fbpx

Hei, mitt navn er Turid Strømfors og jeg er født og oppvokst i fineste Haugesund. Jeg går på School of Fashion Industry og har en bachelor innen Estetiske fag.

Hjertesaken min er inkludering av barn og unge, miljøbevisst forbruk. og dyrevern. 

Jeg følger for tiden begge barndomsdrømmene mine som er motedesigner og Miss Norway og vil inspirere...

Hei, mitt navn er Turid Strømfors og jeg er født og oppvokst i fineste Haugesund. Jeg går på School of Fashion Industry og har en bachelor innen Estetiske fag.

Hjertesaken min er inkludering av barn og unge, miljøbevisst forbruk. og dyrevern. 

Jeg følger for tiden begge barndomsdrømmene mine som er motedesigner og Miss Norway og vil inspirere andre til å gjøre det samme.

 

Om du lurer på noe kan du kontakte meg på: 

994 27 393

turid.stromfors@gmail.com

 

More

Antrekk til finalen

Hei dere. Nå begynner virkelig finalen å nærme seg! Tiden går mye fortere enn jeg ville trodd. I dag har jeg begynt å planlegge antrekket som jeg skal ha på meg på selve finalen i Miss Norway.

Vi skal jo ha en del forskjellige antrekk på catwalken, blant annet cocktailkjole, treningsklær, evening gown og bikini! 

 

Det jeg fokuserer på med antrekkene, er at de skal være flatterende til min kroppsfasong og fremheve formene på den finest mulige måten. Jeg velger også bevisst farger som er best til min hudtone og hårfarge, slik at det tar seg godt ut på scenen!

Gleder meg masse til å vise dere antrekkene! Vi snakkes i neste blogginnlegg og tusen takk for at du tar turen innom bloggen<3

  29 Hits
29 Hits

Klargjøring

God dag dere. Nå er ENDELIG kjøkkenet mitt ferdig etter nesten 1 måned med oppussing! Den siste tiden har jeg så vidt vært hjemme på grunn av møbler som har vært stablet på rommet mitt. Dette har gjort at ting generelt i livet mitt har vært litt uorganisert fordi jeg har vært mye ute på reise.

Nå derimot har jeg endelig en fullverdig hybel og er 100% klar for å trene i høye hæler, jobbe med syprosjekt og planlegge antrekkene til finalen.

I dag har jeg gjort meg noen skikkelige tanker rundt finalekjolen! Det var godt å første gang få bruke rommene mine igjen! Jeg har mye å organisere i forhold til Miss Norway og alt er mye enklere nå med mitt eget lille hjem <3

Finner liksom litt ekstra roen når alt er på plass.

Gleder meg mye til å fortelle dere mer om planene mine for aftenkjolen til finalen! 

Tusen takk for at du tar turen innom så snakkes vi i neste blogginnlegg.

  133 Hits
133 Hits

Koselig helg

Hei. Denne helgen har det ikke bare vært nydelig vær her i Haugesund, men jeg har også bodd på hotell med snilleste Karianne.

Vi fikk gjort masse gøy i de to nettene vi hadde sammen på hotell nede på kaien! På torsdagen planla vi oppholdet og shoppet litt i sentrum og på Markedet og så ut å spise middag.

På fredagen fikk vi en fotoshoot med Fotografmesteren Hans Einar Johannessen. Han var en utrolig dyktig fotograf med laaang erfaring. Likte skikkelig godt å jobbe sammen i studio med han fordi han var veldig tolmodig og fikk meg til å føle meg komfortabel foran kamera. Kommer definitivt til å ha fotoshoot med han igjen!

Foto: Hans Einar Johannessen

På lørdagen sto vi opp tidelig og spiste frokost etterfulgt av en tur i Haraldsgata i finværet. Vi stakk innom cafè, tok bylokomotivet og fikk spitst softis! 

Koste meg masse sammen med Karianne i helgen!

Er så utrolig kjekt at vi som er misser kan ha et fellesskap og tilbringe tid sammen nå mot finalen. Vi har blitt godt kjent etter å ha hatt to hotellopphold sammen. Begge representerer Rogaland i Miss Norway så vi har en del til felles.

Stem gjerne på meg i Miss Norway ved å sende MISSU 13 til 2401 (20,-kr) pr sms.

 

  82 Hits
82 Hits

Himakånå

God kveld dere. Været er helt nydelig her på Haugalandet og jeg og Urrang Drone Film var ute å gikk fjelltur på fineste Himakånå. Det er en kjent fjelltopp som er i Nedstrand som er cirka 50minutter å kjøre. Turen tok 50minutt å gå opp og den var veldig tung! Det ble selvfølgelig helt glemt bort da vi så den fine utsikten der oppe!

På toppen hadde vi en droneshoot og jeg hadde på meg en hvit kjole så blåste fint i vinden. Vi brukte god tid slik at vi fikk noen fine scener utpå kanten av Himakånå. Må si det var litt nervepirrende å posere å ta piruetter ute på kanten der!

Heldigvis ble videoen kjempe bra. Urrang er utrolig flink i arbeidet han gjør og han jobber skikkelig raskt! Er alltid like fornøyd med filmene og videoene han tar av meg og vi jobber bra sammen.

Sjekk den ut da vel!

 

Er så utrolig takknemlig for at han tar seg tid til å filme meg. Det er virkelig til stor hjelp. Han lagde jo også presentasjonsvideoen min til finalen i Miss Norway,noe jeg setter utrolig stor pris på!

Vi snakkes i neste blogginnlegg!

  98 Hits
98 Hits

Intervju om designerdrømmen min ute!

Hei igjen. Nå har Daniel publisert intervjuet som vi hadde hjemme hos meg på Radio Haugaland.

Intervjuet handler om drømmen min om å skape et eget klesmerke og butikk og tankene mine rundt dette.

Les hele artikkelen på RadioH her

Jeg snakket også om samarbeidet jeg har hatt med NMS gjenbruk og butikkutstillingen jeg laget hos dem. Jeg synes jo det er kjempe viktig å kjøpe brukt og vil inspirere andre til dette gjennom min deltakelse i Miss Norway.

Daniel kom hjem til meg i Haugesund å tok noen bilder av meg mens jeg sydde. Det var skikkelig koselig å ha han på besøk og ikke minst at han tar seg tid til å skrive om meg.

Synes han jobber skikkelig effektivt og er kjempe flink til å formulere seg. Tusen hjertelig takk til han <3

 

Husk at du kan stemme flere ganger. Send MISSU 13 til 2401 (20,-kr pr SMS)

  113 Hits
113 Hits

Miniweekend i Haugesund

Hei dere. I dag har jeg og Karianne vært på en fotoshoot ved Skeisvang med en helt ny fotograf!

Vi var på studio og tok portrettbilder og helfigur både med og uten sarsj. 

Foto: Tony Kristoffersen

Uansett så hadde vi en fotoshoot i Stavanger for to uker siden med Tony Kristoffersen som var utrolig flink. Jeg likte veldig godt bildene han tok av meg og Karianne og jeg vil definitivt gå til han igjen for å ta bilder!

Setter så utrolig stor pris på alle fotografene som stiller opp på så kort varsel og som tar så fine bilder av oss. Hadde ikke vært det samme uten dem og de er til utrolig stor hjelp i Miss Norway.

Tusen takk til dem!

Dere får ha en kjempe fin dag videre og hygge dere i finværet!

 

 

  133 Hits
133 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på