fbpx

Mitt navn er Nicole, og jeg har vært så heldig og blitt plukket ut til å være med i Miss Norway 2021! Jeg bor på Stjørdal som ligger i Trøndelag, rundt 30-40 minutter unna Trondheim. Jeg kommer til å blogge om mine interesser som blant annet er mote og skjønnhet, helse og velvære og det å ta vare på seg selv og få frem sin beste side. 

Om du...

Mitt navn er Nicole, og jeg har vært så heldig og blitt plukket ut til å være med i Miss Norway 2021! Jeg bor på Stjørdal som ligger i Trøndelag, rundt 30-40 minutter unna Trondheim. Jeg kommer til å blogge om mine interesser som blant annet er mote og skjønnhet, helse og velvære og det å ta vare på seg selv og få frem sin beste side. 

Om du ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på n.leyton@live.no, og følg meg gjerne på Instagram også.

My name is Nicole. I live in Stjørdal (Trøndelag), which is about 30-40 minutes away from Trondheim. I'll blog about fashion and beauty, health and wellness, and advise on how to bring out your best side.

If you want to work with me, please feel free to reach me at n.leyton@live.no. My Instagram is @niccolele

More

Kjapp oppdatering

118254561_3137753976310226_7015567491302163107_n

Hei, alle sammen!
Nå har det gått en stund siden sist, og jeg tenkte bare å gi dere en kjapp oppdatering.

Jeg har vært på min første photoshoot i studio! Det var utrolig gøy, nytt og lærerikt. Jeg kommer til å dele bildene med dere etterhvert, og akkurat nå driver jeg å planlegger min neste photoshoot.Det kreves mye planlegging i forveien, både i forhold til antrekk og sted – men også når det kommer til inspirasjon! Jeg synes det er gøy å finne frem bilder man ønsker å gjenskape, men det som er mest krevende er å øve på posene foran speilet! Haha. Noen ganger skulle jeg ønske at det kunne vært ett stort speil bak kameraet, slik at jeg kunne se meg selv og rette på «feilene.»

Ellers kommer jeg til å fortsette opplæringen hos Dyrebeskyttelsen, og ser frem til å møte pusene igjen! <3


Lars Monsen <3

Jeg har også prøvd å forberede meg mest mulig til catwalk kurset, men må innrømme at jeg enda føler meg som bambi på glattisen i helene. Men som sagt, øvelse gjør mester så det er bare å fortsette å øve!

Da ønsker jeg dere alle en fin lørdag videre, også blogges vi igjen snart <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  301 Hits
301 Hits

Min hjertesak

Skjermbilde-2021-04-12-kl.-16.30.16

Hallo, alle sammen <3
I dag tenkte jeg å fortelle dere om min hjertesak, nemlig dyr og dyrs rettigheter. Jeg har vokst opp med flere familiedyr, og derfor ble det naturlig at det skulle bli en av mine hjertesaker. Vi har hatt flere forskjellige hunder og katter opp gjennom årene, og vi har også hatt ildere og chinchillaer.


Meli & Tori <3 savner de masse.

Også den dag i dag har vi en chihuahua og tre katter, og det er utrolig hvor mye glede dyr kan bringe i hverdagen!


Nana, Glori & Pelusa <3 (mangler bilde av Perla.)

Da jeg var lita og bodde i Chile, så var det mange hjemløse hunder og katter overalt. Dette var «vanlig», og det er noe som har brent seg fast i minnet. Dette oppstår også her i Norge, men katter er de som er mest utsatt.


Er de ikke nydelige? <3 León & Chi Chi <3 

Jeg ønsket derfor å bidra til å hjelpe de hjemløse dyrene, og jeg har vært så heldig og fått blitt med på observasjon hos Dyrebeskyttelsen!


Kjærlighet ved første blikk, haha <3 

Jeg fikk møtt mange fine katter, og fikk koset masse med de <3 Noen var dessverre redde og ikke klar for menneskekontakt, men det er kjempebra at de har ett sted å være hvor de får mat, vann og varme <3 Og ikke minst kos!


Fineste Sofi <3 

Jeg skal også på opplæring for å bli brakkevert - noe jeg ser veldig frem til! Jeg synes det er viktig å stå opp for de som ikke kan gjøre det selv, og er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å bidra å hjelpe disse vakre dyrene <3

Ønsker alle dere fine en fin dag videre, så blogges vi snart igjen <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  329 Hits
329 Hits

Catwalk ready

168886107_2171300779666788_7738928005773268576_n

Bilde er tatt av DB Foto.

Hei igjen, fininger <3
Nå er det masse planlegging og kurs i vente, og mye spennende som kommer til å skje fremover! Jeg vil ikke røpe for mye, da jeg heller vil fortelle dere litt og litt etterhvert.

Ellers har jeg begynt å gjøre meg klar til catwalk kurset - og jeg fikk tak i skoene jeg ønsket meg!Var de ikke fine?

Jeg har også blitt kontaktet av utenlandsk presse, noe jeg synes er utrolig gøy! Det kom veldig uforventet, og det å bli intervjuet på spansk var også nytt for meg.Jeg var på forsiden! Og de skrev to sider om meg.


Og her er det ett annet intervju med en Pagina 7, som også er en chilensk nett-avis.

Det er kanskje ikke alle som snakker spansk, men de spurte først og fremst om hva som kom til å skje i konkurransen fremover, og generelt om meg og hvorfor jeg meldte meg på. 

Ønsker dere alle en fin dag videre <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

  658 Hits
658 Hits

Kjapp oppdatering

167866758_1168257260309930_9008335141579624253_n

English translation at the bottom. 

Hei igjen, mine fine lesere <3
Nå er det en stund siden jeg skrev her sist, og det er for at påsken gikk så utrolig fort! Jeg benyttet tiden til å planlegge hva jeg skal gjøre fremover, husarbeid og øve på å gå i høye heler.

Skal prøve å ikke la det gå så lang tid imellom hver gang! Vi blogges snart igjen <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Quick update

Hi again, sweethearts <3
Long time, no see! My apologies, but Easter went by so incredibly fast! I have been doing some chores and tried to plan this month, but I'll try to blog more often from now on <3

See you soon! If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  224 Hits
224 Hits

Verdens heldigste

165345561_920910065331609_3624205449707378206_n

English translation at the bottom. 

Hei igjen, alle sammen <3
Jeg hadde jo bursdag igår, og dagen startet med at jeg fikk roser og konfekt på døra. Det var en skikkelig fin start på dagen, og helt uforventet! Jeg ble kjempeglad <3


Jeg elsker å få blomster <3 synes det er en utrolig fin gave!

Deretter ordnet jeg meg, og dro for å møte to av mine nærmeste venninner. De er de søteste! De overrasket meg med blomster og makroner (jeg elsker makroner!) <3 Vi koste oss sammen på cafe og gjorde noen innkjøp, før jeg dro hjem for å spise sammen med familien min.


Hun likte også tulipanene jeg fikk <3

Mamma lagde min yndlingsrett, ceviche (oppskrift her) og vi koste oss med maten før det ble kake og gaver <3 Jeg føler meg som verdens heldigste, som har så fine folk rundt meg! <3 Jeg liker ikke å innrømme det, men jeg er en veldig emosjonell person. Rett etter middagen, måtte jeg reise meg og gjemme meg litt, for jeg ble rørt til tårer av å tenke på hvor heldig jeg faktisk er. Dagen begynte å synke inn!Det var selvfølgelig gledestårer, men jeg ville ikke gjøre det «kleint» heller daaaa, haha...Det er for meg en ære å få feire enda ett år med liv sammen med de jeg er glad i <3 Det ble en kjempefin dag, og jeg koste meg masse! Så takknemlig for alt <3

Oppslaget jeg nevnte i ett tidligere innlegg, kom også ut igår – på bursdagen min! Dere kan finne den her:

https://trd.by/aktuelt/2021/03/31/%E2%80%93-Jeg-har-alltid-v%C3%A6rt-sjenert-og-hadde-ikke-sett-for-meg-at-jeg-skulle-t%C3%B8rre-dette-23734651.ece

Ellers ønsker jeg dere alle en fin påske videre, også blogges vi <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Luckiest girl in the world

It was my birthday yesterday, and I got roses and chocolates delivered to my front door <3 What a nice way to start the day - it was so unexpected, and it made me so happy!

After that, I went out to meet two of my best friends. They surprised me with flowers and macaroons (my favorite!) before we did some shopping and I went back home.

My dear mom made my favorite dish, ceviche (recipe here), and we had a lovely family dinner before we dived in with some cake. I feel like the luckiest girl alive for having such amazing friends and family <3 I don't like to admit it, but I'm very emotional. After dinner, I had to excuse myself from the table. The day started to sink in, and I got tears in my eyes just by thinking about how lucky I am! Those were happy tears, but I didn't want to make it awkward for the rest, haha (I'm such a baby, lol) It's an honor to get to live another year with the ones I love <3 I had a fantastic day, and I'm forever grateful for everything <3

I'm also on trd.by, you can check it out on this link:

https://trd.by/aktuelt/2021/03/31/%E2%80%93-Jeg-har-alltid-v%C3%A6rt-sjenert-og-hadde-ikke-sett-for-meg-at-jeg-skulle-t%C3%B8rre-dette-23734651.ece

Unfortunately, there is no English translation of the interview.

See you later, my loves <3 If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  511 Hits
511 Hits

Liten oppdatering

164962154_363857751480323_1002409161993389863_n

English translation at the bottom. 

Hei fininger <3
Nå er det straks påske, og bare litt over to uker igjen til vi skal på catwalk-kurs. Jeg gleder meg som en liten unge! Nå gjelder det bare å være flink og øve mest mulig hjemme.

Ellers har jeg bursdag i morgen! Blir dessverre ikke noe stor feiring på grunn av covid-19, men vi skal selvfølgelig prøve å gjøre det så koselig som mulig <3

Ha en fin dag videre, så blogges vi snart igjen! <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Quick update

Happy Easter, everyone! <3
There are only two weeks left till the catwalk course, and I can't wait - I'm so excited! Now I need to practice, practice, practice. 

Besides that, it's my birthday tomorrow! Due to covid-19, it won't be a big celebration, but I'm sure it will be amazing either way <3 See you later <3

If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  579 Hits
579 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på