fbpx

Min bestevenn har bursdag idag!

God kveld til alle mine flotte lesere!
 


Dette innlegget ble postet litt senere enn det jeg hadde forventet, men bedre sent en aldri eller hva? Hehe! 

Idag har nemlig min mamma bursdag!! ♥ Det har vært en veldig koselig dag og feiring selvom det ble litt rolig, da formen til mamma ikke var helt på topp. Så bedre feiring blir det senere. 
Så da var det ned på sentret i nærheten av her jeg bor å fikse gave. Det ble en blomsterbukett, et fint kort og et gavekort som hun kan kjøpe seg noe fint for! Jeg skulle også ta hun med ut å spise, men det får vi ha til gode! 

Jeg må også bare skrive at jeg er så utrolig glad for at jeg har mammaen min i livet mitt. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun er min klippe, min bestevenn, støttespiller og helt ♥ Mamma får meg alltid til å smile og får meg i godt humør selv i vanskelig dager. Hun gir meg alltid motivasjon til å stå på og for at jeg alltid skal huske at jeg kan få til alt jeg bestemmer meg for!! 

Uten henne i livet mitt vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle gjort! Så det er viktig å vise/si til de du bryr deg om at du er glad i dem og at du setter pris på å ha de menneskene i livet ditt, du vet aldri hva som kan skje dagen etterpå ♥Ønsker alle en god natt og håper dere får en fantastisk helg ♥ 
Nå er det jo FREDAAAG!! 

Ønsker du eller vet du om noen som kunne tenkt seg et samarbeid? Gjerne kontakt meg på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gjerne følg meg på instagram: madeleinedenice

Facebook: MadeleineDeniceOlsen

Tusen hjertelig takk for at dere bruker tid på å lese innlegget og følge meg på reisen, det betyr mer enn ord kan beskrive. 

God klem fra meg til deg ♥

Dagens quote: Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another stepping stone to greatness!


 

  121 Hits
121 Hits

10 Fun facts om meg!
Hei mine flotte lesere! ♥


Idag så ville jeg skrive et innlegg som gjør at dere blir bedre kjent med meg som person. Så da tenkte jeg at 10 fun fact kunne være morsomt å starte med: 

1. Jeg eeeelsker kaffe!! Det er det første jeg må ha på morningen når jeg har stått opp og skal starte dagen!  

2. Jeg er omtrent avhengig av sugerør! Haha, har det til så og si alt: til vann, te, kaffe, brus og til og med noen ganger til vin. (Jepp, jeg er en liten raring) hehe!!
3. Jeg er en lillesøster, jeg har 2 fantastiske store brødre. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten å ha dem i livet mitt! My heroes.

4. Jeg er veldig glad i å være sosial med venner, ikke så glad i å være mye alene.

5. Jeg synger. Det er en veldig stor del av meg og det er noe jeg elsker å gjøre, har gjort det siden jeg var liten.

6. Jeg takler IKKE brunost!!! Jeg er absolutt ikke kresen i matveien og er veldig glad i å prøve nye retter og smaker, men brunost klarer jeg ikke! Haha.

7. Jeg er en ´´high five´´person! Mange av mine nærmeste ler av meg hver gang jeg vil ta en high five! 

8. Jeg har aldri brukket noe bein i kroppen. *Bank i bordet* 

9. Jeg er født i Sverige og bodde der til jeg var 5 år også flyttet vi til Norge.

10. Jeg har hatt egen hest da jeg var 15 år. Det var min hobby i mange år og bestemte meg for å kjøpe egen hest i konfirmasjonsgave. Savner virkelig å drive med hester. Men det kommer alltid til å være en del av meg ♥


Er det noen av dere som kjenner seg igjen i disse? Gjerne kommenter det nederst i innlegget, hadde vært gøy å lese hva noen av dine fun facts kan være! :))

Hvis dere også skulle vært interessert i å vite mer, så bare å si ifra så skal jeg fikse det til dere! ♥


Ønsker dere alle en super kveld videre og en knall start på uken! 

Må også si tusen hjertelig takk for at dere bruker tid på å lese innlegget og følge meg på reisen, det betyr mer enn ord kan beskrive. 

God klem fra meg til deg ♥

Dagens quote: Personal power is the ability to take action! 

Gjerne følg meg på instagram: madeleinedenice
Facebook: Madeleinedenice 

 

 

  793 Hits
793 Hits

Bli med på fotoshoot med meg! Del 1

Hei mine fine lesere! ♥ 


Da har det vært en liten stund siden sist jeg har blogget her og beklager for det. Nå skal det bli mer blogging fremover, med gode innlegg!

I går var en utrolig morsom dag med fotoshoot både inne i fotostudio og ute i skogen. Min venn og fotograf Øystein Engell tok bildene av meg, han er så utrolig dyktig og profesjonell i jobben sin. Jeg ble super fornøyd med bildene og synes de ble ganske bra, håper dere synes det samme? :) Hehe!Jeg dro utover kl 13:00 og gjorde ferdig litt sminke mens han rigget ferdig i fotostudio, så tok vi og flyttet oss utover etterhvert når vi var klare med bildene inne. Da pakket han fotobaggen sin med 2 forskjellige kameraer, blitzer og stativ. Så var vi klare til å komme oss av gårde ut i winter wonderland. På veien stoppet vi innom en bensin stasjon og handlet litt mat og drikke så vi hadde masse energi til å være ute og ta masse bilder. Vi kjørte et godt stykke inn i skogen og fant et perfekt sted hvor det er en nydelig utsikt. Det var så vakkert der. Veldig flaks at vi tok bildene i går også, for i dag regner det og mye av snøen har blitt borte.
Så var det å kjøre tilbake for å gå igjennom bildene og det er den beste delen. Det ble etterhvert ganske vanskelig å velge hvem jeg/vi ønsket å beholde og slette og hvem vi ønsker å redigere litt på. Kommer til å legge ut flere bilder av fotoshooten etterhvert fordi noen av dem er til redigering.  


Gleder meg allerede skikkelig til neste fotoshoot!
Det er så utrolig morsomt og trives veldig godt å være foran kameraet ♥ 

Tusen hjertelig takk igjen til Øystein for en fantastisk bra jobb og supre bilder!

Håper dere får en fantastisk dag videre!

Gjerne følg meg på insta her: madeleinedenice
Facebook her: madeleine.olsen

Har dere noe spørsmål eller ønsker å være sponsor? Ikke nøl med å ta kontakt på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her får dere litt flere bilder nedover fra fotoshooten: Klemmer fra meg! ♥


  317 Hits
317 Hits

Always Believe In Yourself!Hei alle fine mennesker!

Overskriften i dag på dette innlegget betyr utrolig mye for meg. Hver eneste dag, når jeg ser meg i speilet så sier jeg at jeg alltid skal ha troen på meg selv. Hvis jeg jobber hardt og har fokus, så får jeg til akkurat det jeg vil. Det samme vil jeg at akkurat DU skal gjøre. 

Men dette skal ikke bare handle om meg. Jeg vil gjerne hjelpe både gutter og jenter med at de skal få en skikkelig selvtillit boost, og en følelse av at de kan mestre akkurat det dem ønsker her i livet.

Dessverre er det mange mennesker som har vanskeligheter med akkurat det å ha god selvtillit. Det er absolutt ingen god følelse, og jeg snakker av egen erfaring. Det er en utfordring som man må jobbe med, men den eneste det står på er DEG selv! Du må alltid vite at det er kun du som er den som setter grenser. Du klarer ALT du bestemmer deg for, men noe av det viktigste er nettopp det å ha troen på deg selv, det er da du oppnår det du ønsker. 

Den gleden du sitter med av å mestre noe du har fokusert på eller brukt mye tid og energi på er jo helt fantastisk! Du føler deg så ustoppelig og vokser så ufattelig mye som person.

Mammaen min, hun er min helt og min aller bestevenn som har hjulpet meg veldig mye når det kommer til å ha troen på meg. Det er noe jeg er så ubeskrivelig takknemlig for, uten henne hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Derfor bestemte jeg meg for å ta en tatovering på armen min når jeg var 19 år som det står: Always Believe In Yourself, for at jeg alltid skal huske på at mamma sier det til meg. 

You can do everything YOU want, and believe in it!! <3 


Always Believe In Yourself!


Mange gode klemmer fra meg <3 


Har du noen spørsmål eller ønsker å være sponsor?
Ikke nøl med å ta kontakt på e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gjerne følg meg på Instagram: madeleinedenice
Facebook: madeleine.olsen

 

  506 Hits
506 Hits

Miss Norway 2021!!

Hei folkens!


Jeg er virkelig helt i ekstase at jeg har ikke ord!! Jeg fikk en mail i går kveld om at jeg er en av de heldige som har blitt valgt ut videre til første uttaket for Miss Norway 2021. 

Da jeg åpnet mailen trodde jeg nesten ikke mine egne øyne, det var nesten litt surrealistisk og jeg klarte ikke og slutte å smile. Satt alene for meg selv og var så takknemlig for at jeg er så heldig som får være med på denne fantastiske muligheten. Dette her kommer til å bli en utrolig spennende reise med mye lærdom, utvikling, jobbing og latter! 

Mitt navn er Madeleine Denice Olsen, jeg er 27 år og kommer fra Vinterbro. 
Jeg er en sprudlende og blid jente som er veldig glad i å utfordre meg selv, utvikle meg og vokse som person. Er også kjempe sosial og glad i å bli kjent med nye mennesker samt skape god stemning. Jeg driver en del med sang på siden, da jeg har alltid har hatt en stor passion for å synge og drive med musikk. Det er en veldig stor del av meg! 


Jeg kommer til å fortelle mer utdypende i innlegg etterhvert, om livet mitt og hvorfor jeg valgte å melde meg på Miss Norway. 

Jeg gleder meg utrolig mye til denne reisen, og å møte resten av deltakerne! 

Håper dere vil følge meg videre for det kommer masse spennende innlegg og bilder etterhvert, det lover jeg! 

Gjerne følg meg på Instagram: https://www.instagram.com/madeleinedenice/?hl=nb , legger ut jevnlig bilder der også.


Så ønsker jeg deg en flott kveld videre!  1721 Hits
Emneord:
1721 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på