fbpx

Hei, mitt navn er Ksenija Movsesjan, jeg er 23 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg har jeg gleden av å jobbe som flyvertinne, en jobb som lar meg utforske verden, møte mennesker fra forskjellige kulturer, og kontinuerlig sette mine sosiale og profesjonelle ferdigheter på prøve. Denne erfaringen har gitt meg en dyp forståelse for viktigheten av kommunikasjon, tålmodighet, og evnen til å holde roen i utfordrende situasjoner. Disse ferdighetene tror jeg vil komme godt med i Miss Norway konkurransen.

 Gjennom min karriere som flyvertinne har jeg lært verdien av hardt arbeid, dedikasjon, og ikke minst, tjenesten til andre. Jeg tror sterkt på at skjønnhet kommer i mange former og at den sanne essensen av skjønnhet ligger i hvordan vi behandler menneskene rundt oss og vår planet. Det er denne overbevisningen som motiverte meg til å delta i Miss Norway.

 For meg er Miss Norway mer enn en skjønnhetskonkurranse; det er en plattform hvor jeg kan bruke min stemme for å gjøre en forskjell. Jeg er veldig opptatt av mental helse, spesielt blant ungdom, og jeg håper å inspirere andre til å søke hjelp og støtte når de trenger det.

Jeg tror på at hver enkelt av oss har styrken til å skape positive forandringer i verden. Som Miss Norway, vil jeg være en ambassadør for vårt vakre land, representere de verdier som står oss nær, og jobbe utrettelig for å gjøre en forskjell i samfunnet og utover.

 

Min instagram: kse_kho

 

Vold i familien, hvordan påvirker det barnet?

Heisann! Idag vil jeg snakke om noe som er desverre veldig nær meg og det er fysisk vold i familien.
Som dere kanskje hadde skjønt fra fødestedet mitt som er Tasjkent, så er jeg oprinnelig fra Usbekistan, men har vokst opp det meste parten av livet mitt i Norge og har tatt det beste fra norsk kultur og synes at Norge har blitt mitt andre hjem ❤️.

Jeg er på vei til å realisere seg og har et bra liv nå, men sånn har det ikke alltid vært.

Jeg snakker lite om mitt fortid, fordi jeg har ikke noe å skryte av jeg har mistet faren min når jeg var 6 år, men om et par år så har moren min møtt en annen mann som ble vel stefaren min. 
I starten var alt bra men etterhvert har ting forandret seg. Han begynte å vise sin opprinnelig ansikt. Med det så mener jeg at han har begynt å bli voldelig.

Moren min som dere hadde lest i den artikkelen her er syk, og det betydde at jeg måtte beskytte både meg og moren min. Men det var ikke lett fordi jeg var bare 9-10 år. Det verste var å føle seg svak og ikke kunne forandre noe.

Den tøffeste perioden  for meg ble mellom 10-13 år. Fordi akuratt da ble jeg skikkelig mobbet på skolen, på grunn av at jeg var den første jenta i klassen som kom i puberteten. Hjemme fikk jeg heller ikke noe  ro siden stefaren har kranglet hver uke minst to ganger med bruk av fysisk vold, jeg ble kvelt og slått. Ting har blitt hivd på meg. Men forholdet med moren min har også vært dårlig og det var mye krangel da, så jeg følte meg helt ensom, uelsket og trist. Av og til så hadde jeg selvmordstanker og ville gi opp.

Dere vil kanskje spørre men hvorfor har ikke jeg kontaktet barnevernet? Vel vi har gjort det et par ganger og vi hadde en oppfølging i en periode og da var det en "forbedrelse" i stefaren min sin atferd.
Men etter det så har det skjedd akuratt det samme. Så det hjalp ganske lite.

Da jeg var 12 år har det skjedd en hendelse hvor jeg måtte ringe til politi fordi at han ble ekstremt voldelig og da kom barnevernet samtidig. Og det eneste som de ville gjøre er å fengsle stefaren og ta meg fra min mor som har ikke gjort noe dårlig.
Alt dette førte til at jeg begynte å bli kjempe agressiv og begynte å hate livet og verden sjenerelt. Jeg hadde veldig mye sinne og sorg for meg selv som må gå gjennom alt dette. Alt forandret seg når min rotte-gutten  måtte avlives, det førte til at jeg ble til en normal person igjen og begynte å føle ting igjen.

Da jeg var 14 så begynte jeg  å trene mye slik at jeg kunne slå tilbake og det skjedde i 15 års alderen etter dette ble stefaren redd for meg og har aldri turt å gjøre noe mer.

Alt dette gjorde meg sterk, lærte meg å være veldig selvstendig og lene på meg selv i de aller vanskeligste situasjonene. Den erfaringen gjorde også at jeg var mer moden i hodet enn de fleste på min alder var og det førte til ensomheten. Det også lærte meg å aldri gi opp uansett hvor hard situasjonen jeg havner i.

Men jeg vet at det er mange barn som går den andre veien og ender opp livet som rusavhengig eller kriminell desverre. Derfor synes jeg at folk som har sinne problemer må ha en behandling før evt de skal ha barn og at hvis man ser en rar oppførsel fra partneren så må det tas opp og evt som en løsning er bedre å skille seg. Slik at barn kommer ikke i sånne situasjoner, for du vet aldri om barnet kommer til å suksess i livet eller velger å gå den onde veien. Plus at det også kan føre til depresjon og psykiske problemer som barn kan få pga mangel på kjærlighet.

Så vær så snill ta godt vare på deres barn og ikke tolererer vold, fordi det kommer ikke til å føre til noe godt. Vær modig og sterk selvom av og til kan det være vanskelig.

 

 

Ønsker du  å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også finne meg her: Instagram, Tik Tok og Facebook

 

Emneord:
2 Hits

Hvordan påvirker kriger barna?

Heisann!
I dag vil jeg snakke med dere om noe som virkelig rører meg og det er mobbing.
Dagens situasjon med Israel og Palestina, Russland og Ukraina fører til at det blir mye snakk om det hjemme og barn tar det imot og bruker det imot andre barn.

På en av jobbene jeg har gjort for noen måneder siden kom det en gutt på 8-9 år og begynte å spørre hvem er jeg for Palestina eller Israel. For å være helt ærlig så fikk jeg en sjokk når jeg ble spurt om det. Fordi et barn skal være et barn. Man kan ikke lære barna sine om å hate noen nasjonaliteter.
Og jeg har aldri skjønt hvorfor folk må støtte den ene eller den andre siden. Vi snakker jo ikke om en fotballkamp, men vi snakker her om menneskets liv! Hvordan kan man ha lyst til å ønske døden til noen? Jeg synes at det skal ikke være slik. Vi må lære barna våres å være vennlig mot andre etnisiteter og raser.

Jeg synes at det er ingen vinnere i krigen fordi folk dør fra begge sider, barna mister sine fedre, koner sine menn, mødre sine sønner osv. Men er det verdt det?

Så vær så snill lær barna å være snill mot andre, det er ikke barnas sin skyld for at krigen har skjedd og de har ikke valgt å ha akuratt den nasjonalitet.

 

 

Ønsker du  å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også finne meg her: Instagram, Tik Tok og Facebook

 

 

 50 Hits

Bli enda bedre kjent med meg!

Heisann!
Når har jeg blogget i nesten en måned og det er på tide til at dere blir mere kjent med meg.  Nå kommer jeg til å fortelle dere 5 fakta om meg.

1. Elsker å veilede og lede folk
Siden jeg var barn så elsket jeg å guide folk i den rette retningen, bistå dem med hjelp og være dems "privat rådgiver" og det driver jeg med foreløpig men i større grad. Jeg elsker å ha masse ansvar og elsker den prosessen av å lede.

2.Jeg er uendelig glad i god mat.
Jeg er en jente som ble født med god appetitt, siden barn så elsket jeg det beste maten og er veldig åpen til å smake på nye ting og få nye smaksopplevelser, av den grunn så ville jeg være kokk for en periode. Men angrer ikke nå for at jeg ikke ble det.

3. Jeg er veldig handy
Hele mitt liv så har jeg lagd ett eller annet med hendene. Jeg elsker å tegne, lage forskjellige smykker,dekorere kaker, lage noe fra treplater. I nærmeste framtid så drømner jeg om å lage gensere med min håndlaget print på.
Her er det en eksempel av det jeg har laget allerede:4. Jeg elsker å skape opplevelser og overraske folk.
Jeg har alltid likt å bringe masse glede til folk ved å skape opplevelser. Jeg har alltid prøvd å bringe andres sine drøm til virkeligheten. Gi det,de manglet eller fikk aldri opplevd i livet sitt og med det så skapte jeg minnerike opplevelser. Derfor jobber jeg med mennesker og derfor har jeg valgt som hjertesaker å hjelpe folk som har noen utfordringer i livet.

5 Jeg er ganske følsom og empatisk.
Desverre så har jeg hele livet mitt opplevde misforståelser fra andre folk fordi jeg følte ting på en helt annen nivå enn mange andre gjorde. Mange tenker at det er en fin egenskap å ha, men lite vet de om hvor slitsom av og til kan det være når ingen klarer å føle det du føler og hvilken utfordringer du går gjennom.
Når en person er trist så blir du også trist fordi du føler hvordan den har det, når noen er glad så blir du enda mer glad osv.
Du blir også desverre veldig misforstått blant venner, når de gjør et eller annet mot deg så tar du det veldig personlig og dermed blir såret og når du først prøver å snakke om det så blir de sjokkert. Så nei det er ikke lett å leve med det.

Nå fikk du muligheten for å bli bedre kjent med meg, håper dere  likte de fakta om meg og det hjalp for å bli litt nærmere hverandre.

Ha en fantastisk god dag videre !


Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


TikTok/Instagram : kse_kho

Emneord:
85 Hits

Endelig Lettelse? En oppdatering på Endometriosebehandling

 

Heisann! I dag vil jeg minne dere på min samarbeid med ernæringsfysiologer og leger. Hvor vi prøvde ut et nytt system for endometriose behandling.

Nå har det gått nesten 2 måneder siden jeg startet behandling og for første gang på 12 år trenger jeg ikke å bruke noen smertestillende. Jeg ville nesten gråte fordi det er noe jeg sleit med i så mange år og det ble bare verre og verre og alle de gangene jeg har gått til legene fikk jeg beskjed at alt er bra selvom jeg klarte nesten å besvime hvis jeg ikke hadde med meg noen smertestillende.


Denne gangen for første gang hadde jeg små ubehag under de første 2 dager, det var veldig lett smerte og lett kvalme men det er ingenting i forhold til det jeg har hatt i 12 år. Jeg er kjempe glad for at jeg gjorde den behandlingen og har ikke angret et eneste sekund fordi den hjalp meg å normalisere vekten min i tillegg som et bonus.

Jeg takker veldig teamet mitt for den muligheten og om noen er interessert i å prøve ut den behandlingen er det bare å ta kontakt med meg.


 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


TikTok og Instagram: kse_kho

Emneord:
161 Hits

Magisk lørdagsfeiring

Heisann!
Idag vil jeg dele med dere en koselig dag. En av venninnene mine feirer bursdag og heldigvis akuratt i dag så hadde jeg fri så jeg fikk ære til å dele denne dagen med henne. Det blir en dag fylt med deilig mat og dessert, nydelig stemning og en hyggelig atmosfære.


I tillegg så våknet jeg opp til så nydelig vår vær, så den dagen kommer til å være nydelig.Jeg håper på at de av dere som har fri i dag nyter den deilig været og for de som jobber ønsker jeg en god arbeidsdag!

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Tiktok :  kse_kho

 

Emneord:
95 Hits

Nedtellingen har begynt til Catwalk kurset og Semifinalen

Heisann!
I dag er det akuratt en uke til catwalk kurset.

Jeg er veldig spent, fordi det er første gang jeg kommer til å se alle Semifinalister i virkeligheten. Det kommer til å være en kjempe koselig dag, samtidig kommer den til å være lærerikt.

Jeg synes at tiden flyr vedlig fort, for nesten en måned siden så var det en semifinaleuttak, og nå er det catwalk kurs og akuratt uken deretter er det finaleuttaket.

Spennende tider er i vente og jeg føler at jeg er veldig spent allerede og gleder meg til nærmest framtid.

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tik Tok & Instagram: kse_kho

 

Fortsett lesing
90 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på