fbpx

Velkommen til min blogg. På denne siden kan du følge med på min reise til Miss Norway. Jeg er 25 år og kommer fra Haugesund. På fritiden liker jeg å trene og drive med mote. Jeg tar et årsstudium i Oslo nå og har fra før en bachelorgrad innen estetiske fag. 

Lately and ahead

Hei dere. Det er mye som skjer om dagene. I går var jeg på shoot med Frode Tønnesen. Han var bare helt fantastisk å jobbe med! Det er første gang vi har shoot sammen, men det føltes ut som vi hadde tatt bilder sammen mange ganger før. Han gjør grundig arbeid, får meg til å føle meg komfortabel og et vanvittig bra sans for estetikk.

Gleder meg til å vise dere bildene han har tatt! Setter så utrolig stor pris på at han vil hjelpe meg å ta bilder til finaleuttaket her i Miss Norway. Det betyr virkelig mye.

Ellers har jeg akkurat vært på shoot med Urrang Drone Film. Vi har akkurat begynt å jobbe sammen og jeg er sinnsykt imponert over hvor gøy det er å være på sett med han! Han er kjempe kreativ og har mange kule idèer til lokasjoner som vi kan dra til. Han er god på det han gjør og jeg er virkelig imponert over hvor effektivt han jobber på droneshoot. Videoene han lager er bare helt amazing så gleder meg masse til å vise dere! Vi samarbeider bra og oppmuntrer hverandre til kreative prosjekter.

Nå har jeg undervisning med School of Fashion Industry! skolen varer frem til 21:00 så skal jeg jobbe mer med kontorarbeid etter det!

Imorgen reiser jeg forresten til Tønsberg.

Skal på catwalk-kurs i Oslo på lørdag. holder dere oppdatert så snakkes vi!!

  191 Hits
191 Hits

One step ahead

Hei dere. Nå er jeg akkurat ferdig på med undervisning på zoom med SoFI. Vi har nå om Visual Merchandising, noe som er kjempe interessant. Da lærer vi hvordan vi setter sammen et butikkvindu med komposisjon, lys og farger.

Ellers var droneshooten i dag vellykket! Det var kjempe hyggelig å inngå samarbeid med Urrang Drone Film, og vi har mye planer fremover! Gleder meg masse til å jobbe videre med han. Er så takknemlig for at han har lyst å hjelpe meg med å filme og lage presentasjonsvideo. Han er virkelig dyktig.

På tur i skogen her i Haugesund

Imorgen har jeg faktisk en photoshoot her i Haugesund! Da skal en venninne være med meg å hjelpe med klær og hår, slik at det går radig unna med fotografen. Det er første gang jeg skal arbeide sammen med han, så det blir moro! Var også en tur i skogen og trente, det er så hærlig at det begynner å bli vår og grønt ute.

Jeg jobber iherdig med å ligge et skritt foran med alt av dokumenter, planlegging, reising, skole og trening. Det gjelder å ha tunga rett i munnen når det gjelder konkurransen, det er spennende.

Ha en fin kveld videre, så snakkes vi.

Her kan du kontakte meg: E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , Instagram: turidstromfors 

  187 Hits
187 Hits

Fly me to the moon

God dag dere. Så godt det er med en ny uke nå. Min startet i hvert fall veldig fint med å stå opp tidlig og at det er nydelig vær! For de som ikke vet det, er det faktisk en nymåne nå i månefasen vår. fordi månen og jorda står i konjuksjon med sola. Noe som betyr at månen ikke synes i går. Fremover nå kommer månen til å vokse for hver eneste dag, frem til den blir fullmåne.

Bildet fra når det var fullmåne-oppgang ved stranden

Jeg er skikkelig fascinert over månen, og føler meg alltid ny til sinns når det er nymåne, det blir liksom en ny start! 

Eller skal jeg øyeblikk ut på droneshoot! Det er ikke jeg som skal fly med drone, men flying blir det! Gleder meg masse til å skrive om dette til dere og ikke minst til filmen blir klar. Nå skal jeg stelle meg og ut å møte Urrang Drone Film, så vi snakkes senere.

Sjekk ut YouTube kanalen hans her da vell. Han er utrolig flink!

Her kan du kontakte meg:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: turidstromfors 

Facebookside: Turid Strømfors for Miss Norway 2021 

LinkedIn: Turid Strømfors

  200 Hits
200 Hits

Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

God dag dere. I dag skinner solen her i Haugesund og det er nydelig vårvær. Jeg har jo snakket med Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland (DNH) for å bidra med veldedig arbeid hos dem. Jeg har alltid vært glad i dyr. Da jeg var liten hadde vi en katt som het Pusi som ble 17 år gammel! Etter det har vi hatt katt hos mamma i alle år og har fremdeles katt her i Haugesund. Vi har fortsatt høner hjemme i hagen og vi hadde kaniner da jeg var barn.

Derfor har jeg lyst å være med å fronte dyrs rettigheter gjennom DNH. Det er fint å kunne bruke stemmen min gjennom Miss Norway til å fremme vår lokale avdeling her på Haugalandet!

Vi har kommet frem til et kult konsept som jeg holder på å utarbeide litt mer. Dette kommer jeg tilbake til! Selv beundrer jeg arbeidet til Dyrebeskyttelsen Haugaland og de er kjempe aktive på sosiale medier slik at vi alle kan følge med på hva de gjør! De får også mye oppmerksomhet i media her i Haugesund! Her kan du få innblikk i arbeidshverdagen deres på blant annet; TV haugaland, H-avis, RadioH og Radio 102

Litt om DNH

Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland ble dannet i januar 2010 og er drevet av frivillig arbeid. De er en selvstendig juridisk enhet som arbeider med å hjelpe hjemløse, skadde og sårede dyr og omplassere eierløse dyr slik at de får et trygt hjem. 

For å få til dette arbeidet er de avhengige av hjelp fra frivillige samt økonomisk giverglede fra sponsorer, privatpersoner og dugnad for å sikre inntekt. DNH har en travel hverdag med mange oppdrag hvor de blant annet henter inn dyr, etterlyser eiere, skaffer fosterhjem, finner permanente hjem, veterinært besøk, sjekke dyrene for id-merking, administrativt arbeid, arrangere adopsjonsdager, oppfølging av frivillige, opplysning og media.

Her er facebooksiden deres og her er nettsiden deres.

Over ser du hvordan du kan vippse et frivillig beløp for å støtte avdelingen på Haugalandet!

Det er så utrolig viktig å kjempe for dyrs rettigheter slik at de får et godt og ikke minst fullverdig liv. Det er ikke mange nok som har kunnskap om hvor vondt mange dyr har det og det har jeg lyst å være med på å gjøre noe med!

Gir katten vår Snip litt catcandy

Gleder meg masse til å fortelle dere mer om samarbeidet mitt med Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland!

I mellomtiden har jeg vanvittig mye kontorarbeid å gjøre. Mange dokumenter skal sendes ut til ulike aktører og jeg avtaler shoots. Det er mye som har hopet seg opp nå de siste ukene, så helgen har gått til jobbing for det meste.

 

Dere får ha en fin dag videre og takk for at dere titter innom! Dere er gode som gull.

 

Her kan du kontakte meg:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: turidstromfors 

Facebookside: Turid Strømfors for Miss Norway 2021 

LinkedIn: Turid Strømfors

 

  128 Hits
128 Hits

Weekend kurs

God dag dere! I dag har jeg vært på videokurs som flinkeste Helene Abildsnes holdt for oss jentene i Miss Norway. Hun vant tittelen Miss Universe Norway 2019 og fortalte oss i dag om hennes vei i både Miss Norway og Miss Universe konkurransen. Hun ga mange gode tips til oss om hvordan vi burde gå frem i media og hva vi burde fokusere på for å lykkes i konkurransene.

På kurset ble også et litt vanskelig tema belyst for oss deltakere, nemlig såkalte haters, som ikke ønsker andre vell. Synes det var flott at dette ble tatt opp, for å vite at vi er fler om det. Det ble kort fortalt litt psykologien bak handlingene til disse individene, noe som var tankevekkende for meg. Det har jo heldigvis ikke noe med oss deltakerne å gjøre! Og det er betryggende å vite.

På kurset minnet hun oss også på hvor vanvittig viktig det er å gå i høye heler, spesielt i Miss Universe konkurransen. Det er like viktig for oss skjønnhetsutøvere å gå i 12cm+ tynne heler, som det er for skiutøvere å ha på seg ski! Så nå skal jeg bare tusle rundt i mine høye heler her hjemme i Haugesund. Så får dere ha en enn så lenge fin dag videre.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Instagram: turidstromfors Facebookside: Turid Strømfors for Miss Norway 2021 LinkedIn: Turid Strømfors

  223 Hits
223 Hits

From home

Heisann og lenge siden sist! De to siste ukene har jeg hatt litt time off fra alt av arbeid. Jeg har brukt tiden til å reflektere over konkurransen (som har gått innmari fort!) og hatt behov for en ferie. Nå derimot er jeg superklar for veien mot finaleuttaket i Miss Norway! Allerede neste lørdag er det catwalkkurs i Oslo. Skriver mer om dette senere.

Min stil på hjemmekontor - Hatt det siden november nå - så må si jeg ser frem til å sosialisere meg igjen.

Det var også digg å begynne på skolen igjen på onsdag og se klassen igjen på Zoom. Jeg ser virkelig frem til at Haugesund skal gjenåpne neste uke! Har faktisk ikke ord på hvor godt det blir. Det kommer nok til å hjelpe med masse inspirasjon til bloggen fremover. Jeg har også en del avtaler med forskjellige fotografer og veldedig arbeid. Oppdaterer om dette i løpet av helgen!

Ta gjerne kontakt på: E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Instagram: turidstromfors Facebookside: Turid Strømfors for Miss Norway 2021 LinkedIn: Turid Strømfors om du ønsker samarbeid.

Ha en fin dag videre til dere som støtter meg gjennom denne prosessen.

  223 Hits
223 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på