fbpx

On my way!

IMG_7815

Foto: privat

Sponset innlegg

 

Nå er jeg på vei til India for å delta i Miss World!!

Det er helt sykt å tenke på at jeg kommer til å tilbringe de neste tre ukene i India, sammen med 120+ jente fra alle ulike land⯑.

Jeg har brukt de siste mående på å forberede meg, men føler at jeg aldri kan bli helt klar. Samtidig føler jeg at jeg har ok kontroll på allt og gleder meg masse til å komme i gang✨

Jeg gleder meg masse til å vise fram alle de nydelig kjolene jeg har med fra både Judy Hansens Atelier Brudesalong, MPvKS Design og Lavins Fashion⯑

I tillegg til dette var jeg så heldig å fik neglene mine fikset på torsdag av Yulia (Touch_grm). Jeg hadde på forhånd sagt at jeg ønsket «korte» negler som går til alt, og Yulia leverte! Jeg elsker neglene mine, og kan absolutt anbefale henne om du befinner deg i Gromstad området.


 

Om du ønsker å følge med på reisen min under Miss World, må du gjerne følge med på en av mine (eller flere) SOME plattformer.

Instagram: andrea_n_farias (https://www.instagram.com/andrea_n_farias?igsh=MXg2bGw0dmM2aWlpMw%3D%3D&utm_source=qr)

Facebook: Andrea Farias (https://www.facebook.com/andrea.farias.7923030)

MobStare: Andrea Farias

Miss World blogg: https://www.missworld.com/contestant/andrea-farias/

- Klem Andrea <3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Min oppdaterte facebook side
1 om dagen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på