fbpx

Hei, mitt navn er Turid Strømfors og jeg er født og oppvokst i fineste Haugesund. Jeg er nylig utdannet ved School of Fashion Industry og har en bachelor innen Estetiske fag. Hjertesakene mine er inkludering av barn og unge, miljøbevisst forbruk. og dyrevern. Jeg følger for tiden begge barndomsdrømmene mine som er motedesigner og Miss Norway og...

Hei, mitt navn er Turid Strømfors og jeg er født og oppvokst i fineste Haugesund. Jeg er nylig utdannet ved School of Fashion Industry og har en bachelor innen Estetiske fag. Hjertesakene mine er inkludering av barn og unge, miljøbevisst forbruk. og dyrevern. Jeg følger for tiden begge barndomsdrømmene mine som er motedesigner og Miss Norway og vil inspirere andre til å gjøre det samme.

994 27 393

turid.stromfors@gmail.com

 

More

Intervju om finalekjolen

Hei igjen dere. Sene kvelder her nå med mye forberedelser. Den siste tiden har jeg jo samarbeidet tett med kjoledesigneren min Agnieszka Wanag som har sydd aftenkjolen min til finalen. I tidligere blogginnlegg har jeg skrevet mer om tankene bak kjolen og hva som er så spesielt med den. Både Agnieszka og meg er fra Haugalandet og kjolen er inspirert av det. Vil gi nestor takk til snilleste Daniel som har stått på og skrevet flotte artikkelen om meg. Han har virkelig vært til stor hjelp med synlighet av mine ambisjoner og verdier. Det setter jeg utrolig stor pris på at han tar seg tid til å gjøre, virkelig.

Her er link til intervjuet!

 

  552 Hits
552 Hits

Et halvt år med Miss Norway

God kveld alle dere flott mennesker som ar turen innom her på bloggen. Det gikk akkurat opp for meg at jeg ar vært med i Miss Norway i et halvt år. Nå er det under 12 timer til jeg reiser til Oslo. Nå holder jeg på å pakke kofferten med alt som jeg trenger til finalen. Jeg var ute å kjøpe en skikkelig fin ny koffert som jeg skal bruke. det viktigste å pakke er såklart finalekjolen og alle antrekkene jeg skal bruke på scenen! Finaleskoene mine har enda ikke kommet, håper at de mirakuløst dukker opp i posten i natt! Så jeg får finne på noe annet smart! Skoene jeg har er også utslitte, men det ordner seg! Ellers i dag har jeg vært hos frisøren og farget og fikset håret mitt ordentlig til finalen. Nå er neglene, håret, vippeextensions og alt på plass til den store dagen. Kan virkelig ikke tro at dette virkelig skjer.. det har vært en drøm helt siden jeg var liten jente å være med i Miss Norway, eller Lille Frøken Norge filmen som jeg var så glad i. 

Gjennom konkurransen har jeg utviklet meg på mange måter som jeg ellers ikke ville hatt mulighet til. Jeg håper virkelig at jeg kan være til inspirasjon til andre at det går an å følge drømmene sine uansett hva de er. Det er viktig å bare stå på og holde motet oppe. Det har vært helt avgjørende å ha familie og venner rundt meg som har støttet meg og ikke minst hatt troen på meg gjennom konkurransen. Tenk at det har gått et halvt år!!! jeg klarer nesten ikke å forstå det selv. Nå ser jeg bare virkelig frem til den store dagen som er på lørdag. 

  514 Hits
514 Hits

TV Haugaland!

Hei dere! Nå er det skikkelig travelt her! Det er mye forberedelser nå til finalen i Miss Norway! Jeg har avreise til Oslo imorgen tydelig rundt klokken ni og flyr fra Helganes.

Fikk melding nesten nettopp om at videoen av meg og Karianne endelig er kommet ut på TV Haugaland! Den ble filmet for litt siden og ble publisert nå i forhold til finalen.

Det er kuleste Knut som har vært så snill å tatt seg tid til å lage video av oss og laget et kjempe fint intervju.

 

Synes det var en hyggelig opplevelse av å få være med på TV! 

  510 Hits
510 Hits

Snart klar!

Hei nå er det bare 3 dager il finalen som er lørdag 14.august i Oslo. Jeg tar fly til hovedstaden på fredagsmorgen og sjekker inn på hotell. På fredagen skal vi ha øving med mastercoach Klara.

Foto: Tony Kristoffersen

Til finalen skal vi ha 5 antrekk, hverdagsklær, cocktailkjole, bikini, aftenkjole og treningstøy. 

I dag var jeg å hentet cocktail kjolen min på renseri og har fått kjøpt inn litt småting til finalen. Finalekjolen er ferdig sydd og hverdagsantrekket og bikini er på plass. Treningstøy er forsåvidt klart.

Nå er det bare forberedelser som gjenstår. Denne uken har gått til å fikse negler, vipper, hår, klær, smykker, sko med mer.

Jeg venter fortsatt på finaleskoene som enda ikke har kommet. Krysser fingrene for at de kommer i tide!

I morgen har jeg frisørtime, noe jeg gleder meg mye til!

Setter utrolig stor pris på hver eneste stemme nå, som stenger imorgen!!!

Tusen takk for at du tar turen innom her og tusen hjertelig takk til alle dere som har toren på meg. Det betyr alt!

  488 Hits
488 Hits

Skadet!

Hei dere. Nå er det virkelig mye som skjer!

Dagene går hovedsakelig i trening til showwalk, men jeg har beklageligvis klart å pådratt meg en skade. Det er i senen mellom hoften og låret så det er svært ugunstig for treningen jeg gjør. Resultatet er at jeg ikke kan trene i høye hæler fordi de er svært ubehagelig. I morgen skal jeg kontakte legen for å se hva det er.

Ellers venter jeg i spenning på finaleskoene som jeg bestilte fra England. Har ikke hørt noen ting fra post-selskapet eller tollen enda, så håper virkelig de kommer i tide!

  351 Hits
351 Hits

Ny dronevideo!

Hei dere. I helga tok vi ferja til Utsira for å ha droneshoot. Utsira er en øy i Nordsjøen like utenfor Karmøy og Haugesund og er faktisk Norges minste kommune i folketall! Merkelig nok har jeg aldri tatt turen til øye før og det var virkelig en opplevelse. Det var skikkelig typisk Rogalandsterreng med sjø overalt og sauebeiter med stein og fjell, noe jeg setter utrolig stor pris på. Vi leide sykler og dro til de mest kjente severdighetene på øye mens det ble filmet mye.

 

Sjekk ut fine Utsira da vel i denne videoen!!!!

 

Send MISSU 13 til 2401 (20,-kr Per SMS.) Om du vil hjelpe meg å vinne Miss norway 2021. Takk♡♡♡♡ Hver stemme betyr mye for meg. Uten alle dere hadde jeg ikke kommet dit jeg er i dag.

Kontakt meg gjerne på:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebookside: Turid Strømfors for Miss Norway 2021

 

  793 Hits
793 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på