fbpx

Hei!

Jeg er 18 år gammel og kommer fra Møre og Romsdal. Jeg er opprinnelig fra Venezuela men flyttet til Norge da jeg var 5 år! Følg med på bloggen for å bli bedre kjent med meg og bli med på reisen min i denne konkurransen<3

Presseoppslag i Romsdals Budstikke!

Foto: Evelyn Rishaug

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden jeg sist skrev til dere, men helgen har vært helt sykt travel! Det gikk jo så fort. Jeg kjenner fortsatt på nervene, fordi jeg enda ikke føler jeg har fått slappet av helt haha! Jeg hadde premiere på fredag og det var helt sykt, vi ligger nå på topp 4 trendye podcaster i Norge! På 2 dager! HELT SYKT! Denne fredagen som kommer her kommer det en episode om meg! Dette gleder jeg meg veldig til dere skal få høre. Da får dere mere innsikt i livet mitt! Her kan dere se litt av artikkelen:

På fredag så ringte Romsdal Budstikke fordi de ville intervjue med i forhold til podcasten, MEN de intervjuet meg også om Miss Norway! Dette var gøy, da kunne jeg få snakket om de to av hovedfokusene jeg har nå. Det er jo snart semifinale, så byen heier og heier! Som jeg har sakt før så har det ikke vært en Miss Norway deltaker fra fylket vårt siden 2007, så at jeg stiller er ekstra spennende hos oss! På lørdagen så hadde vi en liten premiere middag og det var kjempe koselig! Jeg gleder meg til å jobbe videre med crewet! I podcasten snakker jeg hovedsakelig om mitt liv og hvordan det er å prøve å være seg selv i en by der alle snakker om alle og dømmer! Dette er et viktig tema, alt for mange unge føler de ikke kan følge drømmene sine pga. av det andre vil si og de ikke tørr å komme i en slik situasjon. Jeg håper min stemme vil få flere til å tørre å gå ut av komfortsonen sin slik jeg gjorde!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

  44 Hits
44 Hits

Podcast premiere, 3 nye presseoppslag og en travel helg i vente!

Foto: Evelyn Rishaug

Heisann!

Denne uken har egentlig gått sykt fort, fikk nesten ikke med meg at det var helg imorgen haha. Sånn er det vell når man alltid har noe å gjøre på. Men denne uken skjer det også masse spennende!

Podcast premiere

Som dere vet har jeg jo snakket en del om en podcast jeg jobber med.. Og nå kommer den endelig ut! I morgen fredag så kommer den på NRK radio, podcast appen og Spotify! Det gleder jeg meg sykt til. Podcasten følger meg og 3 andre gjennom livet vårt som VG3 elever under en pandemi! Vi har spille inn dette siden høst, og endelig skal den ut i Norge! Jeg gleder meg sinnsykt. Hadde aldri sett for meg at jeg skulle være hovedperson i en podcast på NRK P3! Men her står jeg i dag, dagen før premieren og forteller dere om det. 

Jeg lurer veldig på om den kommer til å gå viral haha, liksom tenkt om jeg blir kjendis over natta hahahha neida! Men det viktigste for meg er egentlig at jeg får spredd budskapet mitt via denne podcasten. Jeg snakker jo om livet mitt. Mitt ønske er at flere kan kjenne seg igjen og ikke minst bli påvirket på en positiv måte! Til å både følge drømmene sine og stå på! Å være 18 år i en by med press og rykter er ikke alltid lett - derfor er det viktig å snakke om det slik at flere kan bli bevisst på at dette ikke er greit. Og at du trenger ikke å bry deg, gjør du og ditt - folk vil alltid ha noe å si!

3 nye presseoppslag

I dag har det vært helt travelt i presse verden haha! Jeg har blitt kontaktet av Romsdals Budstikke, Extraavisen og NRK radio! Så her har jeg litt å gjøre på haha. Men jeg klager ikke, jeg synes det er kjempe givende og gøy å bli intervjuet - jeg får jo formidlet budskapet mitt! Jeg tror de blir gøy å se tilbake på oppslagene når jeg er eldre, så sånt vil jeg jo ta vare på. Det er alltids litt skummelt fordi man vet ikke spørsmålene man får, men så lenge man har et hovedprinsipp så går det som oftest bra!

Foto: Evelyn Rishaug

Travel helg i vente

Ja folkens, som dere vet så er ikke en helg noe avslappende hos meg. En helg er tre travle dager for meg haha! Imorgen så kjører jeg fullt ut med øving til show, samtidig som jeg skal ha intervju med NRK og podcasten! Deretter skal jeg overnatte med ei vennine, så blir ikke noe hjem først. På lørdagen så skal jeg jobbe fra 10 til 14, så jeg kan ikke sove så alt for lenge haha. Etter det så må jeg hjem å øve på en viktig religionsprøve jeg har på mandag, den gruer jeg meg litt til men så lenge jeg får øvd godt så tror jeg det skal gå kjempe fint! På søndag så skal jeg ta de siste semifinale bildene som jeg gleder meg veldig til! Jeg fikk jo kjolen min i dag , og den var utrolig fin herregud! Gleder meg til dere får se! På kvelden skal jeg danse igjen og lade opp til ny og travel skole uke. Ellers så har jeg et møte med to frivillig organisasjoner!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

 

 

 

  144 Hits
144 Hits

Travel men spennende vinterferie!

Skjermbilde-2021-03-01-kl.-23.52.02

Heii alle sammen og god kveld!

Nå er det ca. 1 uke siden jeg sist skrev til dere - som tyder på at vinterferien var travel for meg! Jeg har gjennomført mye spennende som jeg nå får skrevet om på bloggen. Først vil jeg bare si at jeg har hatt det fint og er frisk og rask. Jeg føler som vanlig at jeg har alt for mye jeg skal gjøre - så alt er normalt haha. Jeg håper dere har det bra, og hvis ikke så håper jeg det ordner seg snart - og husk at dere kan alltids sende meg en melding om det er noe, jeg stiller gjerne opp som en mini psykolog haha!

NRK

Som jeg fortalte om forrige mandag så skulle jeg jo få nrk på døren! Og de kom som planlagt. Jeg var så stresset den morgenen fordi jeg måtte gjøre klart alt til de kom. Dusje, rydde rommet, sminke meg og ikke minst finne perfekte outfiten haha! Begge jentene som kom fra Nrk P3 var super hyggelig, og enkel å snakke med! Jeg gruet meg litt før de kom, men etter å ha pratet litt med de så var det ikke så skummelt lenger. 

Først så tok vi noen bilder av meg både inne og ute, de er jeg veldig spent på å se. Etter det så hadde jeg videointervju om litt forskjellig som f.eks. hvorfor jeg vil være en god rollemodell osv. Etterpå så ble de med inn til Molde der jeg skulle øve på show med jentene mine, her filmet de og tok masse bilder. Det var kjempe gøy, og jeg gleder meg til det kommer ut!

Show

Som dere vet har jeg øvd utrolig mye på show i det siste, altså hele vinterferien min var øve på show i 5 timer også deretter jobbe 4 timer og dra hjem å sove. Det har vært tungt meg gøy. Men det som skjer nå er at det har kommet nye korona regler som gjør at vi kanskje ikke får muligheten til å fullføre showet... Noe jeg synes er utrolig kjipt fordi vi har arbeidet så utrolig mye med dette! Brukt mye tid og krefter... Men vi får bare krysse fingrene for at ting blir bedre og at vi får ha showet!

Semifinale

Nå har jeg endelig begynt å ta bildene som skal sendes inn til semifinalen! Jeg tok de første bildene i går på søndag, og det var så gøy. Det var jo litt kaldt da hehe... men bildene ble utrolig fine! Jeg gleder meg til å vise dere de!

 

Nå er det litt sent, og som dere vet skal jeg på skolen imorgen - i tillegg til jobb. Så jeg må samle mye energi! 

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

  157 Hits
157 Hits

I morgen får jeg NRK på døra!

Skjermbilde-2021-02-22-kl.-23.41.50

Heisann!

Nå er det sent og jeg skriver som vanlig - blitt en greie dette nå å skrive før jeg legger meg. I dag så har jeg danset i nesten 8 timer! helt sykt egentlig. Jeg er i aller fall sliten og har lite energi igjen etter denne dagen. Men jeg har jo hatt det gøy sammen med jentene og det er viktigst! 

I morgen så kommer det noen folk fra nrk å ska ta bilder av meg til podcasten, dette gleder jeg meg til. Blir gøy å se hvordan ting blir når den kommer ut, og jeg gleder meg til å gi dere en ordentlig storyline på dette prosjektet! Jeg har jo selvfølgelig snakket en del om Miss Norway på P3, så blir en del missnorway relaterte bilder imorgen og det gleder jeg meg til! Så jeg må stå opp ganske tidlig for å fikse håret, sminke meg og finne rette antrekket! Har jo ikke rukket å planlagt det i dag pga. alt jeg har gjort.

Senere denne uken skal jeg jobbe og danse en del MEN jeg skal også gjøre noe spennende! Jeg skal først og fremst ha to møter relatert til Miss Norway som jeg gleder meg veldig til! Men så skal jeg også ta semifinale bilder! De er jeg så sykt sendt på hvordan de blir, har gjort noen avtaler med plasser jeg skal t bilder og jeg bare vet at de blir sykt kule. Så dette gleder jeg meg veldig til, og å vise dere!

Ellers så er det veldig godt å ha vinterferie nå kjenner jeg. Selv om jeg ikke får slappet av helt som jeg burde - så slipper jeg i aller fall å tenke på vanskelige innleveringer samtidig som jeg har alt annet jeg må gjøre. Jeg er litt gal tror jeg som har så mye på gang på en gang! HAHA. Jeg har til og med begynt å se på leiligheter til høsten, jeg flytter jo til Oslo da for å gå på skole! Det tenker jeg å fortelle dere litt mere om i et annet innlegg. Jeg skal på åpen dag p sto skoler neste uke, gleder meg veldig mye!

Men nå tenker jeg at jeg ikke kan legge meg så alt for sent, vi snakkes - natta<3

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

  137 Hits
137 Hits

Jeg fikk en ny venn - frivillig på gratisbutikken

Skjermbilde-2021-02-18-kl.-21.38.25

God kveld<3

I dag har det gått utrolig fort, jeg var på skolen først der jeg hadde en del å gjøre. Så det sier jo seg selv at tiden da går fort. Men det var koselig å være med venner, også hadde vi gym i dag - da danset vi! Jeg elsker å danse, det er så gøy å kunne bevege på kroppen etter en rytme - det å føle musikken. Jeg er ikke noe proff danser, men det trenger du heller ikke å være for å ha det gøy med dansing!

Frivillig

Etter skolen i dag så var jeg frivillig hos frivillighetssentraler i Molde. De har jeg allerede snakket litt om etter jeg var på kurs hos de tidligere i år. Men i dag så fikk jeg stå i selve butikken, og det var nytt! Som jeg har sakt før, så synes jeg dette er et utrolig bra tiltak - og et tilbud alle kommuner burde ha! Det er et helt team bak dette, både frivillige, mennesker som kommer med klær, butikker som gir oss hengere og poser osv! Når jeg var der i dag som frivillig, så ga det meg så mye! Jeg fikk møtt nye mennesker, jeg snakket jo ikke så veldig mye med de, men bare det å si hei og smile til hverandre. Jeg gleder meg til jeg blir mere tryggere på butikken og kan til og med style de som kommer innom og hjelpe de å finne kule plagg haha!

 

Jeg prøvde på denne søte "Paris" hatten som jeg liker å kalle den. Jeg synes den var så kul og har lett etter en sånn hatt lenge. Men den ble litt for stor for meg, hvis ikke hadde jeg tatt den med hjem! Dette er et så sykt bra gjenbruks tilbud, samtidig som du sparer penger! Det er som å bytte klær med venninner haha! 

Inne på lageret er det veldig systematisk, og her gjør de frivillige en kjempe god jobb! med å sortere klær etter størrelser, om det er voksne - barn - babyer. Uteklær, sommerklær osv. Ikke minst det å passe på at ting henger på rette hengere osv, det e som en helt vanlig butikk! Alt skal være sikkelig gjort og se fint ut:)

Jeg fikk en ny venn

Noe som var både gøy å koselig, er at jeg blir jo kjent med nye folk! I dag så var det en mann der som var frivillig sammen med meg og to andre, og han pratet jeg en del med. Han hadde bodd i Norge i 3 år nå, så han holdt på å lære seg Norsk enda. Jeg hadde en lang og god samtale med han og alt gikk så naturlig. Jeg elsker når man kan møte på nye mennesker som har en helt annen livshistorie enn deg, og som faktisk deler den. Vi ble enige om at han skulle sende meg meldinger og ringe av og til, slik at han fikk øvet på å snakke norsk og forstå det bedre. Siden jeg snakker litt fort - så er det jo beste måten å lære på, å snakke med en som kan språket flytende! 

Han var utrolig hyggelig, da jeg sa jeg tok bussen hver dag inn til byen og pendlet tilbake - så sa han at jeg bare kunne ringe han, så kunne han kjøre meg når jeg trengte det! Da ble jeg nesten rørt. Jeg synes det er så fint å se hvor åpne mennesker fra andre kulturer er. De tar deg godt i mot med åpne armer som om du var en del av familien! Han jeg møtte i dag var en slik person som er åpen og hjelper gjerne til, og sånn føler jeg at jeg er! Så jeg håper jeg blir kjent med flere sånne mennesker i perioden som frivillig, for det gir meg så mye.

<3

I morgen så skal jeg ha et møte med frelsesarmeen, og det gleder jeg meg til! Men nå - så sier jeg natta!

 

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

 

  102 Hits
102 Hits

Derfor blir Mars min travleste måned

Skjermbilde-2021-02-16-kl.-23.24.20

God kveld!

Jeg føler jeg skriver veldig mye om kvelden akkurat nå, beklager for det haha. Men er ofte så travel om dagen at det er bare kvelden jeg får tid til å skrive til dere. Nå fortiden så driver jeg å stresser litt, som dere sikkert har fått med dere. 

Danseshow

Jeg driver å planlegge et danseshow jeg skal ha enten 18 Mars eller 25 Mars. Som dere kan se for dere, så tar dette mye tid og bruker opp mye energi - det er jo utrolig mye planlegging som skal til! Jeg har jo heldigvis et bra team bak meg, som gjør det både gøy og lettere å få dette gjennomført. I forbindelse med showet må jeg også lage en intro video, og alt dette skal dekke tilsammen 30 minutter! Det er helt sykt haha, jeg har en måned på alt dette samtidig som jeg har mye annet som f.eks. semifinale uttak rett før! Det er derfor jeg prøver å ha gode rutiner. Jeg har ikke heilt greid å hatt god rutine disse to første dagene i uken... f.eks. idag skulle jeg trene men fikk ikke tid til det... men jeg tar små skritt, og håper på en god rutine snart!

Skole

Skole stresser meg en del nå. Jeg går jo VG3 som dere vet, og har utrolig mye å gjøre. Jeg vet at i Mars så har jeg en del vurderinger jeg må gjennom, og før vinterferien har jeg noen innleveringer. Det er så mye! Føler liksom at jeg kan få til alt jeg vil, men nå begynner det å bli litt mye haha, jeg er ikke supermann heller. Jeg vil jo yte mitt beste i alt, derfor må jeg fokusere mye på skole nå slik at det går som planlagt. Jeg må sikker sitte en del med skole nå i vinterferien, men da skal jeg jo jobbe hver dag også haha.. Det tar aldri slutt med ting jeg på gjøre. Men dette skal jeg greie! - rutinene må bare på plass først

Miss Norway

Nå mot semifinalen, så må jeg jobbe hardt. Jeg har tatt litt konkurransen på pause som dere har merket, da jeg har blitt mindre aktiv på bloggen.. MEN nå begynner jeg å jobbe hardt igjen. Jeg elsker å gjøre alt med Miss Norway, det å snakke til dere, spre budskapet mitt, være frivillig osv. Men jeg har bare blitt oversvømt av så mye at det har stått litt på vent. Men nå når jeg begynner å få litt mere kontroll over ting igjen, da blir det GAME  On!

Podcast og jobb

Ellers så har jeg jo en podcast som snart kommer ut på NRK P3, ca 2-3 Mars. Dette tar jo litt tid det også, men føler det er det jeg har mest kontroll på nå, det og jobben min haha. Jeg jobber på klesbutikk, har faktiske i vakt der imorgen. Så imorgen blir det først skole, også øving til dans, også podcastmøte, også jobb, også hjem å trene - øve på hæler og jobbe med miss norway! 

Ønsk meg lykke til haha!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

 

  115 Hits
115 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på