Hits

Fotografen min

Heii!

Idag vil jeg bare skryte litt av fotografen min Alina Pettersen! Hun er fotografen som tok finalebildene mine, men hun har og tatt noen tidligere bilder<3

Jeg føler meg veldig heldig som har funnet henne for hun er en slik fotograf som passer perfekt for meg, hun forteller hvordan jeg skal posere, og kommer opp med tusenvis av gode ideer og forslag, som gjør shooten enda kjekkere! Men hun er og flink å komme med mange komplimanger under shooten slik at jeg føler meg enda mer komtertabel i meg selv! 

Jeg hadde aldri klart å få så fine bilder uten henne, så jeg vil dele og anbefale henne til dere alle<3

Her kommer noen bilder hun har tatt:

Nettsiden hennes: https://www.alinapettersen.no/

Instagram: @Alina.pettersen.foto

 

445 Hits

Finalebildene og presentasjonsvideo!

Heii!

For en opplevelse dette har vært, og så sykt kjekt det har vært! Men nå er dagen her hvor finalebildene skal sendes inn, noe som er kjempe skummelt!

Jeg melte meg på Miss Norway uten å vite hva jeg egentlig melte meg på, men nå i etterkant så har jeg lært veldig mye og kost meg, og ikke angra et sekund!

Under Miss Norway så har jeg ville formidle og delt om hvor sårbart det er å slite med rus i Norge, og hvor nedtrykt de som sliter er i vårt samfunn, jeg føler jeg har klart mye, men vil og klare så mye mer! Så jeg krysser fingrene for en finaleplass i Miss Norway 2023

Her kommer finalebildene<3

Fotografen ville at vi skulle vise hvor jeg var fra så da var det på med støvler og sydvest for å vise at jeg er fra Askøy/vestlandet

Alle bildene er tatt av Alina Pettersen<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1213 Hits

Livet i det siste!

340178536_892275688740250_460724998533621407_n

HEII!

I det siste nå så går livet superbra, været er fint og da er livet fint.

Og endelig så skal jeg flytte, nå har jeg bodd i Sveio i 13 år, og jeg er rimelig lei av den lange veien inn til skole og jobb som er i Haugesund. Jeg og familien min har lenge leitet etter et sted å flytte til, men uten hell

MEN NÅ, nå skal jeg flytte inn i et kollektiv med kollegaen min, og en kompis av henne! Jeg kan flytte inn etter 11.juni og skal skrive kontrakt med huseier denne uken! Jeg gleder meg så ufattelig mye, og det skal bli så deilig å bare være 2 min unna jobben stede for 25. I tillegg til egen soveplass når jeg har vært ute på byen.

Det som er litt dumt er at jeg skal ha friår og fokusere på jobb og sparing, så det hadde nok vært smartest økonomisk å bo hjemme, men jeg vil ut. Så da drar jeg! 

Jeg hadde og photoshoot til finalebildene idag, noe som var superkjekt og ble super bra, gleder meg til å dele de med dere!

Og frisørtimen hos frisøren igår gikk så sykt bra, elsker håret og humøret er rett og slett bare på topp i det siste!

Jeg gleder meg til sommeren kommer for nå har jeg egen leilighet og våkne opp i og føler at jeg endelig kan starte mitt liv helt på ordentlig<3

 

321 Hits

Nytt hår!

Nytt hår!

Heii!

Jeg har vært av og på blond i 3 snart 4 år nå, og det har ikke alltid sett like bra ut kan man si. MEN igår var jeg hos frisøren og fikset håret på en måte jeg aldri har hatt før, for det var påtide med en forandring.

Jeg la inn mørke striper i det blonde håret, og blonde striper i etterveksten slik at alt blir blendet inn fint, håret ble litt mer grått en det jeg spurte etter, men frisøren sa fargene kommer til å forandre seg litt etterhvert. 

Jeg kan legge til noen bilder av håret mitt gjennom årene, for tro meg, det har ikke vært pent.

 

2019: Første gang jeg bleket håret hjemme, gult og fælt bare

2020: Tilbake til brunt

2021: Tilbake til blond, denne gang hos frisør

2022: ødela håret med å bleke det hjemme, ble ginger

2023: hårett min den dag idag!

282 Hits

Forberedelser til finalebildene!

339105568_991321432237495_7219197645310856544_n

heii!

Nå er det snart tid for finalebilder, og jeg skal ta bilder neste tirsdag! Jeg gleder meg kjempe masse og holder nå på med noen forberedelser. 

Frisør

På tirsdag var jeg hos frisøren og fiksa håret, vil ha det litt mørkere, men håret ble ikke som jeg ville og jeg ble ikke så fornøyd, så skal tilbake på mandag og få fikset det gratis<3 jeg synes det er spennende å gå mørkere for nå har jeg vært såpass lys i mange år, men og fordi jeg har så dårlige minner fra da jeg var mørk sist!

Hud

Jeg holder og på å fokusere på huden min, gjennom hva jeg putter på den og gjennom hva jeg spiser. Jeg synes skincare er super kjekt og viktig. Jeg er veldig fornøyd med hvordan huden min er nå, og det er jo bare så typisk at jeg får en stor kvise dagen shooten er. Men vi får krysse fingrene. Jeg passer og på hva jeg spiser, og at jeg ikke trykker i meg for mye sukker slik at huden reagerer. Og bruker samme skincare hver kveld så jeg vet at huden ikke reagerer på noe nye produkter

Kropp

Jeg prøver å få tid til å trene, men det er supervanskelig nå når det er russetid og jobb hver dag. Men derfor passer jeg og ekstra godt på hva jeg putter i munnen<3

Fotografen

Jeg har den søteste fotografen som har funne ut at vi skal og ta noen bilder med et tema som representerer vestlandet, så nå holder jeg på og få skaffet meg div saker til shooten

jeg gleder meg så masse!

250 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på