fbpx

Intervju med Harstad Tidende

 

Hei og god kveld alle sammen. For noen dager siden ble jeg ringt opp av en journalist fra Harstad Tidende, trykk her for å lese artikkelen. Jeg ønsker dere alle ei fin uke! 

 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

  54 Hits
54 Hits

Kjolen jeg bare måtte ha

kjole-hh-ny-3

Riktig god kveld alle sammen! 

For noen helger siden var det beautycamp med finalistene i Oslo. I den anledningen var jeg innom hjelpende henders bruktbutikk å fikk låne en helt nydelig kjole! For ja, i tillegg til å ha en bruktbutikk fylt med brukte, og nye, skatter har de også kjoleutleie. 

Beautycampen var en innholdsrik dag med både catwalktrening og photoshoots. Til bildene skulle finalistene ha med seg noen pene antrekk som vi skulle skifte til etter treningen. Da tenkte jeg hvilken bedre anledning til å bruke kjole på enn nå? Men det jeg raskt innså var jeg ikke hadde noen kjoler som gjorde seg i denne sammenhengen. Men heldigvis for meg kom jeg til å huske at damene på hjelpende hender hadde sagt at de hadde kjoleutleie.

Isteden for å kjøpe en kjole som bare blir hengende i skapet, var det et mye bedre alternativ for meg å leie en kjole, og ikke minst et mer miljøvennlig valg. Hos hjelpende hender kan du leie kjoler for en billig penge og samtidig vite at inntekten går til å hjelpe mennesker som står i en vanskelig situasjon. Les mer om hjelpende hender her

Hjelpende henders bruktbutikk holder til på Hvamstubben 14, 2013 Skjetten, like bak Olavsgård Hotell. 
Dette er en butikk jeg anbefaler alle å ta turen innom. Her har jeg funnet flere skatter til en billig penge. 

Her er jeg på "kjolerommet" til hjelpende hender. Som dere ser på bildet har de et stort utvalg av kjoler, de har korte, lange, brudekjoler, selskapskjoler og mye mer. Så her er det noe til enhver anledning. 

Denne kjolen falt jeg for første gang jeg så den på en av hjelpende henders liveshopping, så valget var enkelt når jeg skulle velge ut en kjole til helgens festligheter. Som dere ser er det en kort kjole bestående av flere lag med stoff. Det som er så spesielt med denne kjolen er at det innerste laget har et blomsterliknende mønster med alle regnbuens farger. Dette er med på å gi enormt mye liv til kjolen, og gjør at man kan ha tilbehør med bortimot alle farger. I tillegg er det også et belte med paljetter rundt livet, samt en paljettdekt halsstroppe. 

Ønsker du å se flere bilder fra Beautycampen kan du trykke her for å lese innlegget jeg skrev om dagen. 


Foto: Freydis 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  135 Hits
135 Hits

Sidene man ikke ser på sosiale medier

kp6

Hei alle sammen! 

I dag har jeg valgt å skrive et innlegg om kropp, hvordan den kan fremstå på sosiale medier og de sidene som ofte ikke blir vist. 

Det er naturlig at mennesker påvirkes av omgivelsene vi omgir oss i. Vi påvirkes av de menneskene vi er sammen med, og følger med på. Musikken vi hører på, og bøkene og nettsidene vi leser. Det samme gjelder sosiale medier, noe vi i dag bruker mer tid på enn tidligere. Mange kan oppleve urealistiske forventninger til egen kropp og utseende, noe som kan føre til at eget kroppsbilde og selvfølelse påvirkes, ofte i negativ retning. Dette gjelder alle, kvinner og menn, jenter og gutter og mennesker i alle aldre. 

Men hva er sosiale mediers rolle i dette? 

På de fleste bildene som legges ut på sosiale medier, som Instagram og Facebook, velger personen som deler bildet hvordan han/hun ønsker å fremstille seg selv. Det er naturlig å ville vise frem de beste sidene ved seg selv, og man velger derfor ut de bildene hvor man selv mener man ser mest flatterende ut. 

Når unge mennesker hele tiden ser på bilder av personer som tilsynelatende virker "perfekte", kan dette etterhvert være med på å påvirke hvordan vedkommende tenker om seg selv og egen kropp og utseende. Man bruker mye tid på å sammenlikne seg selv med "de perfekte" andre. Mens realiteten er at ingen mennesker er perfekte. Og ingen kropper er like. En sunn og frisk kropp ser ulik ut, fordi vi mennesker er ulike fra naturens side. Derfor er det så dumt at vi skal bruke tid på å sammenlikne oss med andre. Alle mennesker har sine usikkerheter, uavhengig om de viser de frem eller ikke, og uavhengig av hvordan de ser ut. 

Ofte er det mye utseende orientert innhold på sosiale medier, noe som kan være med på å gi en vrangforestilling om hva som er "normalt". Noen retusjerer bildene sine, mens andre bruker filter som endrer på utseendet. Hvordan skal man kunne måle seg opp mot, og sammenlikne seg selv med noe som ikke engang er ekte? Det går ikke. Det blir satt urealistiske forventninger som de færreste klarer å oppnå. 

Jeg synes derfor det er viktig å vise alle sider, ikke bare den "perfekte". For livet er ikke perfekt, det er fullt av kontraster, oppturer og nedturer. Både når det kommer til kroppslige endringer, men også psykiske. Man har ikke bare gode dager, noen dager er tyngre enn andre, mens andre dager føler man at man kan klarer alt. 


Her er et eksempel på hva jeg mener:

Dette bildet ble tatt mens jeg ligger utstrakt på gresset. Jeg gjør kroppen lang og utstrakt. Dette er med på å gi meg en mer definert mage, jeg ser slankere ut og beina smalere. Bildet er ikke redigert, så dette er fremdeles slik jeg kan se ut. Men her velger jeg en positur jeg vet vil gjøre meg mer lik det vi i dag ser på som kroppsidealet.  

Fra ulike kanter i samfunnet får vi stadig prakket på oss at det å ha en slank, veltrent og definert kropp med plettfri hud er det som ansees å være idealet, det "riktige". Det er fåtallet som har dette: en hud som ikke bærer preg av hverdagens stress og matvaner, en kropp som hele tiden er i toppform og fett plassert på de "riktige" plassene. Derfor tyr mange til "knep og triks", slik at man kan oppnå dette kroppsidealet - gjennom f.eks. en godt gjennomtenkt positur. Det er ingenting galt i å ville vise frem de fine sidene ved seg selv, men det er viktig å huske på det også er rom for den mindre "perfekte" versjonen av deg.

Dette er også meg, men fra en annen vinkel. Her kan man tydelig se at den "definerte" magen ikke lengre er like definert og at beina ikke ser like slank ut. Dette er ikke et typisk Instagram bilde, muligens fordi jeg ikke oppnår standaren om kroppsidealet som er satt av samfunnet. Bildet viser ikke meg fra min mest flatterende side, men dette er fremdeles meg, på lik linje som bildet over. 

Det er viktig å ha i tankene når du ser et bilde på Instagram/Facebook som tilsynelatende ser perfekt ut, at det er flere sider ved et bilde. 

For mange er det en livslang prosess å lære seg å akseptere seg selv, men husk at du er du og du er god nok akkurat slik du er! 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

 

  141 Hits
141 Hits

Sommeravslutning for RØFF

ut-p-tur-3

Hei alle sammen! 

Forrige uke fikk jeg være med på RØFFs sommeravslutning i høyt og lavt parken i Lillestrøm. For en utrolig artig dag! Det var god stemning med pizza og artige, og litt luftige, løyper i skogen. 


RØFF (Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp) er et aktivitetstilbud for ungdommer mellom 13 og 17 år, og arrangeres gjennom Røde Kors. Gjennom RØFF lærer ungdommene livreddende førstehjelp slik at de er klare til å hjelpe nære og kjære dersom uhellet skulle være ute. De lærer også hvordan man ferdes i naturen på en trygg og sikker måte. I tillegg er RØFF samlingene en fin plass for å bli kjent med nye folk, og å bygge gode relasjoner. 

Sjekk ut videon for å få et innblikk i hva RØFF går ut på. 

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om RØFF og Røde Kors som du kan lese her


Her er noen bilder fra sommeravslutningen sammen med Skedsmo RØFF. Denne gjengen holder til i Lillestrøm. De er imøtekommende og inkluderende. Så tenker du at dette er noe for deg, kan jeg med sikkerhet si at du vil bli godt tatt imot av denne herlige gjengen! Følg dem gjerne på Instagram (skedsmoroff) hvor de stadig oppdaterer med bilder fra de siste aktivitetene og samlingene. 

På de to samlingene jeg har vært med på sammen med RØFF, har jeg sett hvor lærerikt denne aktiviteten er for ungdommene. De går flere runder utenfor komfortsonen sin, lærer av, og hjelper hverandre slik at alle i gruppen mestrer de utfordringene og aktivitetene de møter på. De knytter bånd og løfter hverandre opp og frem. Og det viktigste av alt, de koser seg og har det gøy! 

 

 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  146 Hits
146 Hits

BeautyCamp med finalistene

Hei og god kveld alle sammen! 

I helgen var det beautycamp for finalistene i Miss Norway 2021. Dette er en helg jeg har gledet meg masse til, og selv om dagen bydde på vonde tær og gnagsår, var det god stemning og dagens forventninger overgikk seg selv. Tusen takk til alle som var med på å gjøre denne dagen uforglemmelig!


Foto: Knut Yrvin 

Vi startet dagen med catwalk-trening sammen med Klara - Master runway coach. Hun er en utrolig dyktig dame, som hadde mye å lære oss. 
På finaledagen skal alle deltakerne gjennom ulike "walker", vi skal gå med alt fra treningsklær til aftenkjole. Alle de ulike catwalk-stilene er unike og har hver sitt særpreg over seg, noe jeg personlig synes er utrolig spennende og samtidig litt utfordrende. Heldigvis fikk vi god hjelp av Klara og tidligere deltakere som Miss Universe Norway 2020 Sunniva Frigstad, Miss Norway 2019 Helene Abildsnes og Miss Supranational Norway 2021 Ina Kollset. Det var utrolig stas å få møte de tidligere vinnerne, de er like nydelige som de fremstår over nett og de delte gladelig tidligere erfaringer med oss slik at vi kunne ta læring av dem.  


Foto: Helene Abildsnes 

Miss Supranational Norway 2021 Ina Kollset, Hoveddommer Fred og Miss Universe Norway 2020 Sunniva Frigstad. 


Foto: Helene Abildsnes  


Foto: Helene Abildsnes 

Her står jeg sammen med Amine Storrød og Angelika Kristiansen. 

I dag fikk alle finalistene utdelt hver sin sash. Dette var utrolig stas og jeg tror ingen av jentene tok den av med det første. 


Foto: Helene Abildsnes 

Meg, Mai-Helen Braathen, Stephany La Rosa og Julie Børresen. 


Foto: Knut Yrvin 

Etter catwalk øvingen var det tid for photoshoot. Jeg hadde med denne nydelige kjolen som jeg har fått lånt av hjelpende hender (jeg har tidligere skrevet et innlegg om de, det kan du lese her) - de leier ut fine ballkjoler, brudekjoler og klassiske kjoler, både lange og korte, så her er det noe for enhver anledning. 


Foto: Knut Yrvin 

Etter å ha tatt noen bilder inne i lokalet, var det på tide å gå ut for å ta de siste bildene. På veien møtte vi mange hyggelige mennesker, noe av de ønsket å ta bilder sammen med finalistene, noe som var veldig artig. 


Foto: Knut Yrvin  


Foto: Knut Yrvin

Her er alle finalistene i Miss Norway 2021. 


Det har vært fantastisk å få blitt kjent med denne fine gjengen. Vi er 13 jenter med 13 forskjellige personligheter, noe jeg synes er veldig fint for da kan vi alle lære noe av hverandre. Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med dem! Takk for denne gang jenter! 

 

 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

  162 Hits
162 Hits

Intervjuet av Extraavisen

Hei alle sammen! 

I morges kom intervjuet mitt med Extraavisen ut.
En stor takk til Daniel, journalist i Extraavisen for den hyggelige praten! 
Vi snakket både om deltakelsen, og om min hjertesak, naturvern.  

Les intervjuet her

 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  104 Hits
104 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på