fbpx

Hei,

 

Mitt navn er Andrea Farias. Jeg er ei 20 år gammel jente fra Sørlandet, og jeg er Miss World Norway 2023????


Instagram:andrea_n_farias

Mail: anf03@icloud.com

Miss World: minner, venner og opplevelser

IMG_3502

Bilde er hentet fra SOME. Ukjent fotograf

Sponset innlegg

 

Nå er det litt over tre uker siden jeg kom tilbake til Norge etter å ha vært i India i 3 uker. Tenk at Miss World er over, nå er det over! det er helt sykt å tenke på. Min tid i India var helt spesiell, og jeg vil nå dele litt med dere.Litt om Miss World

Miss World har noe som heter Beauty with a Purpose (på norsk hjertesak). Dette er noe konkurransen setter veldig høyt, og alle deltakerne legger ned masse arbeid for deres sak. 

Små konkurranser er en annen ting Miss World har. Dette er slik at folk med ulike talent kan vise seg fram på de områdene som de er gode på. Vinnerne av de ulike konkurransene blir automatisk kvalifisert til topp 40.

Veldedighets gave er også noe de setter veldig høy pris på. Hver deltager tar derfor med seg en gave fra sitt land, som så blir auksjonert vekk og overskuddet går til trengte. Jeg hadde med meg to små gaver og en hovedgate. De små gavene var Norges flagg i tre ulike størrelser, og ei bok om Norge. Hovedgaven min var jeg så heldig å fikk en fiolin fra DanMusikk. Denne fiolinen fikk jeg så selveste Alexander Rybak til å signere. 

 

Normal dag

En normal dag i India besto i å våkne rundt 04:00, for å stelle seg, sminke seg og gjøre håret ditt klart for dagen. Her var jeg så heldig å ha et samarbeid med Krukka for sminke og Youth for hårprodukter, så jeg hadde ikke mangel på gode produkter. 

Etter dette var det tid for frokost, før vi startet dagen med planlagt aktivitet. Mange av dagene var denne aktiviteten øving til finalen. 

 

Rundt klokken 13:30 hadde vi lunsj, før vi fortsatte med øvingen fram til 18:00 før vi var ferdig med øving den dagen. 

Etter øvingen hadde vi litt tid til å gå til hotellrommet vårt og gjøre oss klare til middag. Vi hadde også noen ganger litt tid til å jobbe med vår Beauty With A Purpose, poste på Miss World bloggen eller forberede oss til neste dag. 


Etter middag var det tid for å gjøre seg klar for sengen og å oppdatere sosiale media. Om vi ikke hadde forberedt oss til morgenen før middag, måtte det også gjøres nå. Vi endte så opp med å være klar for å sove mellom 01:00-02:00. 

Med andre ord var dagene veldig fulle, alt gikk i ett og det var alltid noe å gjøre. Venner

Under årets Miss World var vi 112 jenter fra alle forskjellige land. Vi var så delt inn i fire grupper etter som hvilket kontinent du tilhører, jeg var i Europa gruppa. Man tilbringer mest tid med sin gruppe, men hadde også felles aktiviteter og måltider med de andre også. Uansett er en ting sikkert, du var aldri alene. 

Jeg er veldig utadvendt og liker å være sammen med mennesker, så for meg var dette perfekt. Men om du er mer introvert eller trenger alenetid, hadde nok ikke dette vært plassen for deg, da vi var omringet av mennesker 24/7, og gjorde alt sammen. 

Som sagt er jeg utadvendt, og elsker å være sosial, så dette var perfekt for meg. Jeg storkoste meg, og hadde det utrolig gøy. Jeg ble kjent med så mange ulike mennesker og lærte om ulike kulturer. I min mening var menneskene det gøyeste med hele konkurransen. Jeg er utrolig takknemlig for alle jeg har møtt og blitt kjent med, og er sikker på at jeg kommer til å besøke og holde kontakten med flere av jentene. 


 

Oppsummering

Miss World var en helt fantastisk opplevelse som jeg er utrolig takknemlig for. Jeg ble kjent med nye kulturer, møtte utrolige mennesker, fikk nye minner og lærte masse. 

 

Julia Morley sa under en tale til oss at etter Miss World vil vi kun sitte igjen med minner og venner. Nå som konkurransen er over føler jeg at hun ikke kunne ha sagt det bedre. 


 

Youth: https://www.youth.no/?utm_source=IG&utm_medium=social&utm_campaign=Andrea 

Dan musikk: https://www.danmusikk.no/ 

Krukka: https://www.krukka-as.no/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwn7mwBhCiARIsAGoxjaL5g8x6onWguBkcZcvtBNpFYAj6HfuwnpC1JDfP8UR_b47qX7hm5T0aAj0QEALw_wcB 

(Alle bildene er private)

 

- Miss World Norway 2023, Andrea Farias

Emneord:
203 Hits

Miss World

IMG_1487

Dress Judy Hansen, photo Suris Photography

Sponset innlegg

Før Miss World var jeg så heldig å fikk meg noen samarbeidspartnere. Dette er noe jeg kan 100% anbefale videre, og nå vil jeg fortelle kort om dem. 

 

Judy Hansens Atelier brudesalong

Om noen ikke var klar over det, var Judy Hansen designeren bak mange av mine Miss World kjoler. Deriblant Top Model kjolen, og Top Designer kjolen. Judy er ei veldig sprudlende og talentfull dame, og jeg er så utrolig takknemlig for alt hun har gjort for meg. 

photo Missology


Lavin

Lavin er en annen klesdesigner som holder til i Oslo. I høst gikk jeg modell i et moteshow, hvor jeg deriblant hadde på en kjole designet av Lavin. Jeg fikk så mange komplimenter på denne kjolene, og var så heldig å fikk låne den og to andre kjoler av Lavin. 

Kjole Lavin, foto privat. 

 

Youth

Youth er en nettbutikk som selger produkter til hår, vippe/bryn og voks. Om du vet noe om missekonkurranser vet du nok at håret skal styles hver dag, og her reddet youth meg. De reddet meg med å ha en fantastisk varmebeskytter, og supre produkter som holder sveisen på plass. Jeg fikk enda beskjed av en frisør i India dagen etter finalen at hårkvaliteten min var veldig høy, og jeg burde fortsette med produktene jeg bruker. Dette bekrefter bare min mening om at Youth har de beste produktene. 

photo Suris Photography 


Krukka

I tillegg til å style håret hver dag, skal også man ha på sminke. Så her kommer Krukka inn. Krukka er en nettbutikk som selger sminke og hudpleie, av god kvalitet. Noen av mine favorittprodukter var ekstremt pigmenterte øyenskygger fra merket Amberly og maskara fra Grande Cosmetics.

 

Valand Festdrakt

Under Miss World skulle vi to ganger ha på oss ei nasjonal drakt eller kostyme. Jeg brukte da en sort festdrakt fra Valland, som jeg var så heldig å fikk velge selv. Så man kan si at jeg var temmelig fornøyd med denne kjolen. 

photo Suris Photography 


Youlia

To dager før Miss World fikk jeg time hos negldesigner Youlia. Hun er en veldig dyktig negledesigner som holder til i Grimstad. Før timen hadde jeg sagt til Youlia at jeg ønsket korte negler som passer til alt, og hun leverte. Disse neglene holdt hele konkurransen, og ser fremdeles bra ut 5 uker etter!

photo privat 

Dan Musikk og Alexander Rybak

En stor del av Miss World var veldedighets gave. Her skulle hvert land medbringe en ting som så skulle doneres vekk under en auksjon. Dette var en ting jeg syntes var veldig fint, og jeg ønsket å skaffe en så fin gave som mulig. 

Jeg kontaktet derfor Alexander Rybak, og han sa ja til å signere en fiolin for meg. Etter dette kontaktet jeg Dan Musikk, som sa ja til å donere en fiolin. Så takket være Alexander Rybak og Danmusikk fikk jeg bringe en gave med verdi som bidro med å samle inn penger til trengende.

photo privat


Dette er alle mine samarbeidspartnere for Miss World, og jeg vil bare si en stor takk til alle dem. Jeg er utrolig takknemlig og har satt stor pris på samarbeidet, og kan absolutt anbefale alle sammen på det sterkeste. 

 

Til slutt vil jeg bare si tusen takk til Celine Herregården og Bjørn Dethloff for all hjelp med papirarbeid, og for alltid å svare på mine spørsmål. Og tusen takk til familie og venner som har hjulpet med støtte, tips, kjøring, osv. Dere har hjulpet meg ufattelig mye, og jeg satt stor pris på det.

Tusen takk alle sammen❤️

 

Emneord:
836 Hits

On my way!

IMG_7815

Foto: privat

Sponset innlegg

 

Nå er jeg på vei til India for å delta i Miss World!!

Det er helt sykt å tenke på at jeg kommer til å tilbringe de neste tre ukene i India, sammen med 120+ jente fra alle ulike land⯑.

Jeg har brukt de siste mående på å forberede meg, men føler at jeg aldri kan bli helt klar. Samtidig føler jeg at jeg har ok kontroll på allt og gleder meg masse til å komme i gang✨

Jeg gleder meg masse til å vise fram alle de nydelig kjolene jeg har med fra både Judy Hansens Atelier Brudesalong, MPvKS Design og Lavins Fashion⯑

I tillegg til dette var jeg så heldig å fik neglene mine fikset på torsdag av Yulia (Touch_grm). Jeg hadde på forhånd sagt at jeg ønsket «korte» negler som går til alt, og Yulia leverte! Jeg elsker neglene mine, og kan absolutt anbefale henne om du befinner deg i Gromstad området.


 

Om du ønsker å følge med på reisen min under Miss World, må du gjerne følge med på en av mine (eller flere) SOME plattformer.

Instagram: andrea_n_farias (https://www.instagram.com/andrea_n_farias?igsh=MXg2bGw0dmM2aWlpMw%3D%3D&utm_source=qr)

Facebook: Andrea Farias (https://www.facebook.com/andrea.farias.7923030)

MobStare: Andrea Farias

Miss World blogg: https://www.missworld.com/contestant/andrea-farias/

- Klem Andrea <3

Emneord:
553 Hits

Miss World Charity Gala

IMG_4441

(Foto: privat)


Som noen av dere kanskje vet arrangerer Miss World en årlig veldedighetsgalla. Målet med denne gallaen er å samle inn penger som vil gå til mennesker i nød. 
Fordi dette er et arrangement som hjelper mennesker som ikke har det like godt som oss her i Norge ønsket jeg å legge ekstra fokus på denne tingen.

Etter litt "Brainstorming" med familien fant jeg ut at min “drømmegave” ville være en signert fiolin av Alexander Rybak. Etter mange mailer og litt planlegging gikk endelig drømmen i oppfyllelse. 

Jeg snakket med “Dan Musikk” og fortalte planen. De likte ideen og ville gjerne være med på denne gaven. De valgte derfor å donere en fiolin. Dette var en utrolig fin fiolin som selv Alexander Rybak skrøt av.

Neste steg var å få den signert. Lørdag 11. november kjørte pappa og jeg fra Kristiansand til Oslo for å møte Alexander Rybak. 

Alexander Rybak vant Eurovision i 2009 med sangen “Fairytale”. Jeg var bare 6 år da han vant, men jeg husker enda hvor populær sangen ble verden over. Selv i dag, 14 år senere, er dette en stor hit og jeg vil påstå at de fleste nordmenn kjenner til denne sangen. Det var derfor utrolig gøy at Alexander Rybak tok seg tid til å signerte fiolinen. Han var så utrolig hyggelig når vi møtte han og i tillegg til signaturen skrev han også en fin hilsen.

Jeg vil derfor si tusen tusen takk til Alexander Rybak og Dan Musikk. Jeg setter veldig stor pris på at dere ville være med på denne gaven. Dette er en gave som jeg føler representerer Norge og som jeg gleder meg til å ta med til India. Så igjen tusen takk. Dette er noe jeg ikke kommer til å glemme❤️

 

Dan Musikk: https://www.danmusikk.no

Video av signeringen finner du på min Instagram og TikTok bruker: andrea_n_farias

 

- Klem Andrea <3

480 Hits

Videoer til Miss World

Image-1

Foto: Tronn Hansen

Hår og Makeup: Emma Vehus

Kjole: Judy Hansen Atelier Brudesalong

 

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev et blogginnlegg. I mitt forrige innlegg skrev jeg om at jeg ble 1st runner up, og takket alle sammen.

Siden da har mye skjedd. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg kunne representere Norge i Miss World!!! 

Miss World

Om noen av dere ikke vet hva Miss World er, så skal jeg forklare det kort og enkelt. Det er den eldste skjønnhetskonkurransen, hvor rundt 130 land konkurrerer om vinnertittelen. Dette er også den lengste konkurransen og varer i en hel måned. I denne konkurransen er det flere små konkurranser. Det er deriblant sport, modell, hjertesak og talent konkurranse.

Årets Miss World holdes i India, og starter 17. November. Så selv om det er en stund til, kommer tiden til å fly. 

Miss World Videoer

I forbindelse med konkurransen skulle jeg lage to ulike videoer. Den første var en presentasjonsvideo. I denne videoen skulle jeg presentere meg selv, og ikke minst vise fram vårt vakre land Norge. 

I denne videoen hadde jeg på meg Åmli bunaden min, og nydelige kjoler av Judy Hansen. Sammen med videograf Anbjørg Birkedal, filmet vi ved sentrale og vakre lokasjoner rundt om i Kristiansand. 

Anbjørg fikk også andre klipp fra rundt om i Norge, og klarte å lage en utrolig bra video som virkelig får fram meg og vårt vakre land. 

Den andre videoen jeg skulle lage var en «Beauty with a purpose» video. I denne videoen skulle jeg fortelle og presentere hjertesaken min. 

Om du har fulgt reisen  min gjennom Miss Norway, så du nok at hjertesaken min da var sonde og sonde bruk. 

Under Miss World valgte jeg å ha en litt lik hjertesak, da dette er noe jeg brenner veldig for. Jeg valgte nemlig å ha «Gastroparese og Sonder». Dette er fordi jeg selv har Gastroparese og har hatt to sonder. Jeg vet derfor mye om dette, og har erfaringer som man ikke kan lese seg opp på. 

(Gastroparese er en kronisk sykdom, hvor magesekken er delvis lammet.)

Anbjørg var også videografen på denne videoen. Anbjørg var veldig opptatt av å visualisere hjertesaken min så godt som mulig. Vi fikk derfor (med hjelp av ei fantastisk dame, Cathrine) lov til å filme på Sørlandet sykehus. 

Vi filmet faktisk i et rom hvor jeg har vært flere ganger. Forskjellen var bare at sist gang jeg var der fikk jeg narkose?

Etter en del filming og mye redigering fikk Anbjørg satt sammen en video. Dette er en video jeg er utrolig fornøyd med, og følte virkelig får fram hva jeg prøvde å formidle. 

Jeg vil derfor si tusen tusen takk til Anbjørg Birkedal. Hun er utrolig skjønn og dyktig, og det var en glede å jobbe med henne. 

Og tusen takk til Judy Hansen, Cathrine, Trond Moi, og alle andre som bidro til disse videoene. Jeg satt stor pris på det?

Om du ønsker å se videoene finner du dem under her. 


Presentasjon

https://m.youtube.com/watch?v=ekvQL666W_A 

Beauty with a purpose

https://m.youtube.com/watch?v=4NPKHTXzXdU&t=7s 


 

Anbjørg, Partiri Media: https://partirimedia.no 

Judy Hansen Atelier Brudesalong: https://www.judysatelier.no 

 

- Klem Andrea <3

526 Hits

1st runner up: Utrolig!

IMG_091_20230807-152447_1

(Foto: Jakob Braaten)

Kjole: Judy Hansens Atelier Brudesalong

 

Da er det et par dager siden Miss Norway finalen 2023. I denne finalen ble jeg kåret til 1st runner up (2.plass). 

Å få denne plasseringen er helt utrolig. For bare noen måneder siden, trodde jeg det var et "longshot"  å satse på 4st runner up. Så å bli 1st var fantastisk. 

Jeg er utrolig glad, stolt og takknemlig over innsatsen min og utfallet. Jeg har fått til ting denne sesongen, jeg aldri hadde trodd jeg ville klare. Jeg har også møtt flere utrolige mennesker, og fått en opplevelse jeg aldri vil glemme. 

Selv om Miss Norway 2023 er over for denne gang, er ikke reisen min ferdig. Jeg planlegger nemlig å konkurrere internasjonalt, og vil få mer informasjon om dette i løpet av uken. Så nå har jeg noen dager på å slappe av, før det er fullt kjør igjen. 

Jeg gleder meg masse til å komme ut i en større konkurranse, oppleve nye ting, møte flere nye mennesker, lære masse og ikke minst få minner for livet.

Jeg vil også si tusen takk til alle som har stemt, støttet eller hjulpet meg i denne konkurransen. Jeg setter stor pris på det, og ville ikke klart å komme hit uten dere. 

Til slutt vil jeg bare si gratulerer til vinneren av Miss Norway 2023, Julie. Hun har jobbet super hardt, er et fantastisk menneske, og har en helt spesiell utstråling. Jeg har derfor stor tro på at hun kommer til å gjøre det bra i Miss Univers. Så, gratulerer Julie og masse lykke til❤️

 

(Foto: Jakob Braaten)

- Klem Andrea <3

781 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på