fbpx

1st runner up: Utrolig!

IMG_091_20230807-152447_1

(Foto: Jakob Braaten)

Kjole: Judy Hansens Atelier Brudesalong

 

Da er det et par dager siden Miss Norway finalen 2023. I denne finalen ble jeg kåret til 1st runner up (2.plass). 

Å få denne plasseringen er helt utrolig. For bare noen måneder siden, trodde jeg det var et "longshot"  å satse på 4st runner up. Så å bli 1st var fantastisk. 

Jeg er utrolig glad, stolt og takknemlig over innsatsen min og utfallet. Jeg har fått til ting denne sesongen, jeg aldri hadde trodd jeg ville klare. Jeg har også møtt flere utrolige mennesker, og fått en opplevelse jeg aldri vil glemme. 

Selv om Miss Norway 2023 er over for denne gang, er ikke reisen min ferdig. Jeg planlegger nemlig å konkurrere internasjonalt, og vil få mer informasjon om dette i løpet av uken. Så nå har jeg noen dager på å slappe av, før det er fullt kjør igjen. 

Jeg gleder meg masse til å komme ut i en større konkurranse, oppleve nye ting, møte flere nye mennesker, lære masse og ikke minst få minner for livet.

Jeg vil også si tusen takk til alle som har stemt, støttet eller hjulpet meg i denne konkurransen. Jeg setter stor pris på det, og ville ikke klart å komme hit uten dere. 

Til slutt vil jeg bare si gratulerer til vinneren av Miss Norway 2023, Julie. Hun har jobbet super hardt, er et fantastisk menneske, og har en helt spesiell utstråling. Jeg har derfor stor tro på at hun kommer til å gjøre det bra i Miss Univers. Så, gratulerer Julie og masse lykke til❤️

 

(Foto: Jakob Braaten)

- Klem Andrea <3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vinnere Miss Norway 2023
TUSEN TAKK!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på